Esimin arkadasi ve karisi

nisaa

All izz well
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
142
126
103
Selam hanimlar.
benim bi sorunum var ne yapmam gerektigini bilmiyorum .
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.

en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez

Müsait değiliz. Misafirimiz var. Bu hafta sonu biz de size gelecektik vs beyaz yalanlar var. Millet almış yüzsüzlüğü eline. Kovmak lazım bunları. Gitsin ödevlerini evlerinde yapsınlar. Bir de çocuğuma zarar verecekler yemin ediyorum kadını eve kilometre yaklaştırmam...

Selam hanimlar.
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.

en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez

Size gelmek istediklerinde müsait değiliz çiftlikte çok işimiz var deyin kabul etmeyin her hafta sonu gelinir mi öyle köyde yaşıyorsunuz ya heralde mangal falan için geliyorlar ve sizden bekliyorlar.

sizi arayıp "geliyoruz bir şey lazım mı" diye sorduğuklarında, "evet huzur lazım bu hafta gelmeyin" deyin.. işimiz var, dışarı çıkacağız, misafirimiz var, ailelerimiz geliyor deyin.. hiç olmadı arkadaşlığı bitirin, sinirlerinizden daha önemli değil ya..

Diyoruz su isimiz var bu isimiz var diye olsun bizde yardim ederiz diyorlar ama onlar oturuyo biz oturuyoz istee kaliyo

Musaitmisiniz diye soran yokki ciktik geliyoruz bisey lazimi diyorlar bisey diyemiyorum
hayir demeyi esimde bilmiyo saolsun bende ayni
aynEn mangala geliyorlar diye dusunur oldum bende ilk zamanlar kalabalik olsunkalabalikta mangal daha iyi olur diye onlari bekledik yada bir kac sefer onlar getirdi sonrasi hep bizden artik esime aldirmiyorum kendimi enayi gibi gormeye basladim

Selam hanimlar.

Aaaa bu ne boyle terbiyesizler cok sinir oldum. Esin ne diyor bu duruma memnun mu? Kesinlikle kabul etmeyin artik bunlari gerci bunlar yuzsuzlesmis artik habersiz gelmeye baslarlarsa sasirmam

Bence hiç yalana dolana gerek yok açık açık ne düşündüğünüzü yüzüne söyleyin. Rahatsız oluyorum tavırlarından ve kullanılmaktan da hoşlanmıyorum deyin.onlar yüzsüzlük yapmaya utanmıyor da sen yüzsüzluklerini yüzlerine vurmaktan mi utanacaksın?
Hak ediyorlar bence.

Aradıklarında kusura bakmayın müsait değiliz diyeceksin başka yolu yok.
Ha söyleyemem diyorsan arasın açma mesaj at müsait değiliz diye.
Okurken ben bile sinir oldum yani.

Bu ne genislik kari koca okurken sinir oldum.her hafta sonu saatlerce birarada oldugunuza gore belirli bir samimiyetiniz vardir sakayla karisik vurun lafinizi baktiniz anlamiyor ciddiyetle konusun bu sekilde olacaksa ben sizi agirlayamayacagim bir hafta sonu bende ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum cocugunun dersini calistirip hizmet ettirmeye mi geliyor allah askina evde ugrasmaya gozu yemiyor nasilsa o yapar mi diyorlar bilemedim ki.yuz vermissin astar istiyorlar resmen.

Çok fazla yüz vermişsiniz...Onlar da fazla pişkinler..
Bahaneler bulun her fırsatta gelmesinler evinize..
Annem vardi yazin yanimda sinir kupu oldu onlarin yaninda nasil katlaniyon sen bu 8nsanlara dedi durdu 65 yasindaki kadin yardim etti mutfakta kadin egilipte bakmadi bile ya
cok yuzvermisin bu kadarda olmazki dedi durdu ama onunu alamiyorum inanin bana

bunlar sizi enayi yerine koyuyor farkindamisiniz

Diyoruz su isimiz var bu isimiz var diye olsun bizde yardim ederiz diyorlar ama onlar oturuyo biz oturuyoz istee kaliyo

Musaitmisiniz diye soran yokki ciktik geliyoruz bisey lazimi diyorlar bisey diyemiyorum
hayir demeyi esimde bilmiyo saolsun bende ayni
aynEn mangala geliyorlar diye dusunur oldum bende ilk zamanlar kalabalik olsunkalabalikta mangal daha iyi olur diye onlari bekledik yada bir kac sefer onlar getirdi sonrasi hep bizden artik esime aldirmiyorum kendimi enayi gibi gormeye basladim
Bi haftasonu çiftlikte olmayın gelsinler ve geri dönsünler mümkün mü?

Annem vardi yazin yanimda sinir kupu oldu onlarin yaninda nasil katlaniyon sen bu 8nsanlara dedi durdu 65 yasindaki kadin yardim etti mutfakta kadin egilipte bakmadi bile ya
cok yuzvermisin bu kadarda olmazki dedi durdu ama onunu alamiyorum inanin bana
Madem mangal için geliyorlar aradıklarında sizin yeriniz olsam liste yapardım ama az bir liste değil.5 kilo kırmızı et,tavuk,sucuk,köftelik kıyma,domates,salatalık,yeşillik,soğan,ekmek,içecek,yaş pasta,çerez,çekirdek,cips ellerine uzun bir liste yapardım ne varsa alın derdim.Almadan kaçarlar belki gelmezler :D

Geliyoruz dediklerinde yokuz deyin ve tası tarağı toplayıp çıkın evden gerekirse... Bu ne be ben sinir oldum. Gidin cuma iş çıkışı evlerine pazar akşamına kadar yayılın. Bişi yapmayın. 2 hafta gidin onlar sizinle görüşmek istemez daha da.

Back
X