Eşimin ailesi..

Tabi ki. Siz gitme demeyin zaten. Ama onlar boyle davranislar sergilediği sürece gitmeye devam ederse eşinizin adamliginu ve size sevgisini bunun üzerinden ölçmeye ve bu konuda onu yargilamaya hakkiniz var. Ailem bunlari yapiyor benim sucum ne ki, elimden ne gelir ki vs demesine izin vermemelisiniz. Yok öyle yağma
O kadar zor bir durum ki

Eşiniz kac yasinda acaba?
Anladığım kadarıyla olgun sayılabilecek bir yaşta değil...zira belli bir olgunluğa eristiklerinde sınırlarını ciziveriyorlar
Bende çok yaşadım 20 yıl kadar önce eşim agzini acamazdi babasına özelikle... (eş ailelerimiz benzer ozellikteler bu arada)
Şimdi direk yapıştırıyor bir bir suratlarina bütün hatalarını affetmiyor onlarda ona göre davranıyor bana eskisi gibi değiller anlayacaginiz
Siz görüşmemeye devam edin.. eşiniz görüşsün bir süre sonra bikacak zaten olanlardan..ha bu arada asla ailesi hakkında konuşmayın kötü yorum yapmayın sakın, o zaman olay size döner daha çok üzülürsünüz..
Taktik uygulayın sadece eşiniz ailesini elestirse bile siz onlar senin ailen idare et falan deyin hep olumlu konuşun...
Çok canınızı sıktıklarinda usulünce kirildiginizi belirtin..Ben onlar hakkında kötü yorum yapmıyorum bile benden hala ne istiyorlar anlamıyorum falan deyin...manipülatif davranın kisacasi
Devran dönecek nasılsa eşinizle probleminiz yoksa sabredin

Anladığım kadarıyla olgun sayılabilecek bir yaşta değil...zira belli bir olgunluğa eristiklerinde sınırlarını ciziveriyorlar
Bende çok yaşadım 20 yıl kadar önce eşim agzini acamazdi babasına özelikle... (eş ailelerimiz benzer ozellikteler bu arada)
Şimdi direk yapıştırıyor bir bir suratlarina bütün hatalarını affetmiyor onlarda ona göre davranıyor bana eskisi gibi değiller anlayacaginiz
Siz görüşmemeye devam edin.. eşiniz görüşsün bir süre sonra bikacak zaten olanlardan..ha bu arada asla ailesi hakkında konuşmayın kötü yorum yapmayın sakın, o zaman olay size döner daha çok üzülürsünüz..
Taktik uygulayın sadece eşiniz ailesini elestirse bile siz onlar senin ailen idare et falan deyin hep olumlu konuşun...
Çok canınızı sıktıklarinda usulünce kirildiginizi belirtin..Ben onlar hakkında kötü yorum yapmıyorum bile benden hala ne istiyorlar anlamıyorum falan deyin...manipülatif davranın kisacasi
Dediklerinizin çoğunu uyguluyorum bugüne kadar esim anlamaya başlamışsa da bu taktikler sayesinde neyseki. sadece bazen eskisine göre hatta tahammülüm azalıyor gibi ve kendimi çaresiz hissediyorum 1.5 yılda saçlarım beyazladı düşünmekten. Artık telefonuna asla bakmicam kesin yemin ettim Allaha annesi bisi yazmış mı diye çünkü kendime gelemiyorum okuyunca günlerce. Yoksa eşim bana yansıtmıyor

Dediklerinizin çoğunu uyguluyorum bugüne kadar esim anlamaya başlamışsa da bu taktikler sayesinde neyseki. sadece bazen eskisine göre hatta tahammülüm azalıyor gibi ve kendimi çaresiz hissediyorum 1.5 yılda saçlarım beyazladı düşünmekten. Artık telefonuna asla bakmicam kesin yemin ettim Allaha annesi bisi yazmış mı diye çünkü kendime gelemiyorum okuyunca günlerce. Yoksa eşim bana yansıtmıyor
Geçecek mi bugünler inanmak istiyorum

Eşi.37 ben 34 ve 3.5 yıldır evliyiz

Eşi.37 ben 34 ve 3.5 yıldır evliyiz
yazdıklarınızdan asla 30 lu yaşlarda olduğunuz anlaşılmıyor. yani koskoca insanlar 2 yaşlı ve aklı fikri çalışmayan insana kul köle mi oldunuz cidden? stresten saçlarınız mı beyazladı?

yani şartı şurtu mu var bu kadar kötü oldukları halde kopmamanız için?

