Eşinize daha nisanliyken söylemediklerinizin derdini yasiyorsunuz şu an. Ailesi yapmadiysa eşiniz yaptırsaydı, ailesine tepkisini gosterseydi, hala yardım ediyor eşiniz ve siz ailesine kızıyorsunuz. Birazda eşinize baksanız, nefretinizin tamamı aileye yönelmez emin olun.
Bakın kendimden örnek veriyim, düğün öncesi eve ufak tefek eşyalar taşınırken kayınvalidem aradı eve gidelim birseyler getirdim diye ki kayınvalidemin bana bir zararı yoktur, severim, tamam dedim geldi 2 koli getirmiş bir açtım yemek takımı ve bardak ama kullanılmış belli, hatta eksik vardı tabaklarda, neyse dedim koydum kenara. Akşam eşim geldi bu ne dedi, dedim annen getirmiş eşim kutuyu açtı ve delirdi resmen, bunları niye getirmiş ki bu kadın, sanki ihtiyacımız mı var? Söyleseydi yeni alırdım vs diye.ve çokda utandı benden ozür diledi at istersen bunlari dedi. Akşam eve gidince annesine sağlam söylenmiş. Gerçekten maddi durumları iyiydi, benim ceyizimde 3 takım vardı yemek takımı ama kadın evindeki fazlalığı göndermiş bana. Velhasıl kelam eşim sesini çıkartmasaydı farklı olurdu durumlar. Düğün öncesi beni almaya gelecekler kayınvalidem yol uzun biz gelmesek olurmu makyajim bozulur dedi, ki altında arabası var, kadın gelin almaya gelmeye üşeniyor, eşim geleceksin anne dedi susturdu. Bir daha lafı açılmadı. Ben ses etmeseydim, eşim ses etmeseydi kayinvalidem süsü bozulmasın diye gelin almaya gelmeyecekti ki biliyorum gerçekten saçı makyaji bozulur diye böyle bir talepte bulundu, çok süslüdür çünkü, altında başka nedenler yoktu ona rağmen eşim tepki gösterdi.
Eşinizde bitiyor bazı seyler bunu bilin. Aileye kızın onlarda mükemmel değiller muhakkak ama eşiniz pasif kalmış gecmişte halada pasif kalıyor.