evet nefret ediyorum.özellikle eşimin annesinden.hep biraradayız.afedersiniz tuvaletede birlikte gideceğiz yakında.eşimin annesi,babası,2 abisi,abisinin karısı,2çocuğu ve bitmek tükenmek bilmez misafirleri.abiyle yenge hemen karşı dairedeler,kapıyı açınca ceee karşı karşıyayız.yemekler birlikte yeniyor,eltim doğuruyor,ben evden çıksam problem oluyor.sanki eltim çocuğu bana doğurmuş.kayınvalidem sinir hastası resmen.konuşulmuyor kadınla.herşeye bağırıyor.acayip tiksindim allah affetsin beni.oğullarını bile dövüyor kadın.en küçüğü 25 yaşında.en büyüğü 33.sıradan geçiriyor.e tabii bende nasibimi aldım 1ay önce.tokadı yedim suçsuz yere.ne yalancılığım kaldı,ne şerefsizliğim.gidişin olsunda dönüşün olmasın beddualar falan.hiçbir sosyal faaliyetim yok.hizmetçi gibiyim.yemek yap,hemde bir orduya...bulaşık yıka akşama kadar 30 posta..hasta olamazsın bu evde.azıcık fazla uyu hemen suratlar asılır,hasta mısın,geberiyor musun soran yok.belim koptu evlendim evleneli.bünyemde zayıf biraz
bi de eşimin abisinin kızı var 6 yaşında,bana dil uzatır,herkes bir tv programı izlerken gelir çizgi film açar,ışıkları södürür (evcilik oynuyormuş),durduk yere bana pislik der...kimse ağzının ortasına yapıştırmaz bir tane.ne günlere kaldım.evde herkezden hakaret yedim,bir parmak kadar çocuk kalmıştı o da başladı nihayet.eşimde ana kuzusu...beni hiç savunmaz.maddi olarak ailesine bağlı.ekonomik özgürlüğü yok.o kukla bende kukla oldum.yay burcuyum ben özgürlüğüme çok düşkünümdür.ailemden hiç baskı görmedim,rahat büyüdüm.allaha şükür ahlağım terbiyem yerinde,öyle havaide büyümedim,çalıştım aileme baktım,yanlış şeyler yapmadım hiç bekarlığımda.daha 23yaşındayım,kendimi koca karı gibi hissediyorum artık bu evde.6yıl görüşüp evlendiğim kocam sağolsun.beni bugünler için aldı.evlenmdedn önce ince eleyip sık dokudum,defalarca huyumu suyumu anlattım biraz kas kafalıdır anlasın diye çok anlattım herşeyi.ben buyum şuyum..neyse,her konuda anlaştık.problemleri kaldırıpta evlendik ama...işte bu haldeyim.birazdan ordu eve gelecek.yemeği hazırlamam lazım.anlatacak çok şey var ama vakit yok
hoşçakalın...