Merhabalar ben elhamdülillah hiç bir sıkıntısı olmayan biriyim eşimle de mutluyum. 2 yaşında bir oğlumuz var. Lafı uzatmayacağım eşimin son derece düzeysiz ve başkasının hakkına saygısı olmayan bir ailesi var hem annesi hem babasi öyle. Hakaret, iftira, hayatimiza müdahale, arkadan konuşma, evime izinsiz ben yokken gelip girme, kendi aileme hakaret, aklınıza gelen her şey yaşandı. Hatalarını asla görmüyorlar. sağlıklı iletisim asla kurulamiyor. Kendilerini anne babayiz biz diyip surekli hakli görüyorlar. Ben hic onlara uymadim arada esim var diye cevap dahi vermedim.Yaşananlardan sonra Bir duruşum olmalı deyip mesafe koydum bayramlar dahil hiç görüşmedim ve bunu gerçekten kendi çekirdek ailemin huzurunu korumak zorunda olduğum için yaptım ama eşime de karışmadım çocuğu da götürdü kendi de gidiyor yakında 2 sene olacak ama annesi de babası da eşime huzur vermiyorlar rahat vermiyorlar onlara gittiğinde hep mahkeme kuruluyor dengesiz davranışlar ve hakaretlerle eşimi sürekli bunaltıyorlar. Ne zaman telefonuna baksam onlar tarafından yazılmış hakkımda hep çirkin çirkin cümleler hakaretler beddualar görüyorum. En son hatta eşime herkesin 2 karısı var birini idare etmeyen yok sende yap gitsin demişler. Kendi istedikleri olmadı diye kuduruyorlar adeta. Eşim benim yanımda ama biz bu olayların içinden nasıl çıkacağız elimizden hiçbir şey gelmiyor durmadan dua ediyoruz o kadar çaresiz bir durumdayım ki Ne olur bana yardım edin