Esimin abisi bizden uzak bir il de oturuyor onceleri biz dha esimle tanismadan once esimin dukkanini abisi calistiriyormus sonra sevgilisinin pesine gitmis dukkani da bir suru borca sokup oyle gitmis biz evlenince de abisinin borclarini esim odedi abisi hic sahip cikmadi biz evlendikten bir sene sonra abiside evlenip esi memlekette oturmak istemedigi icin baska bir il e tasindilar simdi memlekete gelme karari almislar hep esyalarini falan toplamislar hafta sonu omurluk burdalarms kv birlikte duracaklarms gecinemiyorlarmis orda simdi arkadaslar esimn babasinin durumu cok iyi degil burda esimn abisine is bakicaklarmis ama is bulana kadar napicaklar gecen hafta kv evinin erzagini benim esim aldi bu gelecek olan abisi her geldiginde benim esimden borc istiyor ve vermiyor zaten dukkanin borclarini hep biz odedik simdi kp durumu yok ceplerinde de paralari yokmus bir de bebekleri var bizim durumumuzda cok iyi degil ben su an sinirden kuduruyorum esim cnku borc isteyince veremem diyemiyor oyle bir huyu var ben napim Allah askina soyleyin onlar gelecek benim evimin huzuru gidecek cok iyi biliyorum