Eşimin ailesii...! Fenalık geldi artık....!!!YARDIMMM!

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba,
Benmi sorun edyorum yoksa bu gerçekten büyük bi sorunmu akıl verin..2hafta önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..Anneme bile haber vermedim ama aradı söyledim hemen koşturarak hastaneye geldiistemedim kimseyi moralim çok bozuktu.4 saat sonra alıcaklardı beni fakat annemin ev yakın olduğu için onlara gittik.Kayınvalidem aradı bizi niye çağırmadınız ayıp değilmi felan dedi düşünün 4 saat sonra kürtaja giricem halmi ağlıyorum bana onu diyo.Eşim aldı telefonu bağrındı annesine ama ne fayda vay efendim annem gelmişte o gelmemiş..Neyse çıktım hastaneden yürüyorum bile çok ağrım vardı annem tek yaşıyor gelin bizde kalın dedi.Anneme gittim inanın çok kötüydüm annem yemek yedirdi.Kadın ona bile laf yaptı.Eve geldim 2 gün sonra..Beni 1 hafta aramadılar biliyomusunuz.Görümcem de aramadı sadece kayınpederim aradıEv sahibim kapıma kadar geldi yapıcak bi işin varmı yemek yapayım sana diye.Sonra annende kalıyosundur zannettim diyor.Çokmu zor aramak.Görümcem sonra bana diyorki gelip hafta sonu sizde kalıcam.İstemedim tabii eşimede söyledim.Bide evim çok küçük 1 oda 1 salon.daha yeni evliyim bide.İnsan bi sorar dimi müsaitmisinz diye.Yok geliyo erkendede yatıyor.1 odamız var zaten hafta sonunu öyle geçirememki.Gözümle göresm yok.2 hafta geçti gene ağrım var çok hemde kayınpederim arayıp soruyor nasıl oldun diye onlar gne aramıyor.Ben napm bunlara.Hep anneme laf yapıyolar.Hiç saygısızlık yapmadım eşimle aram bozulmasın diye ama canıma tak etti.Bide kız utanmadan gelip sizde kalmak istiyorum diyor.daha 6 aylık evliyim ya hadi onu geçtim istemiyorum.Eşim annemle çok iyi anlaşıyor anneme gidiyoruz diye takmışlar kadına.Ben beraber oturuyordum onlarda 4 ay sonra çıktım geçinemedik.Daha önceki konularımı okursanız bilirsiniz.Geçen hafta laf atmıştım aramıyosun diye ararım niye aramıyım gelirim dedi gene hastayım tık yok.Lafa gelince taşı atıyolar ama.Nasıl davranmam lazım bu hafta görümcem gene gelmek isticek ne uydurucam.yardım edin ya laf söylemek istemiyorum yüz yüze bakıcaz ama benımde sabrım var yani
:36::36:

evin ayrı yurdun ayrı, boşver takma kafana.
adı üzerinde ''kaynana ve görümce'' :23:

istemediğin şeyleri yüzlerine söylemeye çalış elinden geldiğince
nasıl başlarsan
öyle gider.

eşin bile senden yana
sence , değer mi böyle düşüncesiz insanları kafana takmana??

Bir bahane uydurmak sadece bu haftayı kurtarır,sonra yine aynı telaş acaba ne uydursam diye?
Tavrınızı belli etmek için tartışmanız gerekmiyor.Eğer varlığından rahatsız oluyorsanız ve o da sık sık geliyorsa kalmaya kesin ve net tavrınızı koyun.

Sessiz kalmak sadece bir gün kaçınılmaz olan büyük fırtınaya davetiye çıkarmaktır.Baştan kararlı ve sakin olursanız siz ve evliliğiniz kazanır.

Bir bahane uydurmak sadece bu haftayı kurtarır,sonra yine aynı telaş acaba ne uydursam diye?
Tavrınızı belli etmek için tartışmanız gerekmiyor.Eğer varlığından rahatsız oluyorsanız ve o da sık sık geliyorsa kalmaya kesin ve net tavrınızı koyun.

Sessiz kalmak sadece bir gün kaçınılmaz olan büyük fırtınaya davetiye çıkarmaktır.Baştan kararlı ve sakin olursanız siz ve evliliğiniz kazanır.

bence de ...

bazı insanlara göre yasaklı cümleler var,,,o cümleler kurulmadan insanlar kimin neye rahatsız olduğunu veya tavrını koyduğunu anlayamaz.
kimsenin içi gözükmüyor.

en mantıklısı tatlı bir dille konuşmak.

istediqin kadar tatlı dilli ol anlamak istemeyen insan anlamıyo işde insan sevilmediqini hissetmezmi ki 6 aylık ewli we 1+1 ewi war mantıken müsaitmisin deqiilmisin ewdemisn biyere gidicekmisin diye soruLur..

bana iyi niyetli bi bakış acısı gibi gelmedi. gelip kalıcam diyen insan düşmanım olsa basımın üstünde yeri vardır.biz öyle gördük. heleki kocamın kardesiyse daha bi baska olur tabi.. gelme nasıl denir ya anlayamıyorum.. sadece önemsenmedklerini düşünüp kırılmışlar yani sen niye bu kadar büyütüyorsunki?..

tüm yaptıkları sadece boş bir kendini saydırma çabası bir de bunu bebeğini kaybetmiş bir kadına yapıyorlar. Allah yardımcın olsun tatlım ama yine de boşver önemsememeye çalış. Kendi canın daha önemli şu an.

