• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle sorunlarım var

shbilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
161
1
46
İstanbul
mrb arkadaslar bende yenı katıldım aranıza.benim sorunum su eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz 2 ay önce görümcem nişanlandı o dönemden bu yana hem benım hem eşimin ailesiyle arası iyi değil.zaten beni bastan beri istememişlerdi aramızda mezhep farkı var.problemimiz önce eşimle ailesi arasında bi tartısma yuzunden çıktı ve bu yuzden bana da tavır aldılar ve benimle de küstüler eşim nişana gelmedi ama ben gitmiştim.şimdi eşim düğüne de gitmeyeceğini söylüyor ama ailesi eğer düğüne gelmezsen seni bu evden çıkaartırız diye tehdit ediyorlar ..şuan hiçbir şekilde konusmuyoruz .kaynanamla en son tartısmamızda beni sevmediğini de itiraff etti bende istemıyorum zaten ..aslında evden çıkmayı düşünüyoruz ama şuan maaddi olarak pek mümkün değil.ne yapacağımıza karar veremedim.. ve ayrıca kayınpederim benim bileziklerimi ve bileklik kolyemıde geri aldılar .kızlarına masraf yapmak için bu yuzdende kırgınım ..arkadaslar en azından burada anlatıp bıraz rahatlamak ıstedım çünkü hiçkimseyle derdimi paylaşamıyorum...şimdiden teşekkür ederim

yok artık ya, sana aldıkları altınları geri alıp kızlarına mı yapcaklar, vermeseydin keşke, nasıl isteyebiliyorlar hayret ediyorum
sende çalırsın halledersiniz canım ya, bütçenize göre küçük bi ev tutarsınız ilk etapta
gerçi ben barıştan yanayım ama arabulucu sen olma, neden kızkardeşine bu kadar kızgın ki eşin? ne nişana ne düğüne gitmiyor

ilk önce eşim vermem dedi ama onu bile ağlatmayı başardılar ikinci seferde ise artık ver kurtul dedim ..nasıl olsa çalışır yaparız.ama bu problemlerin olur yanı yok zaten bende soğudum bu bir değil iki değil..eşimde kardeşine sen kim kim oluyorda karısıyorsun gibi konusmalarına kızgın ama sırf kardes problemı yuzunden değil anne baba yuzunden konuşmuyor

yok artık ya, sana aldıkları altınları geri alıp kızlarına mı yapcaklar, vermeseydin keşke, nasıl isteyebiliyorlar hayret ediyorum
sende çalırsın halledersiniz canım ya, bütçenize göre küçük bi ev tutarsınız ilk etapta
gerçi ben barıştan yanayım ama arabulucu sen olma, neden kızkardeşine bu kadar kızgın ki eşin? ne nişana ne düğüne gitmiyor

bende bunu sorucaktim.
bence sen o islere hic karisma, eger sen kötü bisey yapmadiysan o zaman uzak durabilirsin onlar kavga edince.
altinlari geri almak cok sacma bi davranis oldu bence.

zaten eşim yukarı çıkıp tartısıyor beni hiç karıstırmıyor.ve bu problemlr bizim ilişkimize yansıyor ve mutsuz oluyoruz en iyisi çıkmayı düşünüyor eşim ,artık bende öyle düşünüyorum belki daha mutlu oluruz.zaten eşim babannesiyle büyümüş o yuzden aile ilişkileri çok samimi değil ve çevremde ki ailesinin akrabalarında bir kişi bile memnun değiller sevmiyorlar onları ...

Herhalde, onlara ait bir evde yaşadığınız için altınları isteme hakkı görüyorlar kendilerinde.
Madem öyle, evden de çıkmayın. "Altınlarımı verin, çıkalım" deyin gerekirse.

