- 14 Ağustos 2018
- 21.183
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.260
- 598
- Konu Sahibi gizemliasli
merhaba kızlar.benim eşimin ergenlik zamanında anksiyete atakları başlamış ama tedavi olunca geçmişler zamanla.ancak yeniden başladı.bu aralar borçlarımız var, arkadaş bildiklerinden kazık yedi, ailevi biraz problemler var.bu arada eşim yabancı, ben hala vize işlemlerini beklediğimden türkiyedeyim o ise ülkesinde.işi bırakıp yanıma gelemez çünkü borçlarımız var dediğim gibi ve tam da yükselebileceği işi buldu, bırakmak istemiyor çünkü maaşı, rütbesi vs aslında bizim için çok iyi.ayrıca göçmenlik şartları dolayısıyla belirli bir gelir miktarının üzerinde olması gerekiyor ki beni alabilsin.ayrıca orda evimizi tamamlıyor vs.yani bu olaylar onun anksiyetesini yeniden tetikledi e tabi birbirimize de hasret kaldık.ben yanına gidemiyorum henüz vizem yok.ancak aramızda 9 saat olmasına rağmen sürekli görüşüyoruz.sizlerden de anksiyete tecrübesi olanlara sormak istiyorum.bu tarz durumlarda nasıl yaklaşmak gerekiyor, nasıl telkin etmeli, nasıl bir his bu anlatabilir misiniz biraz.nasıl gelip geçiyor?sizler neler yaşadınız nasıl hissettiniz?