Kızlar merhaba,
Benmi sorun edyorum yoksa bu gerçekten büyük bi sorunmu akıl verin..2hafta önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..Anneme bile haber vermedim ama aradı söyledim hemen koşturarak hastaneye geldiistemedim kimseyi moralim çok bozuktu.4 saat sonra alıcaklardı beni fakat annemin ev yakın olduğu için onlara gittik.Kayınvalidem aradı bizi niye çağırmadınız ayıp değilmi felan dedi düşünün 4 saat sonra kürtaja giricem halmi ağlıyorum bana onu diyo.Eşim aldı telefonu bağrındı annesine ama ne fayda vay efendim annem gelmişte o gelmemiş..Neyse çıktım hastaneden yürüyorum bile çok ağrım vardı annem tek yaşıyor gelin bizde kalın dedi.Anneme gittim inanın çok kötüydüm annem yemek yedirdi.Kadın ona bile laf yaptı.Eve geldim 2 gün sonra..Beni 1 hafta aramadılar biliyomusunuz.Görümcem de aramadı sadece kayınpederim aradıEv sahibim kapıma kadar geldi yapıcak bi işin varmı yemek yapayım sana diye.Sonra annende kalıyosundur zannettim diyor.Çokmu zor aramak.Görümcem sonra bana diyorki gelip hafta sonu sizde kalıcam.İstemedim tabii eşimede söyledim.Bide evim çok küçük 1 oda 1 salon.daha yeni evliyim bide.İnsan bi sorar dimi müsaitmisinz diye.Yok geliyo erkendede yatıyor.1 odamız var zaten hafta sonunu öyle geçirememki.Gözümle göresm yok.2 hafta geçti gene ağrım var çok hemde kayınpederim arayıp soruyor nasıl oldun diye onlar gne aramıyor.Ben napm bunlara.Hep anneme laf yapıyolar.Hiç saygısızlık yapmadım eşimle aram bozulmasın diye ama canıma tak etti.Bide kız utanmadan gelip sizde kalmak istiyorum diyor.daha 6 aylık evliyim ya hadi onu geçtim istemiyorum.Eşim annemle çok iyi anlaşıyor anneme gidiyoruz diye takmışlar kadına.Ben beraber oturuyordum onlarda 4 ay sonra çıktım geçinemedik.Daha önceki konularımı okursanız bilirsiniz.Geçen hafta laf atmıştım aramıyosun diye ararım niye aramıyım gelirim dedi gene hastayım tık yok.Lafa gelince taşı atıyolar ama.Nasıl davranmam lazım bu hafta görümcem gene gelmek isticek ne uydurucam.yardım edin ya laf söylemek istemiyorum yüz yüze bakıcaz ama benımde sabrım var yani
:36::36:

genelde oyle olur tatlım..kayınvalideler kızın annesını pek sevmezler...kendı kızları her gun onlara gıtse sorun olmaz ama sen gıtsen hep gıdıyosun olur gozlerı kalır,laf olur..görümcene gelinceee gerçekten çok düşüncesiz bir insanmış maşallah yani..daha yenı evlısın ayrıca evın kucuk ne ısın var devamlı devamlı gıdıyosun....sen kurtaj olmussun hastasın ozaman aramamıslarr sonra ben geleyım kalayım oldu yaaa...bence tavrını goster evett..ama tatlı dille..

bana iyi niyetli bi bakış acısı gibi gelmedi. gelip kalıcam diyen insan düşmanım olsa basımın üstünde yeri vardır.biz öyle gördük. heleki kocamın kardesiyse daha bi baska olur tabi.. gelme nasıl denir ya anlayamıyorum.. sadece önemsenmedklerini düşünüp kırılmışlar yani sen niye bu kadar büyütüyorsunki?..

