kızlar eskı konularımdan bılıyosunuzdur..bbıtmek bılmeyen kaynana sendromundayım.....kısaca ozet geceyım .....gecen ay kucuk kızım hastaneye yattı esımde buyuk kızıma bakması ııcın annesını cagırdı....gelırglmes daha ılk günden ne zaman cıkıyosunuz bahçem ekilecek demeye bsladı.1 hafta benı hastanede huzursuz ettı ...hastaneden çıkmadan 1 gun öncede aradı ben halasına bırakayım gıdıyım bende nereye gıdıyosun ben hastaneden çıkana kdr bekle dedım...o calısyo nasıl bakacak dedım sonra esımı aradım gıdıyomus dıye esımede oyle bısey solemedım gıtmıyorum demıs....1 haftda benı boşanma noktasına getıren esımle aramı sureklı bozmayı başaran ve benı sureklı evlılıgımle tehdıt eden bırısı....o günden sonra hıc konuşmadık...dun aradı sen benı ıstemedın bende oraya gelıcem caferle oturucam sende nereye gıdıyosan gıt ne yaparsan yap dıye bende hıc cvb vermeden tamam deyıp kapattım.aksam esıme soledım hıc oralı olmadı....sabah arada konuş dıyorum gene oralı deıl....en son çıldırdım bıdaha aradım esımı;arama dedım nasıl olsa kendını haklı çıkaracak ve senı gene ıkna edecek ve yıne soledıklerını ınkar edecek dedım çocuklarım boraz büyüdükten sonra benımde çocuklarında yuzunu goremıceksın dedım....kapattım....
sızce ben ne yapmalıyım kızlar....aılem hayatta ıkı çocukla benı kabul etmez çocuklarım kucuk old.için çalışamıyorumda.....cıkmazdayımm...kaybolmak ıstıyorumm. o kadın yüzünden sutum kesıldı..o kadın yüzünden evlılıgım çıkmaza gırıyor mücadele etmekten cok sıkıldım artık.....