- Konu Sahibi azranazeln
Slm arkadaslar ben 22 iki yasinda evli bir bayanim esimle biz evlendigimizden buyana hep sorun yasadigimiz bir konu var esimin asiri derece arkadas düskünü olmasi simdi eminimki bir cok arkadas cikip "evlendiniz diye adamin arkadasi olmasinmi"diyecek ama ben öyle biseyden bahsetmiyorum elbette arkadasi olacak onlarla görüsüp vakit gecirebilir ama benim esim bunun dozunu kaciriyo mesela tatil oldugu zaman benimle ve cocuklariyla vakit gecirecegine o arkadaslariyla aksamlara kadar geyik yapiyo örnegin gecen kurban bayraminda bekar arkadaslariyla 2günlügüne amasraya gezmeye gitti ben cildiricaktim ama söyle bir sey var ben ona neden gidiyosun diye karismaya baslayinca inadima daha cok öyle davraniyo sen bana karisamazsin diyo küs kalarak cezalandirmak istedim haftalarca küs kaliyoruz ama bu hic tinlamiyo devam ediyo hareketlerine alip karsima güzel güzel konuştm olmadi mesela daha az önce dedimki hayatim sen cocularla ilgilen biraz bende ders calisayim hemen bi arkadasini aradi simdide arkadasiyla disari cikti bu adam beni deli edecek ya bos zamanlarini hep arkadaslariyla geciriyo ne olur bana akil verin esimi nasil bu davranisindan vazgeciririm