eşimin ailesi zayıff bende kiloluyum

merry7827

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
16
0
16
Karabük
eşimin ailesi zayıff bende kıloluyum basta bu sorun olmaz diye düsünüyoum ama oluyomos eşimle deil ailesi braz rencide ediyo belkıde bana ole gelıyo bu aralar kiloyu düsününce daha cok almya basladım cnm cok sıkılıyo sankı rkes zayıf bn cok şişmanmısm gibi psikolojım bozuldu yaa daha 3 aylık evlıyımm:((((( moralım bozkk esimle sorun yok ama

​iyi akşamlar kilonunuzu niye kafanıza takıyorsunuz takmayın boş verin hem kilo yemekle içmekle olmaz herzaman belki bir sorununuz vardır belki hormonlarınız çalışmıyordur öncelikle bir doktora gidin tiroitlerinize baktırın tsh lerine yani eger hormonlarınız az çalışıyorsa kilo çok çalışırsa zayıflarsınız doktorlar bunu her zaman söylüyor.

​iyi akşamlar kilonunuzu niye kafanıza takıyorsunuz takmayın boş verin hem kilo yemekle içmekle olmaz herzaman belki bir sorununuz vardır belki hormonlarınız çalışmıyordur öncelikle bir doktora gidin tiroitlerinize baktırın tsh lerine yani eger hormonlarınız az çalışıyorsa kilo çok çalışırsa zayıflarsınız doktorlar bunu her zaman söylüyor.

ya cnm zatnn hrmonda bi sorun yokda bn cok kafama takıyommm :(

boy, kilo kaç

eşinin ailesine ne ki senin kilondan, onları ilgilendiren bişey değil

insanlarin ne dedigi ne düsündügü cok mu önemli sizin icin
kendinize güvenin
insanlar sisman zayif diye degil iyi kötü diye ayrilirlar
eger sizinle kilolusunuz diye laf sokuyorlarsa ya önemsemeyin yada sizde onlara laf sokun
zayif olmak cokmu önemli
hem esinizle araniz iyiymis ne güzel
aksamlari 6 dan sonra yemek yemeyin
benim tavsiyem bu size
ha birde olaki birileri beni rencide etmeye calisirlarsa ben kendi silahlariyla vururum
bende onlari rencide ederim ne yapalim
bazilari baska dilden anlamiyor .

Eşiniz sizi bu halinizle beğenmiş,evlenmiş...Geri kalana mok yemek düşer....Muhakkak ki yaşınız da gençtir,verirsiniz isterseniz ama çok kafaya takmayın bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
boy, kilo kaç

eşinin ailesine ne ki senin kilondan, onları ilgilendiren bişey değil

boyyy 1.70 kilomm 89 ya belkıde bn ole grüyormm cokk sıkılıyomm bu durumdann onların zayıff olması sankı bnde olumsuzz dusunceye itiyo sıkıldım . zayıflmak ıstıyormmm ama zayıflyamyom

eşinin ailesi zayıf sen kilolusun diye mi sorun oluyor? bu tip bişeyi ilk defa duyuyorum..yani sen kilolu olduğun için tavır mı aldılar sana,laf mı vuruyorlar?

çok mu kilo fazlan var?

ayrıca eşinin tüm ailesi ile değil eşinle evlendin,o seni beğeniyorsa diğerlerine susmak düşer :)

bizde de tam tersi,onlar iri-yarı kilolu tipler ben minyonum..hatta bazen gelin dediğin yürüdü mü yer gök sallanır diyorlar kahkaha atıyorum :9:

eşimin ailesi zayıff bende kıloluyum basta bu sorun olmaz diye düsünüyoum ama oluyomos eşimle deil ailesi braz rencide ediyo belkıde bana ole gelıyo bu aralar kiloyu düsününce daha cok almya basladım cnm cok sıkılıyo sankı rkes zayıf bn cok şişmanmısm gibi psikolojım bozuldu yaa daha 3 aylık evlıyımm:((((( moralım bozkk esimle sorun yok ama

Bazen insanların bize olumsuz birşey söylemesi, insanı daha fazla hırslandırır. Eğer sizde kilonuzdan memnun değilseniz. Kilo vermek için hırslanabilirsiniz başkaları için değil kendinizi iyi hissetmek için.

eşinin ailesi zayıf sen kilolusun diye mi sorun oluyor? bu tip bişeyi ilk defa duyuyorum..yani sen kilolu olduğun için tavır mı aldılar sana,laf mı vuruyorlar?

