eşimin ailesi

Sevginize değdi mi ? Bu kadar sıkıntı,zorluk...Daha biteceğe de benzemiyor.:2:

bunlar eşim askerdeyken yaşananlar eşim askerden gelince 4 ay için de ayrı eve çıktık 5 yıllık evliyim 3 yıldır ayrı oturuyoruz şimdi eşimin ailesinin tüm fertleriyle aramız gayet iyi sadece sık görüşmüyoruz birde aynı evde yaşamadığımız için karışamıyorlar artık eşimlede gayet mutluyuz değdiğini düşünüyorum ama yaşanmasa bunca şey daha güzel olurdu şu varki 5 yıllık gelinleriyim bir çöp almadılar benim ailem bana ne alsa eşimede alır hatta ona daha çok alır :) ben kayınpederimdende hadi o zaman durumu yoktu borçları vardı belki ama şuan için beş yıllık gelinleri olarak sadece hatıra namınada olsa birşey almalarını beklerdim haksızmıyım

Mesafenizi koymanız gerçekten iyi olmuş...
Bravo diyorum eşiniz ve sizdeki medeni cesarete...
Şu an mutluysanız bir sorun yok demektir...
Hem kendi paranızla yuva kurmanız daha iyi...
Kayınpederinize söz hakkı düşmez...
Mutluluklar dilerim
...

Nezaketen alabilirlerdi,ufak tefek bir şey de olsa.İçlerinde yoksa ya da maddi imkanları yoksa zorla aldıracak değilsiniz tabiki.Ben olsam hiçbir şey beklemezdim.Kendi parama sözüm geçer.Beklentiye girmek bana göre yanlış.bilmiyorumkismile

şanslıymışsınki eşin seni sahiplenmiş ve ayrı eve çıkarmış..babasının anasının yanından ayrılmak istemeyen bir dolu erkek var.sen çok şanslısın.kıymetini bil eşinin

teşekkürler bencede kendi paramızla yuva kurmamız iyi oldu ama kayınpederim eşyalarını ben aldım diyor akrabalarına :) içinimi rahatlatıyor acaba bilemiyorum.
şuanda ev almak için para biriktirmeye çalışıyoruz zaten yapılanlardan sonra iyice hırslandık

şanslıymışsınki eşin seni sahiplenmiş ve ayrı eve çıkarmış..babasının anasının yanından ayrılmak istemeyen bir dolu erkek var.sen çok şanslısın.kıymetini bil eşinin

teşekkürler ama birde şöyle birşey varki yazmayı atlamışım kayınpederim duldu ve eşim askerden geldikten sonra evlendi 2 tane dairesi var birinde kendi oturuyor biride kiradaydı yani kayınpederimin kirada dairesi varken biz başka eve kiraya çıkmıştık bir süre sonra gelin diğer dairedeki kiracı çıktı siz oturun içim rahat etsin dedi hergün geliyordu evimize nolur dönün diye bizde döndük kayınpederimin ikinci dairesine yerleştik ev taşımak kolay değil onca eşyayı topla kamyona yükle sonra birsüre oturduk geldi dediki görümcende gelsin sizle otursun benim getirdiğim kadınla anlaşamadı insin burda otursun sizde yine kiraya çıkın dedi bizde tekrar kiraya çıktık anlayacağınız durum anlatmakla bitmeyecek kadar karışık ama artık dönün desede arada tekrar eşim babasının huyunu öğrendi biz böyle iyiyiz diyor ve evimize kimseyi karıştırmıyoruz nekadar az görüşürsek okadar sorunlardan uzağız yani

beklentide değilim zaten almadıkları halde ben sizin için neler yaptım diyor aman almasın zaten alsa kimbilir neler derdi ama demek istediğim şuki beni her fırsatta kendi kızlarından bile çok sevdiğini söyler biz kiraya çıkarken ağlayan bir insan ve ben bu zamana dek bir kez cevap vermedim hiçbirsaygızısızlığım olmadı nezaketen olabilirdi

aynı dertler
ben kaçarak evlenmedim ama düğünün oldu bittiye gelmesine müsade ettim bizimkilerde bana takıcakları 5 incecik tel bileziği görümcemin parasıyla almışlar düğünden sonrada altınları ona verdim zaten çokda bişi takılmmaıştı sırf eşim yanımda olsun die sesimi çıkarmadım hiçbişe 8 ay oturduk beraber eşim askere giderken benide annemlere bıraktı birkez bile aramadılar sormadılar eşim asker dönüşü aldı beni tekrra kaynanamlarla kaldım kaynana kayınpeder görümce onun kızı ben ve eşim 4 ay beraber kaldık yine sonra eltim kaynım ve 3 çocuklarıda geldiler 2+1 evde 1 ayda öle yaşadık sonra biz eve çıktık
çok şükür pişman mıyım değilim çünkü eşim bir gün bile beni ezdrmedi bana birgün bile bağırmadı ben yaparsam onlarda yapar dedi söz verdiği gibi askerden gelince işleri yola koyunca çıktık tek pişmanlığım istediğim gibi düğün yapammaktı
onuda oğlumun sünneti ile telafi edeceğini sölüor eşim beklemedeyim

çok şükürki eşlerimiz yanımızda o yeter

Şimdi ayrı evdesiniz.
Kendi düzeniniz var karışan eden yok.
O kadar ay dayanabildiniz tebrik ediyorum sizi...

Allah bozmasın son durumu canım..

keske acele etmeseydiniz askerden sonra evlenseydiniz tüm bu arada yasananlari cekmemis olurdunuz
ama en azindan esiniz evi ayirmis buna sevindim onu da yapmayabilirdini babasini dinleyip

aman geride şle olmuştu böle olmuştu die takıntılara girme canım
ben bi dönem yaptımda herkesden nefret eder hale gelmiştim
kocama senin anan zamanında bunu dmeişti ablan bunu yapmıştı adamı çıldırtırodum
şimdi bakıorumda herşey geride kaldıı
şuan mutluyum çok çok şükür

keske acele etmeseydiniz askerden sonra evlenseydiniz tüm bu arada yasananlari cekmemis olurdunuz
ama en azindan esiniz evi ayirmis buna sevindim onu da yapmayabilirdini babasini dinleyip
gençlik öle oldu askerden önce evlendik ama dediğiniz gibi çok şükür eşim benimle:)

aynen bende takmıyorum sürekli bahsedip tazelemeye gerek yok sonuçta her ne olursa olsun insanın ailesi eşimle konuşmuyoruz zaten o zamanlar geride kaldı sadece burada paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…