• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

diger konundada yazmistim
hic bir sey degismemis ayni seyler devam ediyor gordugum kadariyla
o kadin yuzunden cok kavga ettiniz esinle artik net olmanin zamani gelmedimi?

ya esinin yaptigini yapacaksin (hergun bir kuzenle konusmak gibi)
yada sart kosacaksin her gun her gun konusmamalarini isteyeceksin

hatta o eltiye mumkunse hep mesafeli ve alayimsi davran
ve evet biraz hazir cvp olman gerekir ama en onemlisi
esinle bunu hal etmen gerekk

cumartesi günü esime bu konuyu actim tekrar...önce sinirlendi sonra geregini yapacagini söyledi...ama malesef benim ne hissettigimi tam anlamiyla anlamiyor....

eltime karsi mesafeli davraniyorum...o aksam yine dügün vardi...birarada oturduk ama ben cok mecbur kalmadikca muhattap olmadim...esim cok fazla yanimda oturamadi yer yoktu....tabi eltimle kocasi yerlesti...her neyse...sonra esim ellerinde güllerle geldi ve bana verdi eltimin yaninda...laf sokmayi düsündüm 'yenegene ver o dagitmayi cok seviyor' demeyi...sustum birsey demedim...

merhaba arkadaslar

zaman zaman burda eltimle yasadigim problemlerden bahsetmistim...

yine benzer bi durumla karsi karsiyayim...

ve malesef artik cözemiyorum, anlam veremiyorum...

cumartesi günü bi dügüne gittik beraber...

esim baska masada erkeklerle oturuyordu bende bayanlarla baska bi masada...

bi zaman sonra iceri cicek satan bi adam girdi ve esim bu adamdan bir demet gül aldi...adamdan bana vermesini rica etti...bende tesekkür ettim ve masaya koydum...

kisa bi süre sonra eltim sagolsun aldi demeti eline masadaki herkese birer tane gül verdi...birde üstüne üstlük kizdinmi diye gicik gicik saka yapti aklinca...

bende ne fark eder zaten bana sormadin verirken dedim ama anlayacaginiz üzere baya bi moralim bozuldu....

sonra ben konuyu kapatmaya calistikca uzatmaya devam etti...oglundan para dilendi gül almak icin....bende sakin almaya kalkma kesinlikle kabul etmem dedim....

ben esime yansimamasini isterken(sonra bizim aramizda problem cikiyor) birde esime duyurdu karina aldigin gülleri dagittim diye...

bütün keyfim kacti tabiki...

simdi sizden objektif bi bakis acisi istiyorum...sizce ben mi abartiyorum yoksa bu olanlar normalmi gercekten?

kesinlikle normal değil.bayağı bayağı dellenmiş kadın.senden habersiz nasıl dağıtabiliyor ki ? uzaydan gelmiş zaar

Arkadaslar bu gül meselesinden cok beni sürekli birbirlerini aramalari rahatsiz ediyor dün esimin telefonuna baktim neredeyse hergün konusmuslar... Ayin 20 sinde 10 dakika boyunca konusmuslar... Ne konusuyor bunlar bu kadar anlamadim... Gece sabaha kadar dogru dürüst uyuyamadim.... Esime bu durumdan rahatsiz oldugumu söylemek istiyorum... Sizce yanlis mi olur?

valla bu işlerde kan bağı falan yok. bu zamanda artık baba kızına,abi kardeşine neler yapabiliyorken elti kuzen hiçte kan bağı olmuyor. gerçektende artık daha fazla rahatsız olmalısın. eltin yemeğe davet edilecekse seni aramalı yada kocası senin kocanı aramalı. eltininde kocanında sana karşı yaptığı çok büyük terbiyesizlik. evet gerçekten birbirine hiiç kötü gözlede bakmayabilirler. ama herşeyin bir adabı var. bence bu söylediklerimi kocana güzelce söyle. sen kocan yerine abisiyle dakikalarca muhabbet etsen hoşuna gidecekmi? kime anlatsan sorsan eltinin kocanda gözü var der bu yapılanlar karşısında aslı olmasa bile.
yanlış anlama eşin çok dürüst bir adam olabilir seni çok seviyor olabilir. ama seni bu kadar üzmeye hakkı yokki sen kuruntu yapmıyorsun konu gerçekten rahatsızlık verici bir yuva için.

