Eşimin anlam veremediğim istekleri

Mavi_gokyuzu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
762
1.309
113
Merhaba kızlar. Konuyu cinselliğe mi yoksa buraya mı açsam bilemedim ama canımı sıktığı için bir derdim var sayfasına açmak istedim.
Biz eşimle 4 aylık evliyiz ve nakil (tayin) alamadığız için mecburen ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bu da hayatımızı çok etkiliyor.
Eşim çoğu zaman görüntülü konuşmalarımızda bir yerlerimi göstermemi istiyor. Özledim seni, seni göremiyorum zaten, yanımda değilsin. Görmek istiyorum (özel bölgelerimi) diyor. Ne zaman duşa giriyorum veya duştan çıktım desem görüntülü arıyor veya fotoğraf istiyor. Fantazi istiyor. Ben sürekli bu isteklerini karşılayamam ve İnternet ortamına güvenmiyorum. Bazen isteklerini karşılıyorum, yapmıyor değilim ama artık iyice sinir oluyorum. Seni özlüyorum işte, internette bir sürü video görüntü var onlara bakmıyorum seni istiyorum işte ne var bunda diyor. Az önce de böyle bi konu geçti aramızda sinirlendim bağırdım kapattım telefonu.
Nişanlıyken de böyleydi şimdi de. Sizce bu davranışları normal mi? Çok öfkeliyim şu an.
NOT: Eşime güveniyorum ama ısrar ve kamera karşısında soyunmak, bir yerlerimi göstermek pek hoşuma gitmiyor

Son düzenleme:
Haklısın bende biraz pimpirikliyimdir bu konularda,bende güvenemiyorum o yüzden. Bir de fotoğraf falan neysede görüntülü konuşurken böyle şeyler yapmak pek bana göre değil. Belliki sana göre de değil. Eşin buna saygı duymalı. Çok mu uzak yerlerdesiniz,gelip gitme imkanınız da mı yok?

Haklısın bende biraz pimpirikliyimdir bu konularda,bende güvenemiyorum o yüzden. Bir de fotoğraf falan neysede görüntülü konuşurken böyle şeyler yapmak pek bana göre değil. Belliki sana göre de değil. Eşin buna saygı duymalı. Çok mu uzak yerlerdesiniz,gelip gitme imkanınız da mı yok?
6 saat var aramızda. Ben 8-5 çalışıyorum. Eşim nöbet usulü çalıştığı için 3 haftada bir dinlenme günü cumartesi pazara denk geliyor. Öyle olunca her hafta sonu görüşemiyoruz

Her duş değil aslında. Cinsel isteği olduğu zaman böyle yapıyor.
Peki hafta sonu tatillerinde çıkıp gelmiyor mu?
İnsan ne kadar uzakta olursa olsun gelir yani,cinsellikse o zaman da olur. Ama sanal ortam pek hoş gelmiyor bana şahsen. Kamera karşısında çıplak,kendini salak gibi hisseder insan. Bir de cinsellik sanalda da olsa karşılıklı olmalı. Siz soyundunuz,adam sizi izledi,kendi ihtiyacını karşıladı,peki siz ne yaptınız? Sizin ihtiyacınıza nooldu? Boş iş,karşılıklı zevk olmadıktan sonra işe yaramaz görüyorum ben şahsen. Bu konuda ısrar etmesi bile tuhaf.

İnternet ortamına güvenmediginizi söyleyince ne diyor peki?
Valla biz eşimle yeri geldi 3 ay ayrı kaldık yerdi geldi 5 ay.
Hic böyle isteklerde bulunmadı.
Sanirim ben de yapamazdım:/
Tek gösterimlik fotoğrafın ve görüntülü konuşmalarımızın kayıt olmadığını söylüyor.

Peki hafta sonu tatillerinde çıkıp gelmiyor mu?
İnsan ne kadar uzakta olursa olsun gelir yani,cinsellikse o zaman da olur. Ama sanal ortam pek hoş gelmiyor bana şahsen. Kamera karşısında çıplak,kendini salak gibi hisseder insan. Bir de cinsellik sanalda da olsa karşılıklı olmalı. Siz soyundunuz,adam sizi izledi,kendi ihtiyacını karşıladı,peki siz ne yaptınız? Sizin ihtiyacınıza nooldu? Boş iş,karşılıklı zevk olmadıktan sonra işe yaramaz görüyorum ben şahsen. Bu konuda ısrar etmesi bile tuhaf.
6 saat var aramızda. Ben 8-5 çalışıyorum. Eşim nöbet usulü çalıştığı için 3 haftada bir dinlenme günü cumartesi pazara denk geliyor. Öyle olunca her hafta sonu görüşemiyoruz.
Ben de ihtiyacımı karşılamak istediğim zaman gösteriyor ama uzaktan uzağa çok hislenemiyorum 😅

Tek gösterimlik fotoğrafın ve görüntülü konuşmalarımızın kayıt olmadığını söylüyor.
Ay ne bileyim öyle bile olsa ben bu konularda paranoyağım biraz :D bir uygulama yüklerken bile bir dünya erişim izni veriyoruz kameraya ayrı galeriye ayrı. Ne malum yani erişilemediği? Ki erişemeseler bile herkes kamera karşısında rahat rahat böyle şeyler yapamaz ki.

Tayin aldırıp birinizin diğerinin yanına gitme şansı yok mu?
Belediyede çalışıyoruz biz. Belediyede bu işler o kadar zor ki. Torpil vs istiyor. Bizim de torpilimiz yok. Hatta bir kere bu tayin mevzusu canımı sıktığı için burada konu açtım da tanıdık bulmaya çalışıyorum deyince ne laflar yedim 😅

Belediyede çalışıyoruz biz. Belediyede bu işler o kadar zor ki. Torpil vs istiyor. Bizim de torpilimiz yok. Hatta bir kere bu tayin mevzusu canımı sıktığı için burada konu açtım da tanıdık bulmaya çalışıyorum deyince ne laflar yedim 😅
Hee bu belediyede çalışanların kadrosu,tayini falan kpss ile atanan normal memurlardan farklı oluyordu dimi? Hatta açıktan atama,merkezi atama mı ne öyle bi şeyler vardı sanırım?

Hee bu belediyede çalışanların kadrosu,tayini falan kpss ile atanan normal memurlardan farklı oluyordu dimi? Hatta açıktan atama,merkezi atama mı ne öyle bi şeyler vardı sanırım?
Açıktan merkezi atama vs durumlarını töa bilmiyorum. Biz kpss+mülakat ile girdik. Ama tayin dediğiniz gibi farklı. Gitmek istediğimiz kurumda yer buluyoruz, sonra kendi kurumumuz izin (muvafakat) veriyor ancak öyle gidebiliyoruz. Yani belediye başkanlarının insiyatifinde. Eşimin bulunduğu ve aynı zamanda benim memleketim olan belediye beni almıyor. Belediye başkanı eşler aynı kurumda çalışamaz diyormuş! Ayy yine deştim yaramı 😅

Back
X