haklısın canım fakat bu buyuklere ne demelı .. net olamıyorlar tavır sahıbı olamıyorlar ..arkasından ver verıstır yuzune gul .Canım utanacak sen değil o
süslen püslen kocanla git eğlenmene bak onuda hiç görme surat falan asma otur görevini yap çokda tahammülün yoksa erken kalkarsin düğnden
Gidin tabiki. Yine muhattap olmazsınız isterseniz çokta durmazsınız.
Kendini bilmez bir akraba yüzünden neden hayatınızı etkiliyorsunuz?
Aksine umursamayarak önemsiz olduğunu hissettirin.
Bence bu kadar önemseme
Merhaba merhaba deyin geçin
Diğerleri konuşur konuşmaz o kendi bilecekleri iş
Sırf biri yüzünden kına düğün vb. törenlerde bulunmamak anlamsız
haklısın canım fakat bu buyuklere ne demelı .. net olamıyorlar tavır sahıbı olamıyorlar ..arkasından ver verıstır yuzune gul .
Bende netimdirhıc ıstemıyordum ama dugun sahıbının ne sucu var dıye dusunerek gıtmeye karar verdım. merhaba dahı demeyı dusunmuyorum kv selam verın desede ben cok net bır ınsanım. bu kadar sevıyorum canım dıyıp bırsuru kötuluk yapan bırıne ne selamı verecekmısım. elı havada merhabası karsılıksız kalacak. ıns cok gerılmem
çok haklısın hemfıkırım. ne bılıyım bız cok saf kalmısız bu hayatta sanırım bu kadar kötuluk besleyen ıcten ıce kotulugumuzu ısteyıp evımızden cıkmayan cok sevıyormuss gıbı gorunen ınsanlara karsı ister istemez ıcımde bırseyler sönmuyor.Bende netimdir
Ama selam verenin selamını alırım, bu kadar. Küslük ya da kin için bile önem vermem çünkü
Sen çok takmışsın tamam kötü insanlar tamam hiç konuşma ama diğer insanlara da niye konuşuyosunuz diyemeyeceğine göre bırak kim ne yapıyosa gitsin
Sen bir birey olarak bulunman gereken her toplumda bulun, bi kişi için kendini toplumdan soyutlama yarın birgün o bize gelmedi bizde ona gitmeyiz denir ne bilsinler niye gitmediğini
:) ne guzel soyledın. allah bızı sevıyormus gıbı gorunenlerden korusun ne dıyımK
Canim bu onlarin kendi seçimi herkes kendi karakterinden sorumlu sen kendinden sorumlusun sen onlarin agzina laf verme zaten dogrucu davut olursan dislanirsin
Belliki hepsi ayni b?k bosver
Zamanla alışırsınçok haklısın hemfıkırım. ne bılıyım bız cok saf kalmısız bu hayatta sanırım bu kadar kötuluk besleyen ıcten ıce kotulugumuzu ısteyıp evımızden cıkmayan cok sevıyormuss gıbı gorunen ınsanlara karsı ister istemez ıcımde bırseyler sönmuyor.
hayatımda kaos olmadıgından henuz o olgunluk bende yok sanırım.. içim oyle sogukkiZamanla alışırsın
İnsan evlenince çeşit çeşit insan tanıyor maalesef onlarla akraba bile oluyor
Eşinin hatrı için bile olsa aynı ortamda bulunuyorsun maalesef
İnsanların gerçek yüzünü gördüğünde soğuman çok normal bende buz gibi olurum ama büyüdükçe toplumda bari bi selam verdiyse alıyorum onun kötülüğü onu bağlar samimi olmam olur biter diyorum
Ben o yüzden herkesle selam sabah dışında samimi olmuyorumhayatımda kaos olmadıgından henuz o olgunluk bende yok sanırım.. içim oyle sogukki
sorma.. artık ınsanların bu hallerını gorunce yalnızlastım ya.Ben o yüzden herkesle selam sabah dışında samimi olmuyorum
4 yıllık evliyim daha hiç kanki canki takıldığım kimse yok , insan kendi ailesinde görmeyince çok şaşırıyor birçok şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?