Esimin aldatdigini hiss ediyorum yardimiz lazim

alsoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
84
12
3
35
Merhabalar yeni uyeyim bir sorunum olsa mutlaka burdan olanlari okuyorum.Yurt disindan yaziyorum.4yillik evliyim ilk defa esimin aldatdigini dusunuyorum.3 ay once benden habersiz babasina 10 000 dollara yakin ev tamiri icin benden habersiz kredi almis.Ben duyunca sinirlendim bu zamandan sonra sorunlar kavgalar gecim sikintisi basladi.O ana kadar hic bir sorun yoktu.ailesi yuzunden ailelermiz bir birine dustu bende bosanma davasu actum babamlara dondum 3 ay onlarda kaldim geldi yalvardi ailemiz dagilmasin duzelticem dedi.davami geri cektim bir aya yakin eve gitmedik toplam 4 aya yakin.Ama sevgisinden zerre suphem olmadi soguk davranmadi hep ilgili idi.fakat men anlayislu biri olmadigim icin onla kavga etdiyim icin hep her seyu sakladu.eve geri dondum bir gun cocuk hasta oldu babamlarda kaldim.o gun hic bir aramami acmadi evime gitdim gece evde yoktu aradim anne babasinu onlarin telefonunuda acmadi.sonra eve gelip yatakta goruntulu aradi guya evde uyuyormus gibi.eve geldugim fotograflari atdim yalan soyluyorsun diye arkadaslarimla gece bulusdugunu bana soylerse kavga olur yenu barisdik diye soylememis.O zamandan aklima kurt dustu coraplarini atletini degisib gitmis eve gidince gordum.Kavga etdik anne babasu azarladi yemin ediyor aldatmiyorum diye inanmiyorum icimde suphe var boyle biri olmadi cunku benden habersiz bir yere gitmez hep telefonu acar yazardu.Kavga sirasinda sen beni hep kucumsuyorsun gururumu kiriyorsun bu yuzden soguyorum.o konuda hakli cunku bu kredi yuzunden her kesun icinde rencide etdim onu bosanalim bana senin gibi koca baba lazim degil dedim.simdi de aldatdiysa diye icim icimi yiyor kabul etmiyir bosanmiyorum seni seviyorum yeminler ediyor hata yaptim yalan soyledim ama aldatmiyorum diyor ne yapmam lazim yardim edin.

Kredi çekme olayında haklısınız ama bu kadar yakıp yıkıp her lafı söyleyip geri dönmeniz saçma olmuş Söylenen ağır sözler ısıtılıp ısıtılıp önünüze gelir aldatmaya bile kılıf olur.İhanet var yok bilemeyiz,yine herşeyi yapıp milleti ayaklandırıp,yakıp yıkacak sonrada geri yuvam yuvam diye geri dönecekseniz bu evlilik şimdi olmasada ilerde bitmeye mahkum.Ne düzgün iletişim var ,ne saygı Tüm aile olayın içinde

Haklisiniz kredi olayindan sonra her sey alt ust oldu severek evlendik her zorluga katlandik gecim sikintisi oldu ailem bakiyirdu bize kavgalar basladi ama onun simdiye kadar hic bir zaman ihanetini hiss etmedim bile hep yanimizdaydu olmasa bile haberdar ederdi

Demek ki cazgır olunca değerli oluyorsun :sopa:
Hayir her sey vardi ihanet yokdu zorluklara dayanmak oluyordu aldatmak varsa neden katlanmaliyim?kendisi bosanma lafo gecirme diyor.diyorum sogudunsa cocuk el alem icun surdurmeyelim ben yoksa hayati bu supheyle sanada kendimede zehir ederim hayir etmiyorum diyor bosanmak istemiyorum diyor

Hayir her sey vardi ihanet yokdu zorluklara dayanmak oluyordu aldatmak varsa neden katlanmaliyim?kendisi bosanma lafo gecirme diyor.diyorum sogudunsa cocuk el alem icun surdurmeyelim ben yoksa hayati bu supheyle sanada kendimede zehir ederim hayir etmiyorum diyor bosanmak istemiyorum diyor
İhanet kısmını bilmiyorum hani aldattıysa tabi ki kabul etme, kocanı en iyi sen tanırsın. Ama konudan sanki sen adama sürekli üstünlük taslıyorsun, eziyorsun gibi bir şey çıkıyor. Adam size başka naptı? Şiddet var mı? İhanetten emin misiniz?

