- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi foreveryours
konu sahibi için sorun demekki.. bnm için olağan..
anladım canım,sizi desteklemek amacıyla yazmıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi için sorun demekki.. bnm için olağan..
bana iyi niyetli bi bakış acısı gibi gelmedi. gelip kalıcam diyen insan düşmanım olsa basımın üstünde yeri vardır.biz öyle gördük. heleki kocamın kardesiyse daha bi baska olur tabi.. gelme nasıl denir ya anlayamıyorum.. sadece önemsenmedklerini düşünüp kırılmışlar yani sen niye bu kadar büyütüyorsunki?..
geyşa ruhlu musunuz? neden ne var yani koyar hatta size yemek bile yapabilir eli ayağı tutmuyor mu eşinizin
ayıp mı erkeğin kadına hizmet etmesi?
bizde de mesela ben ve sevgilimin kız kardeşi otururuz sevgilim bize çay servisi yapar masa kurar kaldırır biz oturur sohbet ederiz hadi çayları bi getir deriz kimse gocunmuyor...
anladığım kadarıyla sıkıntılı zamanlarında anlayış beklemişsin ve beklediğin anlayışı görememişsin.. ama burda tepkiyi senden cok kocanın koyması gerek.. sonuçta onun kardeşi .. ve o kardeşine cay koymayı kendnde bi sorun olarak görmüyorsa sizin yapabileceğiniz bsey yok.. ayrıca benimde abim var evli evine giderm o gelir..bana cayda koyar yemekte yapar bulasıkta yıkar ne olacak yani.. kadınmıdır illaki böyle seylerin görevlisi..
Kendi kendine ''gelip kalıcam'' diyen bir insandan bahsediyoruz burda. İnsan olan önce müsait misiniz diye sorar.. Bizde de böyledir. Görümce 15-16 yaşında olsa anlarım bilmez ama anladığım kadarıyla eşinin ablasıymış.. Bu tip insanlara yüz vermemek gerek.. Bide kıza yardımcı olan iyi niyetli bir görümce de değil işlerini falan yapan yardımcı olan aksine tam bir baş belası! Düzgünce anlat nasıl başlarsa öyle gidermiş..
normal bir zamanda yapıyor zaten.Orda gözünün onunde agrim olarak yatıyorum.esimin cay koymasındaki amacı anlamadınzki siz.kız hasta kalk yardm et tasıydı :) ama anlayana.benden cok buyuk olsa neyse gene saygım varda 2 3 yas buyuk alt tarafı :/
Görümceniz yarın öbür gün bir konuda ben gelmek istedim destek ve yardım için siz istemediniz derse diyecek bir lafınız olmayacak.
Evet geçmişte yaptıkları, siz ağrılıyken falan oturması vs hata ama belki anladı hatasını, pişman oldu, telafi etmek istedi. Bilemeyiz.
Kayınvalidenizi aramayıp kürtaj durumunda sonra aramalarını beklemek de hata. Siz onları acınıza dahil etmeye değer bulmamışsınız ki onlar acınızı paylaşsın.
Gelinimiz böyle birşey yaşayıp aramasa kıyamet koparırdım önce kendi kardeşime sonra gelinimize. Ki gelinimiz dediğime bakmayın kardeşim neyse odur benim için.
Annenize gitmişsiniz elbette hakkınız nerede rahatsanız oraya gideceksiniz buna kimse laf söyleyemez. Hastalık olmasa da annenize gidip gelmenize kimse karışamaz.
Biraz daha sakin bi şekilde düşünmenizi tavsiye ederim. Belki o zaman çok daha doğru düşünebileceksiniz.
Ve umuyorum ki eşiniz ilerde birgün sen benim ablam gelmek istediğinde geri çevirdin diye suçlamasın sizi.