Eşimin ailesinden nefret ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yesede uslanmazlar sanmiyorum iyilikle yaklastim olmadi kavga ettim olmuyor her türlü ben üzülüyorm .Ailem ailem ne ailesi ya isin icinden çıkamiyorum kita mi sehir mi degistirm napayim.Evli değil bekar gibi ben hic olmamisim gibi davranip parmakta oynatıyorlar
Kıtada değiştirsen buluyorlar yine canım huzur bozmak isteyen her türlü bozuyor malesef inşallah kocanın gözü açılır geç olmadan çok zor işin ne bu erkek milleti bu kadar aileci anlamadım vallahi iyiki kocam böyle degil

Hayatımın en güzel günlerini zehir ettiler..Düğünümde hamileyin suan oda burnumdan geliyor.Bir zamanlar cok iyi biriydim gercekleri dillendirince kötü oldum. Altta kalmayinca.Yalaka olmayınca. Ben surekli bunlar yüzünden kavga ediyorum. Isleri ne zaman düşse pişkin gibi arıyorlar.En özel en mutlu günleri aralarinda kutlayip para söz konusu olunca talep icin iş bitirmek icin ariyorlar benle kötü olacağını bile bile.Abisi enistesiyle sıkı fıkı işi düşünce kardesim diye arar yaptirir.Bu safta hemen evet der.Ben biktm bu aileden cikarcilardan bıktim .Bunlar yüzünden huzurum kalmadı .Ne ölü biliyorlar ne dirimi.Istekleri eşimle iyi olmak beni yoksaymak ki oylede. Umrumda da değil ama ben hzuursuzken kavgali oldgumuz halde o herseyi unutuyor onların yaptıklarını biktim ben..; (
Onun ailesi sonuçta et tırnaktan ayrılmaz sen sevmiyorsan ya görüşme ya da mesafe koy

Ayyy varya okudukça sinir geldi bana o kocalarınızı bana yollasaniza lütfen ben bi hıncımı alıyım delirdim resmen ama sabır diyin kızlar inşallah görür kocalarınız bir kazık yer ailelerinden de zaten böyle insanlar hep iyi günde degilmidir param varsa ailen var yoksa yok hasta olursun karın bekler başını çalışamazsın kadın çalışır az getirirsin yetirir çok getirirsin artırır ne bu kadın çilesi vallahi biktim
Insan kotu kocaya dusunce anliyoki bu dunyada ne cekiyosa kadinlar cekiyomus onceden kinardim es ailesiyle iyi gecinemeyenleri rabbim basima verdi ki ben boyle insanlar tanimadim gormedim

Inan ayni seyleri yasiyoruz ve ben suan babamin evindeyim ailesinin yaninda o duruma düşüp kavga ettim diye beni babamin evine birakti gitti 8 aylik hamileyim görmüyor ailesini bana kinlendi ne cocugu umrunda nede ben bu kadar onemliymis aile erkek için onu gordum sakin yuvani tehlikeye atma onlar icin ayagin yer bassin derler bizim burda zamani gelince eslerde gorevek aileleri bize soyleyemeselerde anlayacaklar o zamanda biz acisini cikaracaz o eslerden allah herkese sabir versin saglik versin onlarada bu ahlarimizi yanlarina birakmasin ins

Onun ailesi sonuçta et tırnaktan ayrılmaz sen sevmiyorsan ya görüşme ya da mesafe koy
Gorusmuyorum zaten o kadar hakaret iftira atilsa sen görüşür musun ? Aileside olsa herseye ragmen sen olsan görsturur muydun?

Inan ayni seyleri yasiyoruz ve ben suan babamin evindeyim ailesinin yaninda o duruma düşüp kavga ettim diye beni babamin evine birakti gitti 8 aylik hamileyim görmüyor ailesini bana kinlendi ne cocugu umrunda nede ben bu kadar onemliymis aile erkek için onu gordum sakin yuvani tehlikeye atma onlar icin ayagin yer bassin derler bizim burda zamani gelince eslerde gorevek aileleri bize soyleyemeselerde anlayacaklar o zamanda biz acisini cikaracaz o eslerden allah herkese sabir versin saglik versin onlarada bu ahlarimizi yanlarina birakmasin ins
Tam nefretlikler ya aileleri insan olsa kurulu duzeni bozmayalim derler.Bebis dogunca kapinda yatar artik kurban et hasret kalsinlar boyleleri

Gorusmuyorum zaten o kadar hakaret iftira atilsa sen görüşür musun ? Aileside olsa herseye ragmen sen olsan görsturur muydun?
Yok senin için dedim zaten görülme en mantıklısı ama eşin Görüşmek istiyorsa kendi görüşsün

Yok senin için dedim zaten görülme en mantıklısı ama eşin Görüşmek istiyorsa kendi görüşsün
Ben asla alsa görusemem onunda istemiyorum gorsemesini çünkü iblis ablasi biz senle iyi olalm yeter dedi ben onkadar kavgayi bosa mi yaptim üzüldüm halada öyle kar kalsin istemiyorum

