Eşimin arkadaş çevresiyle nasıl başedebilirim??

yldzzx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
244
307
23
Kızlar öncelikle merhaba. 3 aylık evliyim ve eşimle görücü usulü evlendik. sevgililik dönemi geçirmeden nişanlandık. yaşadığım şehrin merkezindeyken eşimin yaşadığı yere (merkeze 1 saat uzaklıktaki ilçeye) geldim. haliyle yabancılık çekiyorum arkadaş edinme fırsatım olmadı kpss ye çalıştığım icin. eşimin de çok fazla arkadaş cevresi var. haftasonlarını arkadaşlarına ayıriyor. işteyken çok yoruluyo tamam onu anlamaya çalısıyorum vakit geçirsin ama sürekli evde cok bunalıyorum çok ilgi bekliyorum. bunu söyledigimde de tartısıyoruz onu bunalttığımı soyluyor. aramızda da 11 yaş var biraz beni kiskandigini dusunuyorum cok fazla disari cikartmak istemiyo beni. eşimin bu ilgisizligiyle bas etmek istiyorum artik. neler onerirsiniz? Boyle bir sey basina gelen var mi?

Ya birlikte çıkalım yada tek cikarim deyin.
Aranizdaki yas farki ve merkezden ilceye gidişin olumsuzlukları olmus.
Ciddi ciddi konusun.

Ciddi ciddi konusun.
Ciddi konusmaya calistigimda abarttigimi soyluyo tek cikacagimi soyledigimde napicaksin tek basina falan diyo ilcede pek bir sey olmadigindan. galiba benim de biraz onu ilgisiz birakip baska seylerle ilgilenmem gerekiyor ama dayanamayip tavir yapiyorum ilgilenmediginde. bilmiyorumm ne olacakk

Ciddi ciddi konusun.
Ciddi konusmaya calistigimda abarttigimi soyluyo tek cikacagimi soyledigimde napicaksin tek basina falan diyo ilcede pek bir sey olmadigindan. galiba benim de biraz onu ilgisiz birakip baska seylerle ilgilenmem gerekiyor ama dayanamayip tavir yapiyorum ilgilenmediginde. bilmiyorumm ne olacakk

Bunaltmanızdan şikayetciyse sizin kendi kendinize birşeyler yapmanıza da engel olmayacak... Ne saçma. Kendinize bir uğraş bulmanız lazım. Spor olabilir mesela

Bunaltmanızdan şikayetciyse sizin kendi kendinize birşeyler yapmanıza da engel olmayacak... Ne saçma. Kendinize bir uğraş bulmanız lazım. Spor olabilir mesela

Pilatese başlamak istedim de ne ihtiyacın var spora ben sana top alırim evde yap pilates diyo sonra gel de bunaltma bu adami

Eger böyle bir derdim olduğunu sana söyluyorsam abartmiyorum. Senin hafta sonu arkadaslarinla çıkma ihtiyacin oldugunu ben anlayisla karşılıyorsam sen de beni anlayabilmelisin benden daha olgun olman gerekirken nasil davraniyorsum gibilerinde de bakalim.

Cok denedim konusmayi ama laftan anlamayacak sanirim

Siz onu değil, o sizi bunaltıyor belli ki.
Onu yapma, şunu etme, ne gerek var.

Madem ilçede gidilecek yer yok, kendisi ne yapıyormuş? Hayret bir şey.

Evlilik arefesinde böyle yorum bırakınca insan kendini bir garip hissediyor. Şimdiden kusura bakma. :) Bence spor ya da seni rahatlatacak ve insan grubuna dahil edecek bir hobi bulabilirsin. Yabancı dil kursu, spor salonu, bunlar da yoksa alternatiflerde, kitap kulübü kurup kitap okuyup daha sonra bir araya gelip fikir alışverişi yapabilirsiniz. Dikiş-nakış olabilir. KPSS dışında seni rahatlatacak herhangi bir şey bulabilirsin. İnsan pek tabii eşiyle de plan yapmak ister ama mesajı okuyunca ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

Ben de oyle dusunuyorum odak noktami degistirmeye calisiyorum bu erkekleri hayatinin merkezine almaya gelmiyor, anlasildi :)

Faaliyeti bol bi ilcede mi yaşıyorsunuz?
Bi avm, cay bahcesi, sinema varken de beraber çıkmıyor, o çıkıyorsa cok ayıp ediyor. Hafta ici kaca kadar çalışıyor?

Faaliyeti bol bi ilcede mi yaşıyorsunuz?
Bi avm, cay bahcesi, sinema varken de beraber çıkmıyor, o çıkıyorsa cok ayıp ediyor. Hafta ici kaca kadar çalışıyor?
Kucuk bir ilce avm yok sinema yok kafeleri var ufak tefek. Imkanlari cok kisitli bir yer yani. Isten 5te cikiyor. O da arkadaslariyla kahvehaneye falan gidiyor onun da pek bi imkani yok diyebilirimm

Kucuk bir ilce avm yok sinema yok kafeleri var ufak tefek. Imkanlari cok kisitli bir yer yani. Isten 5te cikiyor. O da arkadaslariyla kahvehaneye falan gidiyor onun da pek bi imkani yok diyebilirimm
Uff bizim gibi
Biz de böyle bi yerdeyiz.
Pazar günleri evde beraber sıkıliyoruz yollamiyorum ben.

Herseyi denemissin bi de hic o senin umranda degilmis gibi bak halinden memnunmussun gibi davran. Sendeki bu ilgi istekler belki onu iyice uzaklastiriyodur.Bakarsin biraz ilgilenmeye bakar seninle umarim insallah bilemiyorum yani

Canım eşinin arkadaş çevresiyle baş edebilmen pek mümkün değil. Ortamlarına girebilmeyi denesen? Tabi ortamın seviyesi de önemli. Eşinin kıskandığını da söylemişsin.Benim eşiminde arkadaşları çok değerlidir. Çok kavga ettik bu konuda. İnan hiç bir şey değişmedi. Zamanla ortama girdim. Haftada sadece bir gün erkek erkeğe buluşuyorlar. Şimdi arkadaşlarıyla göreşecekse beni de çağırıyorlar. Böylece eşimle de vakit geçirmiş oluyorum. Sakın kavga yoluna gitme. Daha çok dışarı itersin eşini. Evliliğe alıştıkça evde daha fazla vakit geçirecektir. Tecrübeyle sabit.

Seni disari cikartmiyoda kendi niye cikiyo ozaman cok garipmis yani yada birlikte gezin dolaşın. Binu söyleyince ne diyor

Esinin evli arkadaslari yok mu cift olarak gorusseniz.siz de arkadas edinmis olursunz hem de esinizle vakit gecirmis olursunuz.eve cagirin misafir edin arkadaslarini tanisin siz de geri durmayin sosyallesmek icin esinizin çevresini kullanin madem yavs yavas daha da artar cevreniz.bi sure sonra cift olarak gorusmek isticektir karsi taraf da

Daha fazla izin vermeyin sizi eve kapatmasını..

Bir süre sonra daha beterini görürsünüz..

Tecrübe konuşuyor

İlgilenmemeye, sormamaya başladım ben de. Sanırım işe yariyor. Konuştukca onu odak noktam, tüm dunyam gibi göstermişim anladiğim kadariylaa. Şmdi ilgilenmedikce o üstüme düşmeye başladı. Kaçan kovalanır hep mi işe yarar arkadaşş. Erkekler bundan anlıyor kızlar anlaşılannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…