ne kadar romantik eşin var kıymetini bil 15 yıllık evliyim 2 yada 3 kere çiçek almıştır genelde n türk erkekleri böyle eşe alınan çiçekti hediyeydi fuzuli görürler belliki baya kıskanmış vede öfkelenmiş eminim o çiçekleri bir güzel paramparça etmek istedi ama işte her istediğini yapamıyorsun şu hayattta oda masadaki bayanlara dağıttı zavallım kıskançlığın bu kadarını inan görmedim bencede araya mesafe koymakta iyi etmişsin uzak durman en hayırlısı eşinde ne güzel tekrar çiçek almış onun yanında sana vermiş keşke suratını görseydim eltinin ne hal aldığını merak ettimde :9::9::9::9::9:

Madem bu kadar kıskanç bu kadın siz de iyice kıskandırın her konuda çatır çatır çatlasın :))

Cok fazla yipratiyor beni bu konu... Her telefonuna bakisimda sayisizca aramalar görüyorum...sinirim bozuluyor...yengenle neyin dedikodusunu yapiyorsun desem ters mi teper?her Allahin gunu ne konusuyorsunuz desem?
Esim beni kuzenimden bile kiskaniyor kan bagi oldugu halde... Bunu örnek olarak vermelimiyim?
Abisiyle bile yengesiyle görüstügü kadar görüsmüyor

(: benim elti de biz eşimle çıkarken sık sık arardı özellikle bizim bir arada olduğumuz zamanlara denk getirirdi herhalde vır vır k onuşup dururdu. bu kıskançlığın hasetliğin tezahürü bence.

aramalar var peki kim arıyor o mu?
bence tabiki de sormalısın bu eltimle her gün ne konuşuyorsun diye, kusura bakmasın kızarsa da kızsın, sen onun eşisin ne demek ya her şeyi bilmeye hakkın var, eşin biliyor da sen niye bilmeyeceksin.

merhaba arkadaslar...
son yazilan cevaplari yeni görüyorum...eltimle arama epey bi mesafe koydum...son olarak acik acik ne düsünüyorsam söyledim...dikis tuttumu derseniz eh iste...artik günü birlik konusmuyorlar ama hala da tam olarak davranmasi gerektigi gibi davranmiyor malesef...safliga vurup yapiyor sagolsun ne olursa...:47:

kafasına göre kıskanarak böyle bi dengesizlik yaptığına göre kudurmuş iyice o gülleri görünce demekki tutamamış kendini kocanla senin arana giremiyo belliki huzursuzluk çıkararak o güllerle arana girmiş sanki hayrını görme ohh dağıttım çatla hesabı heralde
ayy çok dengesiz kıskanç bi kadın belli ki hiç muhattap olma kısa kes konuşursa seninle ve onun aleyhine kullanacağı hiçbir kelime dahi sarfetme ona muhattap olma il onu oda içinden kudurmaya devam etsin:47:

merhaba arkadaslar...
son yazilan cevaplari yeni görüyorum...eltimle arama epey bi mesafe koydum...son olarak acik acik ne düsünüyorsam söyledim...dikis tuttumu derseniz eh iste...artik günü birlik konusmuyorlar ama hala da tam olarak davranmasi gerektigi gibi davranmiyor malesef...safliga vurup yapiyor sagolsun ne olursa...:47:

sen farkındasın herşeyi boşver, o saflığa vurup içini belli etmeyeceğini istediği kadar düşünsün foss, insanın gözünün gerçekten görmesi yeterli bu tarz insanların karakterini anlamak için, anlamıştır o nasıl davranması gerektiğinide içten içe içini kemiriyodur, işine gelmiyodur çoğu şey belki

Back
X