Eşimin ailesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi guly91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ara ne kadar çok böyle konu görüyorum. bi insanın anne babası ölümcül olabilecek bi hastalığa yakalanmış.
aklınız hala işin dedikodu kısmında. baba ya baba. bir kan bağınız olmasada, ilişkiniz kötü olsada eşinizi doğuran büyüten insanlar. sokakta bir hayvan öldüğünü görsek üzülüyoruz. nasıl bu kadar kalpsiz oluyorsunuz?
Yok bence konu sahibi haklı arkadaşım
Bakın diyor ki normalde bizi hep disladilar
Hadi bunu geçtim evde genç karısı var bu adamın ama bir bardak su vermiyor kanser hastası esine
Diğer çocukların da rahatı bozulsun istemiyor ve konu sahibinin esine kalıyor olay anladığım kadarıyla konu sahibinin eşi gece gunduz orda kalıyor bu kadarı normal değil
Hadi bu adam Allah ömür verdi kanserli on yıl yaşadı ee konu sahibinin esi on yıl irda mi kalacak
Evvela kayinvalide bakacak ama elbette ona da destek olunacak
Hastaneye götürülüp getirilecek ilaçlar alınacak evde gereken düzenlemeler vs yapılacak ama neden 1 kişi diğerleri evlat değil mi ? Yarın bir gün Allah gecinden versin vefat durumunda ay biz dönüp bakmadık sen baktın miras sana kalsın biz almıyoruz diyecekler mi
Evet anne baba kıymetli bende anneyim amenna ama evladimin hayatına böylesi ambargo koyamam
Konu sahibi vicdansız değil eşim bakmasın demiyor neden karısı ve diğer cocuklari da bakmıyor diyor ve bunu demek konu sahibini kötü biri yapmaz

Bazen yorumculara da cok sasırıyorum
Karsıdan sallaması kolay mı geliyor nedir?
Adam calısıyomıs napsın isi mi bıraksın?Gece gündüz bakmak icin?Gündüz ise gidip gece hastanede kalmak kolay mı?
Gel sen kal bakalım kac gün dayancan?
Kadın atsın demiyorki?
Yardım etsinler diyor
Ben olsam oturturum masaya su gun sen kalıyosun,bugun sen diye sıraya koyarım.
Hemen cullanmıslar yine konu sahibine🤦🏻‍♀️

Evet zaten kötü durumdayım bizim başka sorunlarimizda var saglik olarak ben esim bakmasin demiyorum ama herkes ilgilensin bi bardak su bile vermek istemiyor

Evet zaten kötü durumdayım bizim başka sorunlarimizda var saglik olarak ben esim bakmasin demiyorum ama herkes ilgilensin bi bardak su bile vermek istemiyor
Sen haklısın yavrum kimse kusura bakmasın
Sen atsınlar sokağa bana ne demiyorsun ki vicdansız olasın
Adam herkesin babasi birinin eşi neden bozulan sadece senin düzenin olsun gayette haklısın

Cok teşekkür ederim beni anladığınız icin zaten ben kötü biri olsaydım çirkeflik yapar buraya yazma gereği bile duymadım buraya daraldığım ne yapacağımı bilmediğim icin yazdim

Bide kv diğer oğlunun çocuğuna bakiyor düşünün ama düzeni bozulan benim

Cok teşekkür ederim beni anladığınız icin zaten ben kötü biri olsaydım çirkeflik yapar buraya yazma gereği bile duymadım buraya daraldığım ne yapacağımı bilmediğim icin yazdim
Yapılacak şey belli herkesin olduğu bir aile ortamında ben cok üzülüyorum babamı çok seviyorum bir orta yol bulalım nasıl yapalım şeklinde konuşacaksınız aglamayana meme yok bu düzen böyle gitmez

Siz haklisiniz neden herkes evwt yapmali yapacak moduna gecmis anlamadim esi de yapmak zorunda ne demek bir bardak su vermiyor diger kardeslerlede konusun gerekirse yardimci falan tutsunlar tepkinizi verin en azindan bu resmen bir kardeşi enayi yerine koymak oluyor