Merhabalar ben elhamdülillah hiç bir sıkıntısı olmayan biriyim eşimle de mutluyum. 2 yaşında bir oğlumuz var. Lafı uzatmayacağım eşimin son derece düzeysiz ve başkasının hakkına saygısı olmayan bir ailesi var hem annesi hem babasi öyle. Hakaret, iftira, hayatimiza müdahale, arkadan konuşma, evime izinsiz ben yokken gelip girme, kendi aileme hakaret, aklınıza gelen her şey yaşandı. Hatalarını asla görmüyorlar. sağlıklı iletisim asla kurulamiyor. Kendilerini anne babayiz biz diyip surekli hakli görüyorlar. Ben hic onlara uymadim arada esim var diye cevap dahi vermedim.Yaşananlardan sonra Bir duruşum olmalı deyip mesafe koydum bayramlar dahil hiç görüşmedim ve bunu gerçekten kendi çekirdek ailemin huzurunu korumak zorunda olduğum için yaptım ama eşime de karışmadım çocuğu da götürdü kendi de gidiyor yakında 2 sene olacak ama annesi de babası da eşime huzur vermiyorlar rahat vermiyorlar onlara gittiğinde hep mahkeme kuruluyor dengesiz davranışlar ve hakaretlerle eşimi sürekli bunaltıyorlar. Ne zaman telefonuna baksam onlar tarafından yazılmış hakkımda hep çirkin çirkin cümleler hakaretler beddualar görüyorum. En son hatta eşime herkesin 2 karısı var birini idare etmeyen yok sende yap gitsin demişler. Kendi istedikleri olmadı diye kuduruyorlar adeta. Eşim benim yanımda ama biz bu olayların içinden nasıl çıkacağız elimizden hiçbir şey gelmiyor durmadan dua ediyoruz o kadar çaresiz bir durumdayım ki Ne olur bana yardım edin
Herkesin 2 karısı var sen de yap gitsin mi?????? ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN

Strateji yanlış. Eşinizin ailesine gitmeye devam etmesi, eşime ne derseniz deyin ben sizin her şekilde sizin yanınızdayım mesajı veriyor.

Mülayim biri dediğinize göre, sınır çizebilecek kapasitede değil herhalde. Gitmediği zamanlar da olmuş ama bakın olay gidip gitmemek değil, eşinizin ailesine net ve kararlı konuşması. Başı önde mıy mıy şeklinde değil (eşiniz öyle demiyorum örnek verdim sadece).

yazdıklarınızdan asla 30 lu yaşlarda olduğunuz anlaşılmıyor. yani koskoca insanlar 2 yaşlı ve aklı fikri çalışmayan insana kul köle mi oldunuz cidden? stresten saçlarınız mı beyazladı?

yani şartı şurtu mu var bu kadar kötü oldukları halde kopmamanız için?
Sen onlara yaşlı mı diyorsun Allah aşkına sana bana taş çıkartır ikisi de başkalarını yaşlandırarak yaşamışlar çünkü. Ayrıca yaşlı da değiller çok biri 57 diğeri 67

Strateji yanlış. Eşinizin ailesine gitmeye devam etmesi, eşime ne derseniz deyin ben sizin her şekilde sizin yanınızdayım mesajı veriyor.

Mülayim biri dediğinize göre, sınır çizebilecek kapasitede değil herhalde. Gitmediği zamanlar da olmuş ama bakın olay gidip gitmemek değil, eşinizin ailesine net ve kararlı konuşması. Başı önde mıy mıy şeklinde değil (eşiniz öyle demiyorum örnek verdim sadece).
Ama işte belki burada konuşması çok kolay oluyor ama bunları yapmak zaman alabiliyor Ben daha 3,5 yıldır evliyim 30 küsür yıldır yanında yaşadığı insanlara karşı tavır alması da öyle bir anda olmayacaktır diye düşünüyorum zaten başladığımız noktadan bu yana Çok şey değişti onda. Bir de şunu söylemek istiyorum direkt çirkefliğe veriyorlar demiş ki annesi nüfus cüzdanını değiştir karının anne babasının ismini yaz demiş anne baba yerine düşünebiliyor musunuz? Nasıl tepkiler verdiğini size burada izah edebilmem mümkün değil asla dinlemiyorlar kimseyi asla. Eşim sizin başta işleri düzeltmek istiyorsanız onlardan özür dilemeniz gerekiyordu demiş kadın kendini yerlere atmış sinir krizleri geçirmiş bunu söyledi diye

Eşim başlarda dediğiniz gibiydi Mesela şimdi öyle değil neyseki Bir de gittiği zaman zaten kovuyorlar istediklerini yaptiramayacagini anlayınca. Denge 0. Eşim de onlar öyle yapınca gitmemeye başladı bıkıyor gittikçe

E eşiniz bir zahmet ağzını açsın. Karısına o kadar hakaret ediliyor anne baba tamam da o kadar da değil deyip gereğini yapsın
Diyor da dinleyen yok işte beni savunmaya başladığı an annesi bağırıp çağırıp krizler geçiriyor O da alıyor ceketini çıkıyor evden olay bu yani

Back
X