dogru soylemek lazimsa evet ben cok anlayisli biri degilim ailesi yuzunden bir kere kolumdan tutarak sıktı morardı ama tokat filan yok.barıstıgımızdan 1 ayda 3 kere 2-3 saat telefonu acmadı aramalrım cevapsız.Cok rahatdım 4 yıl icinde her kes esini kaparlar yakısıklı kaparlar dediginde o oyle insan degil yapmaz bize kaynanam bosatdırır diyordum simdi ise ara bozmaya calısan kaynanam bile korktu kimlese olur isden kovulur santaj yaparpar diye kocandan yapıs diyor bana bilmiyorum aklıma geldıkce kabullenemiyorum yapmaz diyor ama 3 kere kaybolmasının altını dolduramıyor

Tesekkur ederım ama ne yapmam lazım onu bilmiyorum kendimi duzeltmelimiyim bosanmıyor ama aldatdıgını da kabul etmiyor

Kredi çekme olayında haklısınız ama bu kadar yakıp yıkıp her lafı söyleyip geri dönmeniz saçma olmuş Söylenen ağır sözler ısıtılıp ısıtılıp önünüze gelir aldatmaya bile kılıf olur.İhanet var yok bilemeyiz,yine herşeyi yapıp milleti ayaklandırıp,yakıp yıkacak sonrada geri yuvam yuvam diye geri dönecekseniz bu evlilik şimdi olmasada ilerde bitmeye mahkum.Ne düzgün iletişim var ,ne saygı Tüm aile olayın içinde

Haklisiniz kredi olayindan sonra her sey alt ust oldu severek evlendik her zorluga katlandik gecim sikintisi oldu ailem bakiyirdu bize kavgalar basladi ama onun simdiye kadar hic bir zaman ihanetini hiss etmedim bile hep yanimizdaydu olmasa bile haberdar ederdi

İhanet kısmını bilmiyorum hani aldattıysa tabi ki kabul etme, kocanı en iyi sen tanırsın. Ama konudan sanki sen adama sürekli üstünlük taslıyorsun, eziyorsun gibi bir şey çıkıyor. Adam size başka naptı? Şiddet var mı? İhanetten emin misiniz?
dogru soylemek lazimsa evet ben cok anlayisli biri degilim ailesi yuzunden bir kere kolumdan tutarak sıktı morardı ama tokat filan yok.barıstıgımızdan 1 ayda 3 kere 2-3 saat telefonu acmadı aramalrım cevapsız.Cok rahatdım 4 yıl icinde her kes esini kaparlar yakısıklı kaparlar dediginde o oyle insan degil yapmaz bize kaynanam bosatdırır diyordum simdi ise ara bozmaya calısan kaynanam bile korktu kimlese olur isden kovulur santaj yaparpar diye kocandan yapıs diyor bana bilmiyorum aklıma geldıkce kabullenemiyorum yapmaz diyor ama 3 kere kaybolmasının altını dolduramıyor

Açıkçası dayanılır gibi değilsiniz.
Aslında kendimi sucluyorum ama aldatmak olmamalı sonucu soguduysa bosanalım diyorum hayatu sana da kendimede zindan etmek istemiyorum diyorum ben aldatmadım aldatmıyorum diyor yemin ediyor Kurana el basıyor ama icimdeki suphe gecmiyor

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi iyi bir psikiyatriden randevu alınız.
Çekilir çile değilsiniz
Bu kadar agır konusmayın bence sinirli biri degilim ama anlayıslıda degilim sadece esiminin arkamdan is cevirmesi beni bu hale getirdi 1 yıl sonra ogrendim o zamana kadar gecim zordu kaynanama dedim para yok ortada babam bize yardım ediyor oda belki baska kadın var diyip aklima soktu arastırdım kredi olayını oyrendim megerse kendi evleri icin esimi zorlamis aldirmis babası annesi kavgalar basladı aramız acıldı ayrı kaldık ve oglu uzaklasdı benden simdide kocana sahip cık santaj yapıp isden kovarlar ortaya cıksa diyor kaynanam

Onca hata yapıyorsunuz aylarca baba evine gidiyorsunuz sonra adam aldattımı adam huzur istiyor huzur belki de aradığı huzuru sakinliği başkasında bulmuş olabilir bunu biz bilemeyiz zaman gösterecek

Onca hata yapıyorsunuz aylarca baba evine gidiyorsunuz sonra adam aldattımı adam huzur istiyor huzur belki de aradığı huzuru sakinliği başkasında bulmuş olabilir bunu biz bilemeyiz zaman gösterecek
Tamam ola bilir haklısınız kendisine soyluyorum ola bilir tamam oyle ise bosanalım anlarım seni kabul etmiyor ben seni seviyorum bu yastan sonra baskasına mı asık olucam diyor anlamıyorum

Back
X