çok mu kilo fazlan var?

ayrıca eşinin tüm ailesi ile değil eşinle evlendin,o seni beğeniyorsa diğerlerine susmak düşer :)

bizde de tam tersi,onlar iri-yarı kilolu tipler ben minyonum..hatta bazen gelin dediğin yürüdü mü yer gök sallanır diyorlar kahkaha atıyorum :9:

cnm esim pamukum diye seviyo onda sorun yok cevremde varr .bebek dusunuyormm doktor cok kilolusun zayıfla felan bebek dusunme dio bu tur drmlar bni cok üzüyoo nereye gtsemm kilo aa

boyyy 1.70 kilomm 89 ya belkıde bn ole grüyormm cokk sıkılıyomm bu durumdann onların zayıff olması sankı bnde olumsuzz dusunceye itiyo sıkıldım . zayıflmak ıstıyormmm ama zayıflyamyom

canım kk daki dukan ya da karatay topiklerini takip etsene, bence çok güzel birbirilerini gaza getiriyolar
tabii zayıflamayı sağlığın için, kendin için istemelisin, eşinin ailesine kendini beğendirmek için değil

insanlarin ne dedigi ne düsündügü cok mu önemli sizin icin
kendinize güvenin
insanlar sisman zayif diye degil iyi kötü diye ayrilirlar
eger sizinle kilolusunuz diye laf sokuyorlarsa ya önemsemeyin yada sizde onlara laf sokun
zayif olmak cokmu önemli
hem esinizle araniz iyiymis ne güzel
aksamlari 6 dan sonra yemek yemeyin
benim tavsiyem bu size
ha birde olaki birileri beni rencide etmeye calisirlarsa ben kendi silahlariyla vururum
bende onlari rencide ederim ne yapalim
bazilari baska dilden anlamiyor .

haklısın yaa sankı bir an rahatladımm ya ama işte yeni evlıyım kalabalık aileden geldmm yalnızlıkda olunca bu türr konuyu dusunmeme zaman cok oluyoo kendimi ii issetmiyomm yaa:(

cnm esim pamukum diye seviyo onda sorun yok cevremde varr .bebek dusunuyormm doktor cok kilolusun zayıfla felan bebek dusunme dio bu tur drmlar bni cok üzüyoo nereye gtsemm kilo aa

pamukum çok şekermiş ya :)

canım eğer doktor zayıfla diyorsa eşinin aileisini şunun bunun lafını bi kenara at ve gerçekten zayıflamaya çalış.demek ki sağlığın için gerkli.sitede diyet topikleri var,insanlar birbirini motive ederek çok güzel zayıflıyor..

bir de sesli harf kullanırsan iyi olur,yazdıklarını anlamak zor oluyor :)

pamukum çok şekermiş ya :)

canım eğer doktor zayıfla diyorsa eşinin aileisini şunun bunun lafını bi kenara at ve gerçekten zayıflamaya çalış.demek ki sağlığın için gerkli.sitede diyet topikleri var,insanlar birbirini motive ederek çok güzel zayıflıyor..

bir de sesli harf kullanırsan iyi olur,yazdıklarını anlamak zor oluyor :)

cnm cok saoll valla kendimiiyii hissetmeye basladımm baslıyorum diyete bugunden sonra insaallhhh

canım seni anlayabiliyorum çünkü benimde başıma geldi nişanlandığım zaman çok kiloluydum beni de rencide ediyolardı ve çok üzülüyodum takma kafana en başından sonrada hırs et ver kilo onlar utansın ben öyle yaptım şahsen

cnm cok saoll valla kendimiiyii hissetmeye basladımm baslıyorum diyete bugunden sonra insaallhhh

şimdi diyet topiklerini araşıtrmaya başla,sana uyan diyete karar ver ve kızlarla birlikte İnşallah istediğin kiloya ulaşacaksın..belki tek başına zorlanırsın ama burası o konuda süper gerçekten :)

moralini bozma sakın..kulaklarını da bir süre lafa söz tıka..

Back
X