esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.

simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)

ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.

niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?

İcinde olanı soyluyor...

Biz kadınlar kavga edince de olayı cozup aklında olanı degil duymak istedigini soyleyip yalana basvuruyorlar...

Yapacak bir sey yok bence

ilk zamanlar cok buyuturdum cok kavga ederdik. sordugum sorulara verdigi malca cevaplardan.
kocam hala anlamadi nasil cevap verilmesi gerektigini.
artik ben uzatmiyorum ama bir kac gun icimde kaliyor ofke.

bende cok sinir olurum bu tarz seylere ben desem esime her kadın isterde işte yapamaz kendine hakim olur aman bosvermi diycek asla demez hicbir erkek ama erkekler bu tarz ornekler verince bizim alttan almamız gerektigini soyluyorlar hos birsey degil ben ozaman yarın oburgun esimle dısardayken nasıl guvenicem baska kadınlara bakmadıgına neden o guveni yıkmaya ugrasıyorlar

Aslında dürüst davranmış bence. Eşler kavga etse bile yatakları 3 günden fazla ayırmamalılarmış.
Yani dediği bir yerde doğru eşini kendinden uzaklaştırmamalısın
Diğer konudada haklı kimi nefsini korur idare eder kimisi ise yenilir
Kadın veya erkek ikisi içinde..

ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.

simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)

ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.

niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?

erkeklerin çoğu eşlerini sırf heyecan olsun diye aldatır. bazıları hata yaptıklarını fark eder ve en kısa sürede yaptıkları şeyden vazgeçerler ama bazıları da hata yaptıklarını anlamazlar ve bunu sürekli tekrarlarlar. eşinizde ben öyle bir şeyin hata olduğunu biliyorum bir heves için seni aldatmam demek istemiş

Dürüst davranmış dicem olmayacak. Daha çok yapacaklarına zemin hazırlıyormuş gibi geldio_O

Hani bu dürtü içimde hep var bilesin hakim olmam gereken duygular taşıyorum demeye getirmiş sankio_O

Birinci olayda haklısın da ıkıncı olayda yanlıs bır sey görmedim. Dogruyu soylemıs. Her erkek içten ice istemese bile hormonal olarak öyle seyler düşünebilir. Onemli olan kendisine hakim olmasıdır. Ve her erkek guzel bir kadın gördüğü zaman bakar, guzel olmasa bile çekici olan bir kadına da bakar. Onemlı olan ne nıyetle baktıgıdır...

Aslında dürüst davranmış bence. Eşler kavga etse bile yatakları 3 günden fazla ayırmamalılarmış.
Yani dediği bir yerde doğru eşini kendinden uzaklaştırmamalısın
Diğer konudada haklı kimi nefsini korur idare eder kimisi ise yenilir
Kadın veya erkek ikisi içinde..
ayirmamin sebebi salak demesiydi. boylece bir daha salak denmemesi gerektigini bunun ciddi bir saygisizlik oldugunu anladi.

O niyeti taşıyorsa eğer; o işi yapsa,söylemesinden daha anlaşılır bulurum..
çünkü biri planlıdır,diğeri anlık şeytana uymadır..:KK14:

sizi haklı buldum ama uzatılacak mevzu değil..

Back
X