Ne güzel arkanızda olan bir eşiniz var. Eğer ailesi ona zarar veriyorsa siz de görüşmeyin doğru düzgün. Eşiniz de görüşmesin.Kızlar eşimin ailesinden çekiniyorum korkuyorum eşim benim her daim arkamda beni korur ama bi mevzu olduğunda eşim haklı olduğu halde arkasında duramıyorum sizce nasıl bunu aşabilirim ne yapabilirim eşimin ailesi gerçekten çok sorunlu annesi babası kardeşleri hepsi ayrı bir sorunlu 3 yıldır evliyim bıkmış durumdayım bana akıl verin
Öyle birşey ki yardımları çok oluyor ama çok ağır lafları var insanı küçük görüyorlar onlar olmasa biz ayakta duramayacağız gibi görüyorlar ve o kadar çok laflarıyla psikolojik baskı yapıyorlar ki suçsuzken suçlu konuma geliyorsunNe güzel arkanızda olan bir eşiniz var. Eğer ailesi ona zarar veriyorsa siz de görüşmeyin doğru düzgün. Eşiniz de görüşmesin.
Öyle birşey ki yardımları çok oluyor ama çok ağır lafları var insanı küçük görüyorlar onlar olmasa biz ayakta duramayacağız gibi görüyorlar ve o kadar çok laflarıyla psikolojik baskı yapıyorlar ki suçsuzken suçlu konuma geliyorsun
yardımlarını alıp kocanız haklı iken bile koruyamayarak onlara “biz size muhtacız ne derseniz eyvallah” demek olmuş sankiÖyle birşey ki yardımları çok oluyor ama çok ağır lafları var insanı küçük görüyorlar onlar olmasa biz ayakta duramayacağız gibi görüyorlar ve o kadar çok laflarıyla psikolojik baskı yapıyorlar ki suçsuzken suçlu konuma geliyorsun
İnsanın üzerine çok gidiyorlar psikolojik baskı yapıyorlar ve evirip çevirip seni suçlu pozisyonuna sokuyorlar