• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi

eminem_59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
45
0
96
40
İstanbul
arkadaşlar nerden başlarım bilemıyorum çok moralim bozuk eşimin babası hastalandı akciger kanseri 15 gundur hastanede yatıyo
tabi butun aile orda benım bi kzım var 3 yasında çok gıdemıyorum o yuzden eşim işten çıkışta hergun orda gece 1 e kadar felan gunlerdır yorgun
bu pazar gunu gorumcelrle kahvaltıya gıttıler hastaneye yanına sonra öglen gıbı geldi annesini getırmiş çamaşır felan yıkaması gerekıyomuş aynı bınada oturuyoruz bız
sonra kızıyla ilgilenemıyo die onu dısarı çıkardı sonra deedıkkı alışverişe çıkılması lazım evde bişey kalmadı gunlerdır hastanede bende babama bere bakıcam zaten çıkalım dedi
gıttık carfurrsa ya tabı annesinın işi o arada bıtmiş hastaneye donmk için çıkmış kız kardeşime bırakmıştık kızımı çabuk gelelım dıe demiş alışverişe gıttıler tabi köpürmş
sonra geldıkten sonra yemek felan yedık hastaneye gıttık beraber işin kötu yanı pazar gunu benım dogum gunum olması yanı hastanede herkez gezmeye gıtmişler dıe laf çıkardılr tabı hastanede suratlar felan yanı ne yapıcamı bılmıyorum kayınpederım laf sokup durdu çok üzüldüm onu cok sevıyorum hiç aklımdan cıkmıyo ne yapayyım ben şimdi bı akıl verın çok yanlış anşalıldım sanki ben onları düşünmedım ve dogum gunum için eglenmeye gıttık gıbı oldu çok üzgunum çok

Üzülmeyin bu kadar, eğlenmeye gitmediğiniz besbelli. Şimdi moraller bozuk, sinirler gergin. Olabilir böyle yanlış anlaşılmalar. Normalde aranız kötü değil anladığım kadarıyla. Kayınbabanız hasta ama kayınvalidenizi bir kenara çekip kısaca açıklama yapabilirsiniz. "Biraz geç kaldıysak kusura bakmayın, bebekle alışveriş yapamıyorum, mecburen gittik, zaten babamın da ihtiyaçları varmış, bir arada çıksın dedik ama tahminimizden uzun sürdü galiba. Başka bir yere gitmedik." diyebilrisiniz. Herkes için zor zamanlar, alttan alın, özür dileyin, durum özür dilemenizi gerektiriyor diye değil, yaptığınızda birşey yok ama bu zor günlere özel varsın siz haksız oluverin.

Tatlım kayıpederinle konuşsan çok iyi olur aslında.
Onun seni yanlış anladığını amacınızın bambaşka bişi olduğunu açıklasan
Bak kanser nedemek biz bilemeyiz ama demekki kanser olan insan ilgi istiyo alaka istiyo
Düşünsene bi ben onun yerinde olsam aynı kayınpederin gibi türlü yere yorardım

allah şifa versin, aman yanlış anlamasınlar sizi, kayınpeder egerki yanlış anlamıssa hemen konusun ,ölürse vicdan azabı yasarsınız

Tatlım kayıpederinle konuşsan çok iyi olur aslında.
Onun seni yanlış anladığını amacınızın bambaşka bişi olduğunu açıklasan
Bak kanser nedemek biz bilemeyiz ama demekki kanser olan insan ilgi istiyo alaka istiyo
Düşünsene bi ben onun yerinde olsam aynı kayınpederin gibi türlü yere yorardım

eşimden bekledım aslında konusmasını ama oda hiç bişey söylemedi çok kırıldı oda gunlerdır neler yapıyo ama hiç göze gelmıyo en ufak bişeyde
ben hayatımdan çıkartırsam kötu olur felan dedi babası ya çok üzgunum ben duyarsız bı ınsan degılım kayınvalıdem ve gorumcem hiç yapıcı bı ınsan degıller
bu hep böleydi yani ama şuanda birlik olunması lazımken onlar daha çok adamı bıze karsı dolduruyolar eşim tek erkek onunda etkisi var

allah şifa versin, aman yanlış anlamasınlar sizi, kayınpeder egerki yanlış anlamıssa hemen konusun ,ölürse vicdan azabı yasarsınız

allah korusun ınsallah hep atlatıcak gözuyle bakıyoruz ama benım anlatmama kalmadan kayınvalide ve görumce yeterınce doldurmuşlar agzımızı bıle actırmadı çok üzgünum benı tanıyamadıkları için

kanser hastası ve yakınları çok hasas oluyor.ogünlerde yapılan herşey ya yanlış anlaşılıyor yada hiç anlaşılmıyor.siz yapıcı olun derim.adam canıyla uğraşıo.kayınvalidenizinde sinirleri gergindir anlayış gösterin.konunun üzerine gitmeyin zira çok mühim bir hastalık ve başına gelmeyen bilemez.hiç unutmuyorum babamdan helallik istemişti biri babam 3 gün ağladı.çok hasas bir durum.dikkatli olun keşkeler olmasın sonra.

Ben babamı 2 yıl önce akciğer kanserinden kaybettim. gerçekten hiç kolay bişey değil. biz üzülürken insanların eğlenmesi gülmesi bana resmen batıyodu. çok zor günler geçirdik aile olarak tedavi süresinde. yanlış anlamalar, karşılıklı kırılmalar olabilir bu durumda. çünkü kanser gibi bir hastalık da şansın varsa kurtulursun, şansın yoksa zaten sonu bellidir. siz konuşamazsanız bile mutlaka eşiniz durumu açıklasın böyle böyle oldu amacımız asla doğumgünü kutlamak değildi diye. inşallah kayın pederin bir an önce kurtulur ve inşallah küçük hücreli akciğer kanseri değildr.....

Ben babamı 2 yıl önce akciğer kanserinden kaybettim. gerçekten hiç kolay bişey değil. biz üzülürken insanların eğlenmesi gülmesi bana resmen batıyodu. çok zor günler geçirdik aile olarak tedavi süresinde. yanlış anlamalar, karşılıklı kırılmalar olabilir bu durumda. çünkü kanser gibi bir hastalık da şansın varsa kurtulursun, şansın yoksa zaten sonu bellidir. siz konuşamazsanız bile mutlaka eşiniz durumu açıklasın böyle böyle oldu amacımız asla doğumgünü kutlamak değildi diye. inşallah kayın pederin bir an önce kurtulur ve inşallah küçük hücreli akciğer kanseri değildr.....

malesef cnm küçük hücreli dısı akçiger kanseri ve beynıne sıcramış şuanda ışın tedavısı alıyo çok üzgunum çok gece hiç uyuyamadım aglamak gözlerım şişti kızımla bıle ilgılenemıyorum nasıl böle hersey tepe taklak oldu onu okadar çok sevıyorumkı bılıyoda bunu bıze gore küçük bı alışverış ama kıyamet kopmuştu akşam
eşim çok konuskan bı ınsan degıl ne derse desınler agzını açmaz savunamaz kendınıı

Back
X