Ben sizin kadar iyi niyetli bakamıcam duruma kusura bakmayın ama..Kayınvaldimler ben bu gebeliği sonlandıracağımı bilmeden önce şehir dışına gitmişlerdi.Öğrendm ve görümce bizdeydi.Çalışıyor.Eve geldi o moral bozukluğuyla yemeğini hazırladım çayını yaptım.Okadar ağrım vardıki kendi tabağını bile kaldırmadı.Hadi onu geçtim çayımı eşim verdi bana ablasına sordu çay içermisin diye içerim dedi.Düşünü erkek kardeşi ablasına çay veriyor kalkıp kendi çayını almaktan aciz okadar ağrım varken..Büyütmekmidir sizce?*

zaten bu dünyada en zor zamanında kimse yanında değildir her şerde bir hayır var demişler sende gerçek yüzlerini görmüş oldun böylece
boşver fazla beklentiye girme onları düşünme sen kendine iyi bak iyileş canım Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bu konuyu kapat ne eşinle ne onlarla yüzgöz olma
kayınpederine bravo onun kıymetini bil

öncelikle geçmiş olsun, insan sevmedimi onu görmeye katlanamazken kalmasını düşünemiyorum.. açıkca rahat edemiyorum demen en güzeli ama ben olsam diyemem kesin:) baştan ipleri koparmak en iyisi :))

görümcen sana yardıma gelmiyor anladığım kadarıyla.
neden kalıyor peki?değişiklik olsun diye mi?
yoksa kürtajdan sonra yardım olsun diye mi?

cnmm bence dunu dert etme bırak aramasınlar arayıp sinirlerini bozacaklarına aramasınlar,
görümcen kalmak istediğindede kötü günümde bir alo bile demedin şimdi hangi yüze dayanarak böyle bir isteiğin var bilmiyorum ama kötü günümde yanmda değildin şimdide olma hoş hala kötü künüm geçmedi geldiğinde evi falan toplarsan gel yemek yaparsın ev toplarsın diye açıkça söyle....... geldiğinde de yerinden bile kalkma acıksan gidip sadece karnını doyur fazlasını yapma bile :34: başka türlü evde kalmaktan kurtulamazsınız......
ayrıca gerçekten aramamaları çok iyi arayıp laf dokundurup daha da sinirlerini bozacaklarına bırakın aramasınlar..... daha iyi emin olun...

buarada geçmiş olsun... Allah ım sabır ve sağlık versin...

bu milletde kocam üzülmesin aman kocamın morali bozulmasın die herşeye boyun eğiyolar neden susayımki eşim üzülmesin die kendi annemimi üzeyim haklı herzaman hakkını bi şekilde aramalıdr bazı şeyler susarakda anlatılabilir illa cewap wermek gerekmez bnce hiç yüz werme..

kocan seni anlıyorsa sana destekse boşver kimseyi takma insan yakınlarından ilgi bekliyor kötü gününde destek olsunlar istiyor ama olmayana da ne denir ki:19:görümcen niye sizde kalmak istiyor onu anlayamadım:44: gelip sana yardım edecekse bence gelme deme bırak gelsin rahatsızım deyip her işi ona bırak :31:

Ben sizin kadar iyi niyetli bakamıcam duruma kusura bakmayın ama..Kayınvaldimler ben bu gebeliği sonlandıracağımı bilmeden önce şehir dışına gitmişlerdi.Öğrendm ve görümce bizdeydi.Çalışıyor.Eve geldi o moral bozukluğuyla yemeğini hazırladım çayını yaptım.Okadar ağrım vardıki kendi tabağını bile kaldırmadı.Hadi onu geçtim çayımı eşim verdi bana ablasına sordu çay içermisin diye içerim dedi.Düşünü erkek kardeşi ablasına çay veriyor kalkıp kendi çayını almaktan aciz okadar ağrım varken..Büyütmekmidir sizce?*

anladığım kadarıyla sıkıntılı zamanlarında anlayış beklemişsin ve beklediğin anlayışı görememişsin.. ama burda tepkiyi senden cok kocanın koyması gerek.. sonuçta onun kardeşi .. ve o kardeşine cay koymayı kendnde bi sorun olarak görmüyorsa sizin yapabileceğiniz bsey yok.. ayrıca benimde abim var evli evine giderm o gelir..bana cayda koyar yemekte yapar bulasıkta yıkar ne olacak yani.. kadınmıdır illaki böyle seylerin görevlisi..

anladığım kadarıyla sıkıntılı zamanlarında anlayış beklemişsin ve beklediğin anlayışı görememişsin.. ama burda tepkiyi senden cok kocanın koyması gerek.. sonuçta onun kardeşi .. ve o kardeşine cay koymayı kendnde bi sorun olarak görmüyorsa sizin yapabileceğiniz bsey yok.. ayrıca benimde abim var evli evine giderm o gelir..bana cayda koyar yemekte yapar bulasıkta yıkar ne olacak yani.. kadınmıdır illaki böyle seylerin görevlisi..

kardeşin ablasına çay koyması neden sorun oluyor ki:26:

geyşa ruhlu musunuz? neden ne var yani koyar hatta size yemek bile yapabilir eli ayağı tutmuyor mu eşinizin

ayıp mı erkeğin kadına hizmet etmesi?

bizde de mesela ben ve sevgilimin kız kardeşi otururuz sevgilim bize çay servisi yapar masa kurar kaldırır biz oturur sohbet ederiz hadi çayları bi getir deriz kimse gocunmuyor...

Son düzenleme:
Back
X