• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine gitmek isyemiyorum

derler ya erkek le evlenirken ailesiylede evleniyorsun diye

hiçte değil. neden erkekle evlenirken ailesiyle de evlenmiş olayım ki? öncelikle insanlar bu algıyı bi yok etmeliler. kadın haklarına saygısızlık bu. nasıl ki erkek evlenirken, kadının ailesiyle de evlenmiş olmuyorsa, ben de evlenirken o erkeğin ailesiyle evlenmiş olmuyorum!

evlatlık almıyorlar beni ailelerine sonuçta.

ha şunu da belirteyim, çok çok büyük bir haksızlık yapılmadığı sürece, aramızda çok büyük bir kavga kıyamet olmadığı sürece ben eşimin ailesiyle ilişkimi kesmek istemem.
çok görüşmeyi de sevmem, aramız iyi olsa da çok görüşmek istemem.
mesafe candır, en güzelidir.
görüşürüm, giderim, davet ederim, ama her zaman değil. mesafemi hep korurum.

hala goruyorum ki kaynanalarn bazilari hic akilli gibi dawranmiyo. arada bazi sebepler oldu demis konu sahibi. bunu buraya detayli anlatmasi gerekmiyo. agac kavugundan cikmadi die kaynana gelini yok sayiyosa yok sayilmayi da goze almali.

Hanımlar erkek çocuğunuz car diye gereksiz yorumlara girmişsiniz bazılarınız.
öncelikle varsa gönül borcu var herşeyi yaptırıp aldırmal gibi saçma yorumlar var çünlü önce cevap vereyim aslında sebebin büyüğü de burdan çıkıyor enayi yerine konan biziz çünkü.
eşime 15 binilk kredi çektirdiler zor durumdalar diye daha evleneli bir yİl olmuştu gelirden çok borcumuz vardı zaten.şimdi bu mu aile insan kendinden önce evladını düşünmez mi sonra cahilce konuşmaları yaklaşımları aile demek sefere yedirip giydirnek değil kş onuda yapmamışlar eşime.gidince gelince 2 senedir hep aynı içim almıyor hep olumlu düşünsem de olmadı
Hak veriyorum sana canım.. Benimde erkek kardeşim var ve annem böyle insanları gördükçe bende gelinime boyle olacaksam allah simdiden alsin canımı der. Bende esimin ailesiyle görüşmuyorum eşime sen istersen git gor ama beni karistirma derim malesef ki haklı oldugumdan esimde sesini çıkarmaz. Gereksiz polemige hic gerek yok malesef bazı erkek anneleri ogullarina aşık cunku onlar mükemmel birsey yaptilar ve erkek evlat getirdiler dunyaya:KK12: pehhh:63:

Cagirdigi zaman git bence, yapmacik davranmana gerek yok. Oldugun gibi otur dinle kalk evine gel.
Yüzyüze bir tartismaniz oldumu?

Hak veriyorum sana canım.. Benimde erkek kardeşim var ve annem böyle insanları gördükçe bende gelinime boyle olacaksam allah simdiden alsin canımı der. Bende esimin ailesiyle görüşmuyorum eşime sen istersen git gor ama beni karistirma derim malesef ki haklı oldugumdan esimde sesini çıkarmaz. Gereksiz polemige hic gerek yok malesef bazı erkek anneleri ogullarina aşık cunku onlar mükemmel birsey yaptilar ve erkek evlat getirdiler dunyaya:KK12: pehhh:63:
Sizde sorun ne mesela ? Ben da asla görüşmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor

Israr ederler , bazı erkekler de analari babaşarı oldukları için sen ne kadar haklı olsnda tepene çıkarırlar seni haksız çıkarırlar yeterki ailesinin gönlü olsun kimse ailesine laf söylemesin diye böyle zorlarlar işte ne yapmak lazım bıkmıyorum

Hiç birimiz istemeyiz, samimi olup, içli dışlı olmayı, ama sevdiğimizin hatrına katlanmıyor muyuz zaten bazı şeylere ?

Canim konuyu dağıtmak istemem ama kisaca yazmaya çalışayım benim olayim cook uzun :) cook sey yaptılar etmedikleri kötülük kalmadı ben yine sabrettim anasina baktim daha yeni evliyken, kimsede zorlamadi kadinin kızı yok diye uzuldum vicdanen 2 ay baktim hastaydı. Arkamdan etmedigi laf kalmamış esimde ailesinin nankorlugune sessiz kalmadi ben zaten bi dovmedigim kaldı o gun bugundur ariyor acmiyorum. seytan gorsun yuzlerini esimde zorlamiyor konusunu bile acsa delirecegimi bilir. Nankorluk kolay affedilecek bisi degil ki daha bir suru sey yaşadım hadlerini bildirdim gönderdim. simdi ailesi ozurler diliyor hata ettik diyor ama asla affetmeyecegim.

Yüz yıl görmesem ne yapıyorlar diye merak etmem, o derece sevmem, yaşadıklarım var.
Bana değil sade, eşime yaşattıkları var.
Eşim Allah rızası için gider gelir, o niyetle.
Zaten ayrı şehirlerdeyiz, senede birkaç gün anca. .
Ve ben de eşimle giderim her seferinde.
Hiç tek gitmemiştir.
Ben bize yapılanları unutmadım. Ama kin tutmanın da zararı bir tek kendimeymiş, bunu da gördüm.
Gidip geliyorum, fazla samimi değilim,sahte bir muhabbet aramızdaki. . Olsun. . .
Benim ailemi de sormazlar,benim ailemde olan hiçbirşeyle ilgilenmezler, bu zoruma gider ama onlar böyle..
Böyle görgüsüz ve cahiller .
Ben eşimle iyiyim, eşim beni onlara karşı hiç zorlamaz. O yüzden ben de onu zora sokmak istemem.
Evliyiz tabi birlikte gidecez gelecez kafasındayım.

Aynı durumdayım sizinle. Bende şuan gitmiyorum ve eşim baskısını yapıyor. Bende benimkine zaten gelmiyorsun ki, bende seninkine gelmeyeceğim deyip konuyu kapatıyorum

Canim konuyu dağıtmak istemem ama kisaca yazmaya çalışayım benim olayim cook uzun :) cook sey yaptılar etmedikleri kötülük kalmadı ben yine sabrettim anasina baktim daha yeni evliyken, kimsede zorlamadi kadinin kızı yok diye uzuldum vicdanen 2 ay baktim hastaydı. Arkamdan etmedigi laf kalmamış esimde ailesinin nankorlugune sessiz kalmadi ben zaten bi dovmedigim kaldı o gun bugundur ariyor acmiyorum. seytan gorsun yuzlerini esimde zorlamiyor konusunu bile acsa delirecegimi bilir. Nankorluk kolay affedilecek bisi degil ki daha bir suru sey yaşadım hadlerini bildirdim gönderdim. simdi ailesi ozurler diliyor hata ettik diyor ama asla affetmeyecegim.
Ailem öZür diliyor büyüklük sende kalsın muhabbetleri yapmıyor mu eşin ? Bayramda gidelim demiyor mu

Allah akıl vermiş evet ama vicdan yaptıran bir aile varsa işler zorlaşıyor eşim merhametli kendini zora soksa da yardımcı olmak ister büyüğüne karşı ayrı bir saygısı vardir.
Benim aileme de aynı şekilde saygı sevgi gösterir ama gelin görün ki ili senemiz bitti bende tabi ki asla saygısız bir durum içine girmedim onlara karşı ama içim almıyor zaten ayrıntıya girmek istemiyorum ama çöp ev olması bile gitmeme bir sebep.ağzıma yaralar atıyor eğer çok istiyorsa büyük olarak elinin öpülkesini orası temiz düzenli hijyenik tutulur.ve daha neler ..
Ben eşimin eğitimi için gözümü kırpmadan memleketine geldim yine olsa gelirim ama burda olmak isyemediğim şeylere zorlamamı gerektirmiyor.
Okuyup ta korkanlar varsa benim çocuğunda gelip gitmezse diye ben şunu düşünüyorum benim kadar iyi gelinim olsa yeter bana ama herkes haketmiş muameleği görüyor o kadar sadece.
Eşim baskı yapmadı hiç o da görüyor yaptıklarını ama bir yere kadar bu ara sürekli taciz ediyor annesi gelin diye.ufak tartışmalar oldu.ama fikrim kararım değişmedi eşim de üzerime varmıyor baskı ters tepiyor dedim .onunda etkisi olabilir

Back
X