eşimin ailesi yüzünden delirmek üzereyim...

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
Bugun kv ve eşi geldiler.3 aylık oglum 3 yasında kızım var geceden beri gelicekler die yemekler tatlılar yaptım öyle sevindimki.gelin görünki boşuna sevinmişim artık kimseye karsı iyi niyetli değilim.sabahtan beri inceden inceye laf sokup duruyorlar ailen yardım etmiyor para vermiyor.size ev alsın burayada bizim küçük oğlan otursun.oy
turdugumuz eve 30 bin masraf yaptık esim ödedi.babam da babam takmışlar babama sustum hadi dedim misafir.babam yeni düğün yaptı kardesimi evlendirdi.bütün borcu üstlendi.neymiş banada aynı şey yapılıcakmış bizim biraz fazla borcumuz var.onları babam ödiycekmiş.sinirlerimi zıplattı ben kimseden bişey isteyemem dedim oda bana agız burun kıvırdı tavurlı tavırlı konuştu .esimde yanın daydı hiö sesini çıkarmadı bende cocuk aglıyor die girdim odaya cıkmadım.giderlerkende gecirmedim cıkmadım.eşim gönderdi.ben tüm iyi niyetimle yaklaşıyorum karsılıgı bu olmamalı cok üzgünüm ben böyle yapıcak biri deildim beni o hadde getirdiler:KK43:

Onlar yardım ediyorlarya babamda etcekmiş kayınpeder öyle diyor.anlamıyorlarki işte böyle sacmalık olmaz esimin maası yetmiyor onlar destek oluyor faturalara bıktım artım

Onlar yardım ediyorlarya babamda etcekmiş kayınpeder öyle diyor.anlamıyorlarki işte böyle sacmalık olmaz esimin maası yetmiyor onlar destek oluyor faturalara bıktım artım[/QUOTE
Madem ogullarinin ev gecindirecek gücü yok evlendirmeselerdi..Ne değişik bir toplum olduk biz yaa..

Kirqyı ödiycek para yokki eşimin maaştan 100 tl kalıyor onlar olmasa açız
hmmmm.
belki de bu sebeple ailenizden yardim almanizi bekliyorlar.
cunku evli barkli coluklu ogullari hala sirtlarinda bir yuk.
bence olmasi gereken sizin de calisip beraber duze cikmaniz.
lakin simdi bebeginiz cok kucuk muhtemelen kayinvalideniz de bakmak istemeyecektir.
o sebeple soylediklerine he diyip gecmekten baska careniz yok gibi gorunuyor. :(

Evt evt evt kafamı duvarlara vurmak istiyorum.neden evlendimki

hmmmm.
belki de bu sebeple ailenizden yardim almanizi bekliyorlar.
cunku evli barkli coluklu ogullari hala sirtlarinda bir yuk.
bence olmasi gereken sizin de calisip beraber duze cikmaniz.
lakin simdi bebeginiz cok kucuk muhtemelen kayinvalideniz de bakmak istemeyecektir.
o sebeple soylediklerine he diyip gecmekten baska careniz yok gibi gorunuyor. :KK43:
ev uzak 1 saat mesafe 2 cocuk ben bakmam diyor zaten tek dertleri ailem

Kocan ek is yapsin canim yaa tek çözüm bu galiba..eğitimin falan yoksa 2 çocukla sen ne is yapacaksin ki bu saatten sonra
kimya okudum 2 yıl .eşim lise mezunu kaynakçı bende diyorum ek iş yap die ama dinleyen yokki .aralarında anlaşıyorlar herhalde babama söylesem sabah kapıda beni ve cocukları alır bidahada asla göndermez

Back
X