Daha onceki konularimdan esimle yasadiklarimi az biraz biliyorsunuzdur.
Aramizda bir sey yokken sorun cikiyor olmasi vs, ablasiyla yasadiklarimdan mi diye kac gundur uzerinde dusunup duruyordum.
Birde 2hafta sonra tek basima Turkiyeye gidecegim. Esimin ailesiyle ilk kez basbasa vakit gecirecegim.
Ablasiyla karsilasma ihtimalimin de oldugunu bildigimden cok fazla gerilmistim.
3aydir gorusmuyoruz, konusmuyoruz cunku.
Esimle oturup her seyi konustum.
Bu durumdan rahatsiz oldugumu, arada sorun olmamasini istedigimi, ama yine de cokta yuz goz olmak istemedigimi, tum dusuncelerimi vs vs konustum.
Aslina bakarsaniz biraz politik davranmaya karar verdim.
Sonrada esim ablasini aradi, biraz sohbetten sonra bana verdi teli.
Gayet samimi konustu, esimin yaninda her zaman oldugu gb yani.
Aramadan once de esimle rahatsiz oldugum konularin tekrarlanmamasi konusunda anlastik.
Aramayi da o teklif etti, biz bir adim atalim, sonrasini bekleyelim gorelim dedi.
Yani bu meseleyi simdilik boyle hallettik bakalim. Bundan sonra ins her sey daha guzel olur.
Bunu paylasmak istedim sizinle.
Hatta esime buradaki folik asit eksikliginden rahatsizlanan bir bebegin durumunu okudum, uzuldu.
Ardindan doktorun bana verdigi ilaclari kullanmaya baslamami soyledi.
Hayirdir dedigimde, bebek yapacagiz ya dedi.
Elbette ben hemen dusunmuyorum ama yasadiklarimizdan sonra boyle demesinden hosnut oldum.
Simdi asil konuya geleyim.
Ben 7aylik evliyim ve kayinvalidemlerle sdc 3gun bir arada kaldik. O da esimle birlikte.
Simdi ben tek basima turkiyeye gidecegim. Acikcasi tavirlari nasil olur, bana nasil davranirlar kestiremiyorum.
Birde esimin ailesi ist da kendi ailem bursada. Annem babam calistigindan 2 haftalik surenin her iki haftasini da evimde gecirmek istiyorum.
Esime bunu soyledim. Onun tarafindan sorun yok.
Ailesi sorun yaratirsa diye cekiniyorum. Kaygilarim bunlar.
Sizce nasil davranmam gerekir?
Aramizda bir sey yokken sorun cikiyor olmasi vs, ablasiyla yasadiklarimdan mi diye kac gundur uzerinde dusunup duruyordum.
Birde 2hafta sonra tek basima Turkiyeye gidecegim. Esimin ailesiyle ilk kez basbasa vakit gecirecegim.
Ablasiyla karsilasma ihtimalimin de oldugunu bildigimden cok fazla gerilmistim.
3aydir gorusmuyoruz, konusmuyoruz cunku.
Esimle oturup her seyi konustum.
Bu durumdan rahatsiz oldugumu, arada sorun olmamasini istedigimi, ama yine de cokta yuz goz olmak istemedigimi, tum dusuncelerimi vs vs konustum.
Aslina bakarsaniz biraz politik davranmaya karar verdim.
Sonrada esim ablasini aradi, biraz sohbetten sonra bana verdi teli.
Gayet samimi konustu, esimin yaninda her zaman oldugu gb yani.
Aramadan once de esimle rahatsiz oldugum konularin tekrarlanmamasi konusunda anlastik.
Aramayi da o teklif etti, biz bir adim atalim, sonrasini bekleyelim gorelim dedi.
Yani bu meseleyi simdilik boyle hallettik bakalim. Bundan sonra ins her sey daha guzel olur.
Bunu paylasmak istedim sizinle.
Hatta esime buradaki folik asit eksikliginden rahatsizlanan bir bebegin durumunu okudum, uzuldu.
Ardindan doktorun bana verdigi ilaclari kullanmaya baslamami soyledi.
Hayirdir dedigimde, bebek yapacagiz ya dedi.
Elbette ben hemen dusunmuyorum ama yasadiklarimizdan sonra boyle demesinden hosnut oldum.
Simdi asil konuya geleyim.
Ben 7aylik evliyim ve kayinvalidemlerle sdc 3gun bir arada kaldik. O da esimle birlikte.
Simdi ben tek basima turkiyeye gidecegim. Acikcasi tavirlari nasil olur, bana nasil davranirlar kestiremiyorum.
Birde esimin ailesi ist da kendi ailem bursada. Annem babam calistigindan 2 haftalik surenin her iki haftasini da evimde gecirmek istiyorum.
Esime bunu soyledim. Onun tarafindan sorun yok.
Ailesi sorun yaratirsa diye cekiniyorum. Kaygilarim bunlar.
Sizce nasil davranmam gerekir?