- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
Bizimki de aynı şekilde ondan da çocuğu var tamam .. an bunlar sulalece görüşüyor konusuornrmalbgibahsediliyor.. kadın umursamaz.xocuguba bakmaz ...kendi hayatını yaşayan biri çocuğu bile bana baktirtmaya çalışıyorlar .. am onla iyiler . Ben bakıcı onlar hayatını yaşamaya devam.. bayramlarda gelir normal zamanda gelir kaynanamın evine bunlar benim.bildigim duyduğum.. eşimle konusamiyor telefon numarasını verdirmiyorum .. eskiden kocamla da.kafasina estiği gbinarar konuşurdu.. kocam giderdi onun iş yerine normal.konusurlar ama.sorumluluklara gelince hiç bir şey yapamaz .. kendi çocuğun a bakmaz.alakasiz bir anne .. çocuk la hiç işi yok.tamamen para peisnde .. kullanıp çocuğu yıllardır kendine sevgililerine baktrirrtti.. onun sevgilisine bile.esimin yengeleri saygı duyuyor.nface de fotolarını beğeniyorlar eski sevgilisiyle . beni insan yerine bile koymuyorlar. .. laf sokmak dışında.. öyle terbiyesiz akrabaları var kii.. kaidnin gayri meşru hayatına saygı duyup benim çocuğum.icin hiç kocana benzemiyor diyebiliyorlar pervahsizca ...Rabbim yardımcınız olsun.. Bütün iş eşinizde bitiyor maalesef..
Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz.. Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var..
Mecburen X ile muhatap olmak zorunda çocuğu için..
Eşimin ailesi benim yanımda bahsettiler bir iki, X in adıyla bile seslendikleri oldu..
Ben net tavrımı koydum, söyleyeceğimi söyledim.. Eşim de sonuna kadar destekledi, hep yanımda durdu..
Şimdi bir Allah'ın kulu adını bile anamıyor..