eşimin ailesi yüzünden delirmek üzereyim...

Buda yeni modami? Kiz babasi ev alsin, esya alsin, destek ciksin? Insanlar nekadar cirkinlesiyor yaa.. Sende takma kafana. Car car konussun dursun..

Babanin parasinin hesabini yapmak onlarami kalmis ? Herkes kendi aile islerine baksin kimsenin ic islerine burnunu sokmasin nebicim insanlar var ya

Onlar yardım ediyorlarya babamda etcekmiş kayınpeder öyle diyor.anlamıyorlarki işte böyle sacmalık olmaz esimin maası yetmiyor onlar destek oluyor faturalara bıktım artım
utanmiyor mu bunu laf ederken? piskin asalak ve hesapci biri galiba.. insaallah esin farkindadir ve yanindadir da cok abartamazlar..

dinen de bu boyle, evine bakabilmesi sarttir erkegin evlenebilmesi icin.. sonradan isi rast gitmez; o ayri.. ama sanirim senin esin evlenirken de ailesine guvendi..

kpderin 3 tane kvalidemin 3 tane evi var kvalideme babasindan miras kaldi bide birkactane arsalari var bitanede ogullari var gel gorki biz kirada oturuyoruz hemde onlarin evinde bile degil neden sirf su laflari duymayalim diye ileride kizlarda kira versek bile esim dediki anamin babamin evinde oturdunuz demesinler ablamlar diye istemedik gecen kpder arsaya ev yapin outrun dedi tapusunuda vermek istemiyo esime demiski ne kadar oturursaniz kar kira vermiyeceksiniz mirasda paylascaksiniz yaptiginiz evide ablanlarla demis aman hicbirsey istemiyoruz biz demis esim rahatiz demis sirf sizin su durumuzunuza dusmeyelim diye canim ne yap ne et cik evlerinden cok degerli oluyo evleri mezara goturecekler bak o zaman nasil kafan rahat edecek tek kelime bile bulamiyo bizimkiler

Bizde aynı durumdayız kiraya cıkıcaz sırf onlar yuzunden azıcık asım kaygısız basım yani daha fazla cekimicm artık bende.
esin baska is baksa cnm yada ek bi is kimsenin diyecek biseyi kalmaz ozmn huzurunuzda kacmaz durduk yere

Eşinin maaşından 100 tl kalıyormuş bu çok kötü işte....
Onlara gebe olmasanız bu şekilde konuşamazlardı sizinle.
Belki ozaman eşiniz bile sesini çıkartabilirdi..
Ben bu ewe 30 bin masraf yaptım, çıkamam burdan diye.
Ama şimdi ailesinden para aldığı için sesi çıkamıyor ve oyuzden size istedikleri gibi davranıyorlar...
Çok çirkin, insan evladına bile bunu yapıyorsa dünyanın sonu gerçekten geliyor demektir.
Size para yardımı yapıyorsa da bunun sevabı böyle yaptıkları için ortada iyilik sevap kalmıyor malesef.!!

aile planlamanız beni ilgilendirmez ama hem yokluk çekiyorsunuz hemde neden 2 çocuk ? yazık değilmi şimdi birinin masrafı ile 2 sinin masrafının arasında dağlar kadar fark var mamaydı bezdi derken 100 tl ile oalcak şey değil tabii bunlar madem destek çıkıyorlar susmaktan başka yapacak bişeyiniz yok çocuklarınızda ufak çalışma durumunuz olmaz

benide ilgilendirmez fakat sizi düşünerek bende diyorum bu kadar sıkıntı içinde neden 2. çocuk..kp güvenerek mi yaptınız..büyük bir hata ..o çocukların ilerde masrafları daha da artacaktır..sizin yerinde olsaydım..2. yapmazdım..çoçuğuda anneme verirdim..girerdim bir işe..çıkardım kiraya..lafta sokamazlardı..

madem eşinin maaşı az
kvnin evinde oturdugunuz kira vermediğiniz halde eşinizin maaşından 100 lira kalıyor
madem ev dışında bir de faturanızı ödüyor kv kp
30 bin harcayıp evin içine ne yaptırdınız ..
ben kv olsam gelinim oğlum evimde bedava oturup üsyüne bi dünya masraf yapsalar sonra maaşları yetmeyince faturalarını ödesem dünürüm de oğluna masraf yapıp düğün yapsasahsen ben de sinir olurdum ve aynı kayınvalideniz gibi söylerdim

Back
X