eşimin arkadaşı

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar benim bu aralar sorunum eşimin erkek arkadaşı. Bu hem cocukluk arkadaşı hem proje kovaliyorlar yâni kazanmaya çalıştıkları para var. Ancak hep onunla beraber. Bunun kavgasini çok yapıyoruz. Eşim çok müdahele ettiğimi bundan vazgeçmemi söylese de ben 1 2 hafta geçince yine takılıyorum.
Ben de işten yeni ayrıldım ve esimden ilgi bekliyorum bu arada. Öyle bir dönemdeyim yani.

Ben kendimle başa çıkamıyorum. Mesela yine şu an onunla. Ben de akşam yine konuyu açınca yine kavga :KK43:
Doğru olan nedir allah aşkına?? ? 6-7 aydır ben rahatsız olduğumu söylüyorum. O da benim karismamdan rahatsız olduğunu , kendisinin bizi ihmal etmediğini söylüyor. Off offf:KK43:(

Son düzenleme:
Kızlar benim bu aralar sorunum eşimin erkek arkadaşı. Bu hem cocukluk arkadaşı hem proje kovaliyorlar yâni kazanmaya çalıştıkları para var. Ancak hep onunla beraber. Bunun kavgasini çok yapıyoruz. Eşim çok müdahele ettiğimi bundan vazgeçmemi söylese de ben 1 2 hafta geçince yine takılıyorum.
Ben de işten yeni ayrıldım ve esimden ilgi bekliyorum bu arada. Öyle bir dönemdeyim yani.

Ben kendimle başa çıkamıyorum. Mesela yine şu an onunla. Ben de akşam yine konuyu açınca yine kavga :KK43:
Doğru olan nedir allah aşkına?? ? 6-7 aydır ben rahatsız olduğumu söylüyorum. O da benim karismamdan rahatsız olduğunu , kendisinin bizi ihmal etmediğini söylüyor. Off offf:KK43:(

onunla beraber derken çalışıyorlar mı

Eşin sen ustune gittikçe sinirlenecektir rahat ol uğraşma lafını bile etme hatta kendin ayrı takıl hiç ona vakit ayırma bi süre sonra farkedip o senle biseyler yapmak isteyecektir ama sen hiç oralı olma;)

iş yapıyolarmış beraber. çok abartılmamalı bence. çalışmasa evde otursa daha mı iyi

Hep derken ne kadar beraber?
İlgi istemek insanı sıkan ve kaçıran bir istek,başta ben.
Eşim bana ilgi istiyorum diye tartışma çıkarsa buzz gibi soğurum.
Gece onunla kalmıyordur herhalde.
Kendine döner,kendinle ilgilenirsen onun da dikkatini çekecektir bir zaman sonra bu durum ve sadece meraktan bile olsa ilgilenir,yeter ki bunu sen talep edip soğutma eşini.

Kocanızı, erkek arkadaşından kıskanıyor olamazsınız. .

işte kafa yapısına göre değişen bir durum. eşinizle bu konuda uyuşmuyorsunuz belli. misal ben de eşim de arkadaşçı değiliz. ewt işte birsürü arkadaşım var eşimin de öyle. ama iş bitti mi bitiyor. biz bütün boş zamanlarımızı kendimize ayırıyoruz. daha doğrusu arkadaştan daha çok keyif alıyoruz birlikte.

biriniz isteğinden feragat edecek başka çare yok. bence eşiniz vazgeçmeli arkadaş sevdasından.

Boş boş gezip takılmıyorlarmış ekmek derdinde adam çok üstüne gitme bence ama sana ayırması gereken zamanın çoğunu ona ayırıp onunla gezip eğleniyosa tabiki kızarsın iş içinse tabiki birlikte olacaklar

Eşin sen ustune gittikçe sinirlenecektir rahat ol uğraşma lafını bile etme hatta kendin ayrı takıl hiç ona vakit ayırma bi süre sonra farkedip o senle biseyler yapmak isteyecektir ama sen hiç oralı olma:KK66:
Hep buna karar veriyorum. Doğrusu bu sanki. Uygulayabilsem keşke :(

Evet beraber bi iş yapmaya çalışıyorlar. Ama eşimin kendi işi ayri

bence bırak çalışsınlar, çalışkan koca en makbul kocadır, bence kendine hobiler falan bul, kendi arkadaşlarınla ailenle takıl, kocanla olan vaktinizide en verimli şekilde dolu dolu değerlendir derim...

bence bırak çalışsınlar, çalışkan koca en makbul kocadır, bence kendine hobiler falan bul, kendi arkadaşlarınla ailenle takıl, kocanla olan vaktinizide en verimli şekilde dolu dolu değerlendir derim...
Böyle düşünüyorum bende. Ama bir gün geliyor acaba diyorum işte. Sizlerden dönüş aldikca rahatliyorum şimdi. Teşekkürler chess.

İşte ondan..
Birilerine bağımlı olmamak lazım..
Ve ayrıca eşiniz iş peşinde neyse ki..
İnsan depresyona girer..
Özgüveni yerle bir olur bir işe yaramazsa..
Ne yapsamki. 20 yıldır çalışıyordum şimdi sudan çıkmış balık gibiyim

iş yapıyolarmış beraber. çok abartılmamalı bence. çalışmasa evde otursa daha mı iyi
Şimdi düşününce evde olsa daha çok kavga ederdim. Valla öyle. Ama hep arkadaşıyla olması bana vakit ayırsın hissi veriyo.

sen adı arkadaş diye böyle düşünyorsun. sabah 8 akşam 5 işi olsa patronunu da mı kıskanıcaksın ?

Back
X