Eşimin ailesinin eski dünür sevdası ..

Rabbim yardımcınız olsun.. Bütün iş eşinizde bitiyor maalesef..
Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz.. Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var..
Mecburen X ile muhatap olmak zorunda çocuğu için..
Eşimin ailesi benim yanımda bahsettiler bir iki, X in adıyla bile seslendikleri oldu..
Ben net tavrımı koydum, söyleyeceğimi söyledim.. Eşim de sonuna kadar destekledi, hep yanımda durdu..
Şimdi bir Allah'ın kulu adını bile anamıyor..
Bizimki de aynı şekilde ondan da çocuğu var tamam .. an bunlar sulalece görüşüyor konusuornrmalbgibahsediliyor.. kadın umursamaz.xocuguba bakmaz ...kendi hayatını yaşayan biri çocuğu bile bana baktirtmaya çalışıyorlar .. am onla iyiler . Ben bakıcı onlar hayatını yaşamaya devam.. bayramlarda gelir normal zamanda gelir kaynanamın evine bunlar benim.bildigim duyduğum.. eşimle konusamiyor telefon numarasını verdirmiyorum .. eskiden kocamla da.kafasina estiği gbinarar konuşurdu.. kocam giderdi onun iş yerine normal.konusurlar ama.sorumluluklara gelince hiç bir şey yapamaz .. kendi çocuğun a bakmaz.alakasiz bir anne .. çocuk la hiç işi yok.tamamen para peisnde .. kullanıp çocuğu yıllardır kendine sevgililerine baktrirrtti.. onun sevgilisine bile.esimin yengeleri saygı duyuyor.nface de fotolarını beğeniyorlar eski sevgilisiyle . beni insan yerine bile koymuyorlar. .. laf sokmak dışında.. öyle terbiyesiz akrabaları var kii.. kaidnin gayri meşru hayatına saygı duyup benim çocuğum.icin hiç kocana benzemiyor diyebiliyorlar pervahsizca ...

Bizimki de aynı şekilde ondan da çocuğu var tamam .. an bunlar sulalece görüşüyor konusuornrmalbgibahsediliyor.. kadın umursamaz.xocuguba bakmaz ...kendi hayatını yaşayan biri çocuğu bile bana baktirtmaya çalışıyorlar .. am onla iyiler . Ben bakıcı onlar hayatını yaşamaya devam.. bayramlarda gelir normal zamanda gelir kaynanamın evine bunlar benim.bildigim duyduğum.. eşimle konusamiyor telefon numarasını verdirmiyorum .. eskiden kocamla da.kafasina estiği gbinarar konuşurdu.. kocam giderdi onun iş yerine normal.konusurlar ama.sorumluluklara gelince hiç bir şey yapamaz .. kendi çocuğun a bakmaz.alakasiz bir anne .. çocuk la hiç işi yok.tamamen para peisnde .. kullanıp çocuğu yıllardır kendine sevgililerine baktrirrtti.. onun sevgilisine bile.esimin yengeleri saygı duyuyor.nface de fotolarını beğeniyorlar eski sevgilisiyle . beni insan yerine bile koymuyorlar. .. laf sokmak dışında.. öyle terbiyesiz akrabaları var kii.. kaidnin gayri meşru hayatına saygı duyup benim çocuğum.icin hiç kocana benzemiyor diyebiliyorlar pervahsizca ...

Hiç kimseyle muhatap olmak zorunda değilsin canım..
Diyorum ya iş eşinde bitiyor..
Çocuğu için mutlaka görüşecek ona bir şey deme hakkımız yok fakat herkes haddini bilmeli..
Ama senin yaşadığın durum gerçekten çok anormal..
Ben kendimi biliyorum kesinlikle katlanamazdım..

Eşimin eski eşi evlendi hemen çocuğu oldu..
Sanırım eş ailesi merak etti, benim yanımda bir iki bişi sordular çocuğa..
Hiç çekinmeden, çok merak ettiyseniz alın bi küçük altın tebriğe gidin dedim mesela..

Şunu da belirteyim, kayın validemi gerçekten çok severim..
Ben rahatsız olduğum bir şeyi direkt olarak söylüyorum, o da mesela evet haklısın kızım diyebiliyor..
Kayın validem de arkadan konuşan biri değildir.. O da kırmadan dökmeden direkt söyler her şeyi..

Hiç kimseyle muhatap olmak zorunda değilsin canım..
Diyorum ya iş eşinde bitiyor..
Çocuğu için mutlaka görüşecek ona bir şey deme hakkımız yok fakat herkes haddini bilmeli..
Ama senin yaşadığın durum gerçekten çok anormal..
Ben kendimi biliyorum kesinlikle katlanamazdım..