Ben asla alsa görusemem onunda istemiyorum gorsemesini çünkü iblis ablasi biz senle iyi olalm yeter dedi ben onkadar kavgayi bosa mi yaptim üzüldüm halada öyle kar kalsin istemiyorum
Ona engel olamazsın pek onlar Görüşmek istiyorlarsa mutlaka görüşürler

Ona engel olamazsın pek onlar Görüşmek istiyorlarsa mutlaka görüşürler
Öyle diyorlar ben istemiyorumm. Kabul etmis olacak oh ne güzel yaptim diyecekler.Abisi de calismyor 2 saatlik sehire hastayms dr icin gidecek ozele buna diyor götur ablasinin eşiyle kanki göturusn niye bunu ariyor kavya edecegimi bile bile bu hossikte tamm demis bana sormadan ki nedret ettigm ablasida gidecektir belki istemiyorum bi yol bulup gondrmicem ya da kartlarini alacam buna yikacaklar

Öyle diyorlar ben istemiyorumm. Kabul etmis olacak oh ne güzel yaptim diyecekler.Abisi de calismyor 2 saatlik sehire hastayms dr icin gidecek ozele buna diyor götur ablasinin eşiyle kanki göturusn niye bunu ariyor kavya edecegimi bile bile bu hossikte tamm demis bana sormadan ki nedret ettigm ablasida gidecektir belki istemiyorum bi yol bulup gondrmicem ya da kartlarini alacam buna yikacaklar
Kendin nefrette etsen onun ailesi ama yine de dediğini yaptırmaya çalış sen

Kendin nefrette etsen onun ailesi ama yine de dediğini yaptırmaya çalış sen
Nefret otesi ykk çıkamiyom isin içinden ..; ( Aynen gavur kapısı galiba öyle derler ya bi anasi var saman altindan su yurutenden icimde insan sevgisindenen bisey kalmadı

Insan kotu kocaya dusunce anliyoki bu dunyada ne cekiyosa kadinlar cekiyomus onceden kinardim es ailesiyle iyi gecinemeyenleri rabbim basima verdi ki ben boyle insanlar tanimadim gormedim
Allah kolaylık versin kocanada akıl fikir inşallah çok zor coook içine düşmeyince bilinmiyor malesef

Nefret otesi ykk çıkamiyom isin içinden ..; ( Aynen gavur kapısı galiba öyle derler ya bi anasi var saman altindan su yurutenden icimde insan sevgisindenen bisey kalmadı
Birlik mi oturuyorsunuz ya da çok yakın falan ?

Tam nefretlikler ya aileleri insan olsa kurulu duzeni bozmayalim derler.Bebis dogunca kapinda yatar artik kurban et hasret kalsinlar boyleleri
Suan esim o kadar alttan almama ragmen esip gürlüyor doguma bile gelmeyecek bu gidisle esim bile bana dusman oldu ne dediyse ne akili verdiyse adi kadin. Onunda bir kizi var allah onlarada yasatsin aynisini. Benim esim onca kavga oldu ikna etti yeminler etti yine götürdü ve yine bosanmaya geldik seninki en azindan gitmezsen zorlamiyor

Valla bende seninle ayni zamanlari aynı şeyleri yaşadım nefret ettim ediyorim da hala. Beddua ettim yeri geldi dua ettim yeri geldi batsın ailesi ben gidiyorum dedim cektim gittim vazgeçtim...
Boşanmak icin avukata gittim. Insan canından bezermi bezermiş bezdirilirmiş....
Çeken bilir. Seni cok iyi anlıyorum. Bide hamilesin ve hala devam eden huzursuzluk var. Bu seni daha da yıpratmış.
Umarım eşin degerini anlar. Erkek olur adam olur karşısına eş olrak seçtiğim kisinin arkasında durması bilir.
Ailesinin gercek yüzünü anlar umarım.
Erkekler bilsede kabul etmek istemiyor karısına karşı evet benim ailem bu bunlari yapiyorlar demiyorlar.
Hep bir inkar hep bir yok sen yanliş anladın tamam ben hallediyorum tamm anladim bu seferler sözler yeminler. Gel gelelim elde var sıfır.
Şuan şunu yap diyemiyorum malesef hamlesini çünkü. Daha da hassas oldugun bir dönem. Bol dua et bebegine kendine .
Zamanla eşin anlayacaktır inşllah

Benimkide oyle iste en tehlikelisi. Valla insanlarda sorun yasiyor kaynana ile ama acik sozlu yuzune yuzune saydiriyor kaynanalar en azindan kocalari evet annemde seni uzuyor diyor bizim kaynanalar sinsi oldugu icin alttan alttan imali imali akil veriyor kocalarin yaninda canim kizim diyor o adam tabiki bizi sucluyor ailesi melek oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X