esimin ailesinden biktimm

Senin yerinde olsam napardim bilmiyorum heralde tum cinlerim tepeme cikardi. Evimde huzursuzluk olurdu illaki. Esimi surekli fit fitlerdim abisi hakkinda. Ama yapilmasi gereken ne dersen hic aldiris etme gorusme o insanlarla esin para verirse versin sende hic bir harcamandan kisma. Esin parasal olarak bas edemeyince zaten pes edecektir.

yardım edecek tabi diyenlere:

kızın ayrı evı yuvası var
ayrı sorumlulukları geçim derdi var
zaten abisinin borclarını ödemişler bir de yenıden mı onlara destek olacaklar
ne iş yapacagını düşünüp düzenını kurup karısını cocugunu da öyle getırseymış
koskoca adam

yardım edecek tabi diyenlere:

kızın ayrı evı yuvası var
ayrı sorumlulukları geçim derdi var
zaten abisinin borclarını ödemişler bir de yenıden mı onlara destek olacaklar
ne iş yapacagını düşünüp düzenını kurup karısını cocugunu da öyle getırseymış
koskoca adam
Koskoca adam dusunemiyr esi de oyle olan bzim evimizn huzuruna olacak offf

Ben smdi ne yapayim kv knusucam ama bu knusma yeterli olur mu ki
kv ile konuşsan para olayını ters tepebilir. ama sen bizi boşandırmaya mı çalışıyosun sonumuz öyle olsun mu istiyosun bizim evin maddi durumundan uzak dur desen korkar mı yoksa boşan mı der. bide olayı senin ailen biliyo mu peki. ailen seni savunursa eğer ben olayı aileme anlatırdım para gitmeden önce

Kimse kimsenin maddi yükünü almak yardım etmek zorunda değil..
Eli ayağı tutyor mu evet , bebeği yapacak kadar, sigara içecek kadar da akılları başında keyifleri de yerinde.. iş isteyene iş çok. ben şahsen başkasına muhtaç olacağıma iş bulamazsam ne bileyim bi cam bir merdiven siler harçlığımı çıkarırdım !
Haklısınız sinir olmakta eşinizede kv ve kp de net tavrınızı yansıtın.. kayınvalidenize deyin çağırıyosunuz iki gün sonra bizden yana beklenti olmasın !

Esimin abisi bizden uzak bir il de oturuyor onceleri biz dha esimle tanismadan once esimin dukkanini abisi calistiriyormus sonra sevgilisinin pesine gitmis dukkani da bir suru borca sokup oyle gitmis biz evlenince de abisinin borclarini esim odedi abisi hic sahip cikmadi biz evlendikten bir sene sonra abiside evlenip esi memlekette oturmak istemedigi icin baska bir il e tasindilar simdi memlekete gelme karari almislar hep esyalarini falan toplamislar hafta sonu omurluk burdalarms kv birlikte duracaklarms gecinemiyorlarmis orda simdi arkadaslar esimn babasinin durumu cok iyi degil burda esimn abisine is bakicaklarmis ama is bulana kadar napicaklar gecen hafta kv evinin erzagini benim esim aldi bu gelecek olan abisi her geldiginde benim esimden borc istiyor ve vermiyor zaten dukkanin borclarini hep biz odedik simdi kp durumu yok ceplerinde de paralari yokmus bir de bebekleri var bizim durumumuzda cok iyi degil ben su an sinirden kuduruyorum esim cnku borc isteyince veremem diyemiyor oyle bir huyu var ben napim Allah askina soyleyin onlar gelecek benim evimin huzuru gidecek cok iyi biliyorum
Bence eşinizin aklına girip taksite sokun her ay paranız taksite gider verecek para olmaz sizinde kenarda birikiminiz olur

is bulma noktasinda yardim etsin, arada tabiki yine yardimlar olur mecburen ama cok abartmaz esin ins.
zaten gecmiste yapacagini yapmis abi, simdide sanki biraz dogrulmus is yerinin ustune oturmaya geliyo gibi geldi bana.

kv ile konuşsan para olayını ters tepebilir. ama sen bizi boşandırmaya mı çalışıyosun sonumuz öyle olsun mu istiyosun bizim evin maddi durumundan uzak dur desen korkar mı yoksa boşan mı der. bide olayı senin ailen biliyo mu peki. ailen seni savunursa eğer ben olayı aileme anlatırdım para gitmeden önce
Ailem biliyor hepsi arkamdalar cok sukur .. Kv oyle anlayissiz degildir para konusnu knusursam ters tepmez tmam der

is bulma noktasinda yardim etsin, arada tabiki yine yardimlar olur mecburen ama cok abartmaz esin ins.
zaten gecmiste yapacagini yapmis abi, simdide sanki biraz dogrulmus is yerinin ustune oturmaya geliyo gibi geldi bana.
Gorumceme soyledim dukkana girmeyi dusunuyorsa kotuluk ckar dedim o da yok calismayacak orda szinle isi yok dedi gelsinler gorucez iste

Bence eşinizin aklına girip taksite sokun her ay paranız taksite gider verecek para olmaz sizinde kenarda birikiminiz olur
Borcumz var zaten taksitimizde yani dedigim gbi bzde kendmize anca yetiyorz esimn dukkani da kira evimzde kira cok.sukur bugunlerime kimseye muhtac degiliz Rabbim den baska

Ya biraz garip benim kv aslinda iyidir ama boyle biraz sert soyledigm zaman soyleyeceklermi o zamn geri cekiyr kendni bsey demiyor .. Para knsunu konusucam bze bulasmasin dicem bsey demz ona biliyorum soyle ogluna dicem yeterince sert olur heralde bu.
aslında eşinin yola gelmesi lazım canım ya. kv istemese bile eşin bir şekilde yine verir

Back
X