Eşimin eski eşi evlendi hemen çocuğu oldu..
Sanırım eş ailesi merak etti, benim yanımda bir iki bişi sordular çocuğa..
Hiç çekinmeden, çok merak ettiyseniz alın bi küçük altın tebriğe gidin dedim mesela..
Sanlsiymissin en azından kayınvaliden yanında

Ne saçmalık yahu. Hadi kendileri görüştüler, sizinle aynı ortama sokmak da nerden çıkmış. Bayram ziyaretine ne siz gidin ne eşiniz. Kimle istiyorlarsa onlarla kutlasınlar.
Öyle diyorum zaten onlar gorissun ama.esim benim de ailem gidecem diyo. Yalniz gondersem bir odada yatırırlar o kadınla o derece ..

Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil..
En başında zaten eşim bana, annesi sağ olduğu sürece annesiyle yaşayacak dedi..
Allah gecinden versin annesine bir şey olsa tabi ki babasıyla yaşayacak o çok ayrı bir durum..
Kadın hayatını yaşayacak diye ben kendi hayatımı hiç edemem kimse kusura bakmasın..

Öyle diyorum zaten onlar gorissun ama.esim benim de ailem gidecem diyo. Yalniz gondersem bir odada yatırırlar o kadınla o derece ..
O zaman eşinize de bi fırça gerek. Eski eşinin girdiği ortama girmek de ne. Ya aileyle görüşür onun orada bulunmasına engel olur ya da kendisi gitmez. Kendini saymayan aileyle bayram kutlasa ne kutlamasa ne acaba.

Ne saçmalık yahu. Hadi kendileri görüştüler, sizinle aynı ortama sokmak da nerden çıkmış. Bayram ziyaretine ne siz gidin ne eşiniz. Kimle istiyorlarsa onlarla kutlasınlar.
Akraba olayından sonra zaten eşimin akrabalaryla da muhabbeti kestim.. ben değer veridm.basta hepsini kokladım ziyaret ediuirum benim yanımda.surwkli onun muhabbeti rencide ediyor lar sürekli.. yengesinin biri bana çocuk adama benzemiyor alakası yok dedi ..
Bu ne demek .. ama benim şüphem yok çok şükür dedim cevap verdikçe eşimi dolduruyorlar ..

Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil..
En başında zaten eşim bana, annesi sağ olduğu sürece annesiyle yaşayacak dedi..
Allah gecinden versin annesine bir şey olsa tabi ki babasıyla yaşayacak o çok ayrı bir durum..
Kadın hayatını yaşayacak diye ben kendi hayatımı hiç edemem kimse kusura bakmasın..
Ben de öyle diyorum bakmıyorum.zaten

O zaman eşinize de bi fırça gerek. Eski eşinin girdiği ortama girmek de ne. Ya aileyle görüşür onun orada bulunmasına engel olur ya da kendisi gitmez. Kendini saymayan aileyle bayram kutlasa ne kutlamasa ne acaba.
Çocuk için görüşüyorum diyor coxugunun annesi diye görüşecek ömrünün sonuna kadar...bugün ben ayrılsam kadın sumugunu atmaz.. sırf inadına görüşüyor.. ben olmasam.arada umrunda olmazdı kadının..

Onlarin ortamindan uzak durun kimse size neden diyemez midesi bulanir insanin yani acik acik soyleyin sustukca tepenize cikar hepsi

Çocuk için görüşüyorum diyor coxugunun annesi diye görüşecek ömrünün sonuna kadar...bugün ben ayrılsam kadın sumugunu atmaz.. sırf inadına görüşüyor.. ben olmasam.arada umrunda olmazdı kadının..

Çocuk için görüşmenin de bir adabı vardır yani..
Benim eşimde çocuk için görüşüyor ama sadece whatsap üzerinden..

Olabilir canım dikkatli ol. Benim ex kocamı eski karısı kanserim diye çağırdığında sadece mide iltihabından ameliyat olmuş. Bu da hastaneye gidip tuvalet sorunu var diye altını bile temizlemiş kız ailesinden kimseyi cagirmamis. Benim kayinvalidem de yapacak tabi diyordu bana

Olabilir canım dikkatli ol. Benim ex kocamı eski karısı kanserim diye çağırdığında sadece mide iltihabından ameliyat olmuş. Bu da hastaneye gidip tuvalet sorunu var diye altını bile temizlemiş kız ailesinden kimseyi cagirmamis. Benim kayinvalidem de yapacak tabi diyordu bana

Yok artık:oha:

E canım gerçekten adam benle evlendi diye kadın delirdi. Bir de ben çevrem tarafından çok takdir edilen bir kadınım. Çalıştığım halde saf gibi evimi kendim temizlerdim. Her gün yemek yapardım

Biz de ilk evlendiğimizde eski eşi bazı şeyler yaptı..
Çok şükür bizden 1 yıl sonra kendi de evlendi de kurtulduk..
Hatta evlendiği zaman bazı insanlar bana sordu evlenmiş eşi ne iş yapıyormuş diye..
Dedim ben ilgilenmiyorum kendisiyle, çok merak ettiyseniz açın sorun sizin bir geçmişiniz var sonuçta :)

Back
X