Merhabalar yeni uyeyim bir sorunum olsa mutlaka burdan olanlari okuyorum.Yurt disindan yaziyorum.4yillik evliyim ilk defa esimin aldatdigini dusunuyorum.3 ay once benden habersiz babasina 10 000 dollara yakin ev tamiri icin benden habersiz kredi almis.Ben duyunca sinirlendim bu zamandan sonra sorunlar kavgalar gecim sikintisi basladi.O ana kadar hic bir sorun yoktu.ailesi yuzunden ailelermiz bir birine dustu bende bosanma davasu actum babamlara dondum 3 ay onlarda kaldim geldi yalvardi ailemiz dagilmasin duzelticem dedi.davami geri cektim bir aya yakin eve gitmedik toplam 4 aya yakin.Ama sevgisinden zerre suphem olmadi soguk davranmadi hep ilgili idi.fakat men anlayislu biri olmadigim icin onla kavga etdiyim icin hep her seyu sakladu.eve geri dondum bir gun cocuk hasta oldu babamlarda kaldim.o gun hic bir aramami acmadi evime gitdim gece evde yoktu aradim anne babasinu onlarin telefonunuda acmadi.sonra eve gelip yatakta goruntulu aradi guya evde uyuyormus gibi.eve geldugim fotograflari atdim yalan soyluyorsun diye arkadaslarimla gece bulusdugunu bana soylerse kavga olur yenu barisdik diye soylememis.O zamandan aklima kurt dustu coraplarini atletini degisib gitmis eve gidince gordum.Kavga etdik anne babasu azarladi yemin ediyor aldatmiyorum diye inanmiyorum icimde suphe var boyle biri olmadi cunku benden habersiz bir yere gitmez hep telefonu acar yazardu.Kavga sirasinda sen beni hep kucumsuyorsun gururumu kiriyorsun bu yuzden soguyorum.o konuda hakli cunku bu kredi yuzunden her kesun icinde rencide etdim onu bosanalim bana senin gibi koca baba lazim degil dedim.simdi de aldatdiysa diye icim icimi yiyor kabul etmiyir bosanmiyorum seni seviyorum yeminler ediyor hata yaptim yalan soyledim ama aldatmiyorum diyor ne yapmam lazim yardim edin.