Bu tür lafları da hiç çekemem. "Al evini başına çal" der, çıkarım ben..:19:

canım ne kadar güzel, burda dert yanan bir sürü kadının kocası gibi değilmiş senin eşin.
kirada durursunuz, az yer,az ısınırsınız ama ağzınızın tadı kaçmaz.
bu erkek ailelerinin hepsinde mi sorun var, sorunsuz bir ailede büyümüş erkek yok mu yaa :37:

zaten vermem diyor annesi.biz zaten istemıyoruz alsın tepe tepe kullansın ..sadece şuan biraz borcumuz var eğer eşim iyi bir zam alırsa hemen çıkıcaz.zannediyorki biz onun kızına aldığı şeyleri kızkanıyoruz benim herşeyim var ALLAH a çok şükür ..evimde bi çekyatım eksik kalmıstı alamamasıtık da onu bile almamıslardı ..zaten onu gördüm ya onlardaan daha da durmam

canım ne kadar güzel, burda dert yanan bir sürü kadının kocası gibi değilmiş senin eşin.
kirada durursunuz, az yer,az ısınırsınız ama ağzınızın tadı kaçmaz.
bu erkek ailelerinin hepsinde mi sorun var, sorunsuz bir ailede büyümüş erkek yok mu yaa :37:

teşekkür ederim canım eşimden yana şanslıyım

Ne kadar uzak olursan o kadar iyi canım

evliliğinize yansıtmamaya çalışın
ama kayınpederinizin yaptığı da yenilir yutulur cinsten değil
takıları almakta ne demek oluyor:20:
hiç üzmeyin kendinizi
maddi olarak kendinize ne zaman güvenirseniz bi an önce çıkın o evden
bakın o zaman nasıl mutlu mesut yaşıyorsunuz...:71:

arkadaslar hepinize teşekkür ederim biraz da olsa içimi rahatlattınız sağolun.. ben bu problemleri hiçbir zaman unutmuyacağım inanırmısınız evden dışarı çıkarken bile beni camdan balkondan göz takibine alıyorlar o yuzden evden bile çıkmıyorum sayılır

arkadaslar hepinize teşekkür ederim biraz da olsa içimi rahatlattınız sağolun.. ben bu problemleri hiçbir zaman unutmuyacağım inanırmısınız evden dışarı çıkarken bile beni camdan balkondan göz takibine alıyorlar o yuzden evden bile çıkmıyorum sayılır

yuvalar kolay kurulmuyor eşinizden yana şanslısınız.maddi olarak hazır hissetiğiniz an kendinizi,çıkın ve kurtulun o evden.evlerini başlarına çalsınlar.çok ayıp etmişler sana taktıgı takıyı almakla.ayıp yani.onlar geri verilmek için mi takılıyor snki.çok ayıp çok..

dinimizde bile bunun yeri yok ..o bir hediyedir gelinin dir dimi arkadaslar

tabikide senindir onlar.gelinleri oluyorsun.oğullarının karısı oluyorsun.hediyedir onlar.hani konu komşunun taktıgı düğün parları borç için falan alınır belki bir nebze hoş görülebilir ama sana diye alınan birşeyi almalaı çok yanlış

Allah yardımcınız olsun canım.Bizim de hem binlerce TL borcumuz var hem kirada oturuyoruz.Ama ben de çalışıyorum.Sen de çalışırsan idare edersiniz hiç merak etme.

Böyle insanların kahrını çekmekten iyidir emin ol.

Eşin de iyi biriymiş,onunla da kötü olmadan ayrılın onlardan.Ne hali varsa görsünler. :41:
Aldıkları altınların hakkını da zaten bu dünyada ödemeyecekler,onları ödeyeceği yer belli :1:

Herhalde, onlara ait bir evde yaşadığınız için altınları isteme hakkı görüyorlar kendilerinde.
Madem öyle, evden de çıkmayın. "Altınlarımı verin, çıkalım" deyin gerekirse.

Bu tür lafları da hiç çekemem. "Al evini başına çal" der, çıkarım ben..:19:

Aynen bence de katılıyorum sana.biz bu evden çıkmayı düşünüyoruz.madem öyle altınları verin bizde başka ev alıcaz deyin.ama bunu eşin söylicek tabi.sen değil.Arka planda kalmaya devam.

Back
X