Esimin aradigi numarayi silmesi

Kafam-karisik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
3.626
4.801
63
33
Kizlar esim bugun bir bayan ogretmenle veli ziyareti yapacakti neyse yapmislar eve geldi.velilerde ne yaptigini filan anlatti.sonra onun telefonunu aldim annemi ariyacaktim. Baktim arama listesinde bayan ogretmenin adi yok dedimki bugun onunla veli ziyareti yaptiniz dumanla haberlesmediyseniz mutlaka arayip konusmussundur dedim ya evet aradimda sen kizarsin diye geri sildim dedi. Aramasi benim icin sorun degildi ama aramayi silmesi beni iskillendirdi. O bayanida pek sevmiyorum akli havada biraz ama asla aradi diye kizmazdim esimin amaci ne acaba

Tek bu bilgiye göre adam ı asamayız, belki daha önce yaptığı aramalar için tartışma çıkardınız , o da sildi

Yada evhamlı biri , sizinle sorun çıkmasından korkuyor

Her şeyden nem kapmayin nolur. Adam saklamamis sildim demiş. Zaten beraber gideceklerini biliyormuşsunuz,sorun olmamalı bence... Kaldı ki sevmeye bilirsiniz ama akli havada tabiri hoş olmamış...

Amacını bilmem de belli ki çok sıkıyorsunuz adamı. Daha önceki deneyimlerine dayanarak silmiştir.
Merak ettiğim bu kadar güvensizlik içinde nasıl sürüyor bu evlilikler?

eşiniz sizi tanıyor.sorun olma ihtimaline karşı silmis.ama erkek aklı iste bu seferde niye sildin diye soracaginizi düşünmemiştir:)

Kizlar esim bugun bir bayan ogretmenle veli ziyareti yapacakti neyse yapmislar eve geldi.velilerde ne yaptigini filan anlatti.sonra onun telefonunu aldim annemi ariyacaktim. Baktim arama listesinde bayan ogretmenin adi yok dedimki bugun onunla veli ziyareti yaptiniz dumanla haberlesmediyseniz mutlaka arayip konusmussundur dedim ya evet aradimda sen kizarsin diye geri sildim dedi. Aramasi benim icin sorun degildi ama aramayi silmesi beni iskillendirdi. O bayanida pek sevmiyorum akli havada biraz ama asla aradi diye kizmazdim esimin amaci ne acaba
Siz herseyden huylanan bir bayansaniz eger sizden cekinmesi normal yani.

Adamı nasıl korkuttuysanız artık:halay:Silmese niye bu kadar dakika konuştun ne konuştun diye darlayacak olduğunuzdan silmiş adam belli ki ama yine engel olamamış.Bu kadar boğmayın aldatacak oldu mu her türlü aldatır zaten adam da bitiyor iş malum.

Iyide siz zaten biliyormuşsunnuz konuşacaklarını yani adam gizli işler çevirmemiş. Aceba daha önceden numaralara birşey mi dediniz de, kızma diye sildim dedi ki eşiniz?

Kadının aklı havada ondan bu telaş eşinize güvenmediğinizden işkillenmediniz yani:)

Ben eşinizin sizin kızacağınızı niye düşündüğünü anlamadım. Madem haberleşeceklerini herkes biliyor, niye sizin aramayı görünce kızabileceğinizi düşündü ki? Ayrıca, aynı mantıkla, arama yapacağı gayet belliyken, sildiğinizi görünce asıl bunu soracağınızı düşünemiyor mu? Çok saçma.

Benim aklıma gelen ya kocanız akıl tutulması yaşamış veya o kişiyle birkaç kez konuşmuş, üst üste konuşulduğu için de birini sileyim biri kalsın yapamamış, hepsini silmek zorunda kalmış. Aslında bu son ihtimal de kötü bir şey olmayabilir. Belki unuttuğu bir şeyi sormuş ama siz çok kıskançsanız yanlış anlamayın diye silmiş olabilir.

Son düzenleme:
Back
X