Yapılacak şey belli herkesin olduğu bir aile ortamında ben cok üzülüyorum babamı çok seviyorum bir orta yol bulalım nasıl yapalım şeklinde konuşacaksınız aglamayana meme yok bu düzen böyle gitmez
Bide oyle bi manipülasyon yapiyorlarki lafta oyle ilgililer yemin ederim ama icraate gelince ortada yoklar lafta cok ilgili duruyorlar ama evet sizin dediğinizi yapicam herkes varken

Merhaba,
Bu durum eşinizin kendi ailesine karşı olan vicdan muhasebesi zamanı ve imkanı var ki bakıyor. Vakti yoksa bile bir şekilde hayatını buna göre revize etmiş. Bu süreçte sizi önemsemiyor ve yeteri kadar vakit mi ayıramıyor? Ağır bir hastalık gelmiş başına oturup kardeşleri ile miras bölüşür gibi kim neyi ne kadar yapacak diye ince hesap mı yapsınlar isterdin? Ve şu da bir gerçekki eşiniz Allah katında öyle güzel bir sevap işliyor ki belki de babasının edeceği bir dua sizin iki cihanınızı kurtaracak...
Ve ve ve şunuda belirtmek isterim ki diyelim siz karıştınız hep kocam bakıyor biraz da siz bakın dediniz vs vs eşiniz de elini eteğini tamamen demesekte kısmen çekti diyelim. ve allah korusun ki hasta vefaat etti. Eşinizin kendi içinde gireceği vicadan muhasebesine çözümünüz var mı ? keşke daha falza ilgilenip elimden geleni yapsaydım dese siz ne hissedeceksiniz.?
Açıkçası karışmayın ailesi ile ilgili süreçlere. Aynı durumda sizin bizim onun bunun olmayacağı garantisi yok.

Allah hastaya acil şifalar versin... Yuvanıza sevgi saygı bereket güç kuvvet nasip etsin.
Sevgiler,

Merhaba arkadaşlar eşimin babası 6 ay once kanser oldu cok iyi bi adam ama annesi ve eşimin diğer 4 kardesi tüm yükü esime attı ben esim ilgilenmesini demiyorum ama neden sadece esim ilgileniyor bu konuya karşı nasil bi tepki vermeliyim esim asiri merhametli birisi.
Ben sizi çok iyi anladım Allah yardımcınız olsun ama sizin pek yapacağınız bişey yok gibi. Eşinizle konuşun babasına tabiki bakaca ama kendini kullandırır şekilde değil. Kardeşleri ile konuşsun her gün orda öyle olmaz ki annesi bi su bile vermiyor demişsiniz yani eşiniz bunları görmüyor mu ? Benim eşim olsa o da sizin eşiniz gibi olur o kadar eminim ki. Burda sorun eşte bitiyor maalesef.

Bosverin sabredin
Siz simdi birsey soyleseniz ilerde babasina birsey oldugunda sen daha cok vakit gecirmemi engelledin bile diyebilir
Karisma sabret esin de her cocugun ana babasina yapmasi gerektigi yapiyor aslinda
Diger ilgilenmeyenlerin vicdani dusunsun sonrasinda

Bir haftasonu icin esinize "hayatim ne zamandir baban icin kosusturmaktan bitap dustun, sen cok iyi bir evlatsin. Ama yoruldugunu da gorebiliyorum. Istersen pogaca kek birseyler ayarlayayim haftasonu ufak bir piknik yapalim ordan da babanin yanina gecersin sen. Hem hava almak sana da iyi gelir" gibi birsey onerebilirsiniz
Bu tarz konusmak "bizimle hic ilgilenmiyorsun" demekten cok daha olumlu olur

Diğer üç kardeşte tuhaf babalarını sevmiyorlar mı nedir,kv ne derse desin böyle bir durumda annemi dinleyip kenara çekilmem ben.
Eşiniz annesi ile değil kardeşleriyle konuşsun diyeceğim ama, ilgilenmek isteyen her türlü yapardı zaten eşinizin yaptığı gibi.

Diğer üç kardeşte tuhaf babalarını sevmiyorlar mı nedir,kv ne derse desin böyle bir durumda annemi dinleyip kenara çekilmem ben.
Eşiniz annesi ile değil kardeşleriyle konuşsun diyeceğim ama, ilgilenmek isteyen her türlü yapardı zaten eşinizin yaptığı gibi.
On

Back
X