eşimin annesi yine benimle ugrasmak için mesaisini dünden itibaren başlattı.......

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
kızlar eskı konularımdan bılıyosunuzdur..bbıtmek bılmeyen kaynana sendromundayım.....kısaca ozet geceyım .....gecen ay kucuk kızım hastaneye yattı esımde buyuk kızıma bakması ııcın annesını cagırdı....gelırglmes daha ılk günden ne zaman cıkıyosunuz bahçem ekilecek demeye bsladı.1 hafta benı hastanede huzursuz ettı ...hastaneden çıkmadan 1 gun öncede aradı ben halasına bırakayım gıdıyım bende nereye gıdıyosun ben hastaneden çıkana kdr bekle dedım...o calısyo nasıl bakacak dedım sonra esımı aradım gıdıyomus dıye esımede oyle bısey solemedım gıtmıyorum demıs....1 haftda benı boşanma noktasına getıren esımle aramı sureklı bozmayı başaran ve benı sureklı evlılıgımle tehdıt eden bırısı....o günden sonra hıc konuşmadık...dun aradı sen benı ıstemedın bende oraya gelıcem caferle oturucam sende nereye gıdıyosan gıt ne yaparsan yap dıye bende hıc cvb vermeden tamam deyıp kapattım.aksam esıme soledım hıc oralı olmadı....sabah arada konuş dıyorum gene oralı deıl....en son çıldırdım bıdaha aradım esımı;arama dedım nasıl olsa kendını haklı çıkaracak ve senı gene ıkna edecek ve yıne soledıklerını ınkar edecek dedım çocuklarım boraz büyüdükten sonra benımde çocuklarında yuzunu goremıceksın dedım....kapattım....

sızce ben ne yapmalıyım kızlar....aılem hayatta ıkı çocukla benı kabul etmez çocuklarım kucuk old.için çalışamıyorumda.....cıkmazdayımm...kaybolmak ıstıyorumm. o kadın yüzünden sutum kesıldı..o kadın yüzünden evlılıgım çıkmaza gırıyor mücadele etmekten cok sıkıldım artık.....

Ben böyle bi kayınvalideyle aynı apt.da oturuyorum bide :) ona sinirlenip hırsımı eşimden alıyorum buda evliliğimde hzursuzluğa yol açıyo. Yani o kazanıyo ben yine kaybediyorum. 21 yaşındayım hamileyim. Ailem izmirde ben ankaradayım. Tek basma bu yaşta gelmişim destek olmalarını beklerken daha cok üzerime geliyolar. Bide kıskanç bi görümcem var 3müz aynı binadayız. Ama baktımki evliliğimde sorunlara yol açıyo artık duymamazlıktan geliyorum söylenenleri. Çok zor kulak arkası etmek ama bunu yapmalıyız evliliğimiz için. Eşinle bosuna aranı bozma derim ben. Sende öyle bi drumda olsan annen tatlı tatlı sana konuşsa 2 arada kalır ve doğal olarak annene inanırdın. Çünkü daha önce böyle şeyler yapmamış. Gelin olunca farklı oluyolar işte. Duymazsan mutlu olursun. Hiç görüşmemekte çare değil çünkü. Ya duyup huzursuz olcksın yada duymayıp mutlu :) Geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:
Cnm bi tek senin basinda degil boyle dertler. Esin kendisi duymadikca gormedikce inanmaz. Bazilari inanmis gibi yaparlar sadece. Olaylari esinin gormesi lazim. Kendini birakma lutfen.

canım niye o k.v. eyvallah ediyorsun. keşke başka bir yere emanet edebilseydin kızını.
vay gaddar kadın, yokluğu varlığından daha iyiymiş desene..

yalnız "ben öyle bişey söylemedim" dediğine göre acaba ne demek istedin annecim diye bir soraydın

kızlarrrrrrrrrrrrr öncelıkle cvblarınız ıcın tsk ederım.....esım konuşmuş annesiyle ben onu sakasına soledım demıs zaten 6 senedır anlamadım saka anlayışlarını......esımde ben gerekenı soledım dıyor.....ammmaaann mecburen bayramdada gdecez gıtmek ıstemıyorum ama kızımın kurbanı var tokatta mecburen gıdıcem......ama gıttıgımdede merhaba merhaba fazlası yok o kadına.....

boyle yapmayı düşünüyorum smıleydekıgbı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…