eşimin ailesi zayıff bende kiloluyum

canım seni anlayabiliyorum çünkü benimde başıma geldi nişanlandığım zaman çok kiloluydum beni de rencide ediyolardı ve çok üzülüyodum takma kafana en başından sonrada hırs et ver kilo onlar utansın ben öyle yaptım şahsen

işte insanı böle destekci arkadasları ounca valla hırslanıyo gercekten hepinize cok tesekkurrr edermmm saolnnn

Arkadaşım sen zayıflamayı eşinin ailesi zayıf diye degil,
kendi saglıgın için yapmalısın...

Gerisi inan ki boş...

Sağlık tabiki önce gelir, ama görsellikte çok önemli bu hayatta.
Eşiniz sizi böyle beğeniyor olabilir. Ama anladığım kadarıyla siz kendinizi böyle beğenmiyorsunuz.
Ve bunun hamileliği de var. Şimdi 89 iseniz, hamile kalınca en az 10 kilo bile alsanız 99 oluyorsunuz ki 10 kilo ile kalmıyor genellikle.
Tabi kilo 100ün üstüne çıkınca hem kendi açınızdan hem de bebek açısından çok zor olur,hayati risk taşır.
Bence siz diyete girin. En azından 70 e kadar düşün.
Sevgi değil, eşiniz sizi sever, anneniz sever, çocuğunuz sever, ben severim.
Kilo sevmeye engel değil ama yine de engel olduğu şeyleri göz ardı edemeyiz ... :31:

Töbe estağfurullah :27:

Eşimin ailesi ile kültür farkı var, eşimin ailesi daha muhafazakar diye sorunları duymuştum da eşimin ailesi ile kilo farkımız var diye sorun edeni yeni duydum..

Eşinizin ailesi ister zayıf olsun ister kilolu.. Sizinle ne alakası var bunun anlamadım.. Eşiniz sizi böyle sevmiş evlenmiş gerisi hiç önemli değil..

Eee benim eşimin ailesi ve benim annem kilolu iki de bir birşeyler yedirmeye çalışıyorlar arada laf dürtüyorlar napim yani :37: hiç aklıma bunu sorun etmek gelmemişti , bünye der geçerim..

Sen esınle evlenırken bu kılodaydın ve esın senı boyle begenmedımı begendı.Sen neden baskalarını dusunuyorsunkı canım dıcem ama takılıyor bazen ınsanın aklına ıste.

Benım de esımle aramda 15 kılo fark var ,yanı ben 68 ıken o 53 kılo.boylarmız aynı ama kılolarımız farklı.Ama bızı goren esımın kılo alması gerektıgını soyluyor cunku bır erkege cok zayıflık yakısmıyor bence.Ben esımle cıkarken 78 kıloydum.Benı oyle begendı ve o o zamanlar da 53 kıloydu.Evlenırken 61 kıloydum,kayınvalıdemle aynı kılodaydık dugunde :) gorumcem 34 beden.kızımı doguracagım hafta 83 kıloydum ve su an 67-68 kılo arasındayım,etrafımdakılerı dınlemıyorum bana da ara ara soyledıler zamanında ama ben kendım ıcın zayıfladım.

Sen eger bunu kendın sorun edıyorsan dıyetısyene gıdebılırsın ya da forumun dıyet bolumune bakabılırsın.Saglımız ıcın kılomuza dıkkat etmelıyız,ılerıde Allahın ıznıyle hamıle kalırsan daha da alacagını dusun canım benım,kendı saglıgın ıcın vereblırsın bıraz.

Son düzenleme:
Evet eşinizin ailesini ve çevreyi elbette takmayın ve bunun için üzülmeyin fakat kilo vermek için daha fazla beklemeyin.
Boyunuz çok ideal, birde zayıf olursanız çok daha guzel olur, hem görünüm olarak hem sağlık olarak.
Madem bir sağlık sorununuz yok neden zayıflayamasınız ki ?

Hemen gidin bir diyetisyene, devlet hastanelerinde bile var. Bir program yapın ve sporla birlikte verin kilolarınızı.

bence onlar öle dedi diye değil kendin için kilo vermelisin kilo verdikçe güzelleşiceksin daha sağlıklı olucaksın burda diyet topikleri var onlara katıl hafif bir diyetle ve sporla yavaş yavaş verirsin .

Kafana takman kötü bir şey değil .Eşim de çok kilo aldı ve açıkçası beni rahatsız ediyor .
Onu öyle de seviyorum ama kilo verse gözüme daha güzel gözükeceği aşikar. Şişmanlık kader değil kişinin kendi seçimi ...
Sen desen ki ben bu halimi seviyorum eyvallah , o zaman kimseye laf düşmez.Kendim de rahatsız oluyorum bu halimden diyorsan kafana takmazsan kilo falan veremezsin tak yani kafana ...

Back
X