- 22 Aralık 2018
- 36
- 13
- 3
- 30
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum.gerçekten ağzima kadar doluyum olanlari sindirebilmjs degilim hala.mart 2018de evlendik.kacarak ve severek yani enazindan ben oyle saniyordum.sadece 5 ay evli kaldik ustelik beni terkettiginde ben hamileydim.evet cocuk icin cok acele etmistik ama ben istememistim esimin baskisi yuzunden cok istemesi yuzunden oldu ama cok sukur iyikk olmus diyorum dunyalar tatlisi bi kkzim var.esimle bosanma asamasindayiz 4 ay oldu ne aradi ne sordu dogum yapmis olmam ve hatta bebek bile umrunda degil asla.hersey ailesi hatta annesi yuzunden oldu cok detaya girmiycem.biz esimle ayrildiktan 1 ay sonra hemen baskasiyla nisanlanmis bu herif fotolarini gordum cok icim yandi hatta bi arkadasina benimle ailesine inat olsun diye evlendigini aslinda bu kizi istedigini ailesi o kizi istemedigi icin onlara ders vermek amacli bende evlendigini soylemis.ya bekarken olsun evlilik icinde olsun okadr guzel rol yapmis ki ben gercek yuzunu hic gorememisim bi insan nasil bukadr kotu olabilir diyorum.hicbikadin hamile sekilde ortada birakilmayi haketmez kendimden gectim bu sabinin sucu ne onu bile gormeye gelmedi arayip sormadi yeni bi yuva kurma pesine dustu ustelik kizina bi corap bile almayan herif simdi o kiz icin baslik parasi biriktiriyor.ya bi insani sevmezsin anlarim yada birinin canini yakmak icin hadi beni kullandin da ulan vicdansiz sevgiliyken terketseydin yada nisanliyken falan.evlilik cocuk oyuncagimi bebegide cok istemistin.ya degermi biri icin bukade buyk vebal almaya