mrb arkadaslar bende yenı katıldım aranıza.benim sorunum su eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz 2 ay önce görümcem nişanlandı o dönemden bu yana hem benım hem eşimin ailesiyle arası iyi değil.zaten beni bastan beri istememişlerdi aramızda mezhep farkı var.problemimiz önce eşimle ailesi arasında bi tartısma yuzunden çıktı ve bu yuzden bana da tavır aldılar ve benimle de küstüler eşim nişana gelmedi ama ben gitmiştim.şimdi eşim düğüne de gitmeyeceğini söylüyor ama ailesi eğer düğüne gelmezsen seni bu evden çıkaartırız diye tehdit ediyorlar ..şuan hiçbir şekilde konusmuyoruz .kaynanamla en son tartısmamızda beni sevmediğini de itiraff etti bende istemıyorum zaten ..aslında evden çıkmayı düşünüyoruz ama şuan maaddi olarak pek mümkün değil.ne yapacağımıza karar veremedim.. ve ayrıca kayınpederim benim bileziklerimi ve bileklik kolyemıde geri aldılar .kızlarına masraf yapmak için bu yuzdende kırgınım ..arkadaslar en azından burada anlatıp bıraz rahatlamak ıstedım çünkü hiçkimseyle derdimi paylaşamıyorum...şimdiden teşekkür ederim