- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de bunda kötü niyet yok ki anne sütü faydalı diye emzirmek istemişler sen her şeylerine laf söylediğin için onlar da sana laf sokuyor galibaEklemeyi unutmusum benim sutum hic gelmedi ve bunu soyluyorum soranlara onlar sutun var mi demeden..neyse goruncemde ogrenmis bunu dun ben kizima mama yedirirken oglunu emdirmek icin yanima geldi. Iste eltimin kizini emdirdim sut kardes oldular bizimkiler bi zehranin kizini da emdir bakalim emecek mi dediler istersen emdirim dedi. Bende benim kizim meme tutuyor sutum yok emdirmeni de istemem dedim sinirlice. Kardesimi kizin basina biraktim ki bu dusuncesini uygulamasin diye. Kimin bu fikri one surdugunu tahmn etmek zor degil hersey o yasli kadindan cikiyor
Merhaba hanimlar konu esimin ailesi ve benim artik onlara tahammul edecek sabrimin kalmayip icimi esime kusup onla dalasmaktan ibaret daha net anlamaniz icin filmi biraz geriye saricam.
Esimle onun ailesine ragmen evlendim ne tanismaya ne istemeye ne de nisanimiza gelmediler. Evimizde 1 igneleri yoktur herseyi evlilik vs her.masrafi esimle yaptik kimseden yardim gormeden istemeden. O zamanlar esim icin katlaniyordum. Evime gelmeleri gitmeleri arayip sormalari isime.burunlarini sokmalari yoktu bu da isime geliyordu. Bu sebepten onlari sevmeye.calisiyordum.aman kaynanam iyi bak karismio.bana.aksine.destekliyor diye.
Hamile kaldim yine bir yardimlarini gormedim. 1.5 ay once dogum yaptim ne hastaneye ne gecmis olsun ne de bebek.gormeye.gelmediler neymis esimin babasi sorun cikariomus.
Basindan beri o adami bana seytan gibi gosterdiler karisini disari birakmayan herkesten kiskanan biri olarak tanittilar ne kadar dogru hala bilmiyorum kaynanam.acilarin kadini modunda zaten.
Esime bebegi getirin ben gelemiorm demis ki daha kizimin 40 cikmamsti basta kabul etmedim ama esim kavga etmeye yeltenince.baktim olmuyor evde huzur kalmiyor kalktim gittim. Ekmeklerine yag surdum
Dun mevlut okuttum en son geldiler ki geleceklerinden umudum da yoktu. Ki umrumda da degildi ben artik bunlara.canimi skmiorm.canimi.sıkan yeni dogmus kizim icin soyledikleri.
Daha ilk hamile oldugumu soyledigimizde esimin ananesi dogmamis cocuga don.bicilmez aman bakalim.dogacak mi diyip.beni sinir etmisti. Esimin teyzeleri de aman dikkat edin hastanede bebegi calarlar demis.esimin dogumdan sonra bebegi hemsireyle 1 dk birakmamasina sebep olmuslardi
Dogumdan sonra esimin tarafindan hastaneye bir ananesi geldi ve bebegi gordugunde ilk soyledigi ay gorumcenin oglu daha buyuk bu ne boyle.cok.kucuk. sinir olmustum ya bi dua et hayirli olsun de yok.
Dun mevlut okuttum ananesi annesi ablasi en son geldiler kuran bitmek uzereydi. Neyse benim yoklugumda.kizin yanina gidip sozde takilarini takiolrdi ben gittigimde. Annesi kizimi gorumceme.benzetio.ki alakasi yok bana benziyor yok inadima.der.gibi defalarca.kizina.benzedigini soyledi. Ananesi ay bu hala kucuk diyip guldu dedim.nasil bir buyume bekliyordun ki birsey bulamayinca.ben bana gulmeyen.bebegi.sevemiorm bak.gorumcenin bebisi.bana guluyor.dedi bende.kizim gordugun gibi uyuyor ne gulmesi bekliyorsun ki ayrica.torununa.cekmis.suratsizlikta bana.cekse guler yuzlu olurdu dedim gectim iceri ya kiyaslama.laf.carpma biktim daha bu baslangic farkindayim ama ben ya dovucem birini ya.kufuru basicam icim baska.turlu rahatlamayacak bir degil iki degil.daha.neler.var da bu benim icin bardagi tasiran son damla.oldu