eşimin arkadaslarina olan tavri

jellyb-10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
28
8
3
34
Selam arkadaşlar
Sizlere çok rahatsiz olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum eğer bana fikirlerinizle yardimci olursanız çok sevinirim

3 yillik evliyim ve 1 yasinda çocuğum var.3 yildir esimle tartistigimiz tek konu arkadaşlarına asiri bagli olması.Arkadaslarinin yanindayken çok daha mutlu olması ve arkadaslarinin saat kaç olursa olsun esimi aramalari.
Evliligimiz basinda çok ateşli hasta olduğum bir gün beni o halimde birakip giden,doğum gününde ona supriz yaptigimda sirf arkadaslari arayip kahveye cagirdi diye doğum gününde surpriz yapan eşinin yanından ayrilip kahveye giden bir ese sahibim maalesef..Arkadaşları aradiginda hayir demeyi bilmiyor beni en çok bu sinir ediyor ve haliyle arkadaşları lafi dahi geçince sinirleniyorum suratim asiliyor.Arkadaşları konu olunca hemen plan yapar ama konu bana gelince adam evde oturmak ister planidaima benim yapmam ggerekir.Ama ona gore suçlu benim arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde neden güle gülekocacim demiyormusum.Hep surat asiyormusum.Sizce cokmu takintiliyim yoksa cokmu abartiyorum

gozlerım doldu ...sankı gelecektekı halım yazmıs gıbı..
bende henuz cocuk yok ama problemımız aynı..
bızımde evlılık yıldonumumuzde hem unutmus hemde baska bı arkadasına soz verdıgı ıcın gıtmıstı..bırde ıste bızım ıcın cok onemlı degıl kı boyle gunlere bızım cok onem vermemıze gerk yok kı bız zaten cok mutluyuz kı dıye aklınca benı ıkna edıp gıttı..
ben bırıyle bulusmak ıstesem gıtmemı ıstemez..
ama hep bana vakıt ayırdıgını zannedıyor..o yuzden konusup cozemıyoruz..sorunu kabul etmıyor cunku...
kısır dongu..
yardımcı olamıycam cunku kendıme bıle olamadım ama ıyı nıyet ve pozıtıf enerjımı ve dualarımı gonderıyorum sana..

gozlerım doldu ...sankı gelecektekı halım yazmıs gıbı..
bende henuz cocuk yok ama problemımız aynı..
bızımde evlılık yıldonumumuzde hem unutmus hemde baska bı arkadasına soz verdıgı ıcın gıtmıstı..bırde ıste bızım ıcın cok onemlı degıl kı boyle gunlere bızım cok onem vermemıze gerk yok kı bız zaten cok mutluyuz kı dıye aklınca benı ıkna edıp gıttı..
ben bırıyle bulusmak ıstesem gıtmemı ıstemez..
ama hep bana vakıt ayırdıgını zannedıyor..o yuzden konusup cozemıyoruz..sorunu kabul etmıyor cunku...
kısır dongu..
yardımcı olamıycam cunku kendıme bıle olamadım ama ıyı nıyet ve pozıtıf enerjımı ve dualarımı gonderıyorum