- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- 103
Mrb arkadaslar.eşimin google arama geçmişine baktim biraz önce normalde yaptığım bise değildir ve evlilik cüzdanı olmadan otel ve pansiyonda kalmak die bisey aratmis bi kac gün once.elim ayagim buz kesti resmen.telefonu hep ortadadir bütün sifrelerini filanda biliyorum 5 bucuk yila yakin evliyiz ilk defa böyle biseye denk geldim.bu ne demek oluyo ya çok kötü oldum
Düzenleme:arkadaslar eşime sordum konuyu,işi dolayisiyla aratmis.emniyet çalışanı kendisi ve fuhuş olayi gelmis, adam kadin tarafindan otelde gasp edilmis.evlilik cüzdanı olmadan oda verdikleri için otele ceza verilebilir mi die aratmis.Rahat bi nefes aldim sonunda Allah kimseye yaşatmasın diyorum aldatilmanin şüphesi bile cok zor.
Düzenleme:arkadaslar eşime sordum konuyu,işi dolayisiyla aratmis.emniyet çalışanı kendisi ve fuhuş olayi gelmis, adam kadin tarafindan otelde gasp edilmis.evlilik cüzdanı olmadan oda verdikleri için otele ceza verilebilir mi die aratmis.Rahat bi nefes aldim sonunda Allah kimseye yaşatmasın diyorum aldatilmanin şüphesi bile cok zor.
Son düzenleme: