nerden başlasam bilemiyorum lütfen bana yardımcı olun. ben yugoslav göçmeni bir ailenin kızıyım akrabalarım bursada yaşıyor.benim ailem ankarada.2010 yılında eşimle tanıştım ve evlendik.önceleri eşimin ailesi beni kabul etmedi gelenek ve görenekleri bahane ettiler.kayınvalidem tek kelime türkçe konuşmuyor.. bilmiyor çünkü kınamıyorum bazen hoşumada gidiyor çünkü bende onunla konuşmak için bir dil ögrenmiş oluyorum ..benim sorunum düğünümde hiç biri görevini yapmadı herşeyi eşim ve ben yaptık onların takılarını bile eşim aldı.neyse biz ewlendik falan.bu arada onlar hiç birşey olmamış gibi konuşuyorlar yüzsüz yüzsüz eşimden para istiyorlar yegenlerinin okul masraflarını... bu arada bende kendimi para yönünden sıkmaktan bir hal oluyorum.şimdi gerçekten doguda adetler böylemi yani maddi durumu ne olursa olsun kişi evlendikten sonra bile ailesine bakarmı yegenler abiler görümcenin masrafını falan..böylemi yoksa eşimmi aptal diye düşünüyorum bazen yardım edin lütfen eşimi hep kullanıyorlar.anlatamıyorum konuşsak kavga oluyor sussam sinirden patlıyorum. acaip kıskanç ve yapmacıklar aynı zamandada görümcem sürekli benimle yarışıyor ve laf sokuyor batıdakiler şöyle batıdakiler böyle die ..ne yapmalıyım saf kocama nasıl gösteririm onların bu yapmacıklıklarını...
Son düzenleme: