Eşimin arkadaşının kuzeni kocama asılıyor kocam farkında mı ???

Valla onu elime bi aldımmı bidaha kimse alamz elimden , şiddetçi bi insan degilimdir de en ufak bi yakınlaşma hissedersem direk dalarım :) Hiç sormam yani , kıskanmamda sıkıştırdığım yerde çıkartırım aklından eşimi, ki normalde kavga esnasında elim ayağım titrer düşünün artık gözümün ne kadar kararacagını sen yine çok sabırlı anlayışlı davranmışsın

Vay be canım helal sana bak benim başıma ilk defa geldi o benim kocam ya nasıl kıskanmam 3. 4. 5. keisnlikle tahammül edemem eşimde benim huyumu bilir o kız eşimin en yakın ark kuzeni ya karşılaşırlarsa illaki karşılaşacakaler benim sorum şu ben onunla ipleri koparırsam gizli gizli bi haltlar yermi ? yada ark gibi davransam bu seferde baş edemem die kokuyorum kahretsin bi sünepe yüzünden ben kendimi kötü hissediyorum kendimi toparlamalı ve sizlerinde sayesinde bi çözüm bulmalıyım koca bulsam ona evlenip gitse :9: :9: :9: ya telefonla felan ararsa faceden mesaj atarsa :18: yaaaaaaaaa ağlarım ama ben dayanamammm ki amaaa :43: :43: :43: kendimi güçsüz hissediyorum korkuyorum ya eşimi ayartırsa gerçi o yapmaz pas vermez öle herkeze sınırını korur ama bana dediki saçmalıyorsun kız iyi niyetli dedi :(

Niye ağlayacaksın canım, biraz güçlü dur, karşındakini ağlat asıl.:50:

canım sadece konunu okudum yorumlara bakamadım ama sen sen ol düşmanını gözünün önünden ayırma hiçbir yerden silmeseydin iyiydi takip etmek kolay olurdu. bence konuşmalarında onu rakip olarak gördüğnü asla asla belli etme. hatta asla burnundan kıl aldırma o senin nikahlı kocan ve yaptığı sey cok ayıp. konusmalarnda her zaman birbirine ne kadar bağlşı olduğnuzu falan belirt ince mesajlar ver :34:

üff ne gereksiz insanlar var yaa .dünyada bekar adam kalmadı sanki evli insanlara musallat oluyolar .

Harem selamlığın gözünü seveyim .
İşte malesef bu gibi durumlara tek çözüm ,bazı kimselerin hoşuna gitmese de. Ağlanacak bir durum yok ki orta da sen eşine güvenmiyor musun ?
Yarın sen gebe kalacaksın lohusa olacaksın o zaman eve her gelen giden batacak senin gözüne ...Çözüm basit ve kısa evine sokmayacaksın ,soğuk davranacaksın , cevap vermeyeceksin .
Yerin de olsam iyice bu kıskançlık işini çözmeden hamile kalmazdım , çocuğun var mı bilmiyorum ama bu gidişle zindan edersin kendine hayatı canım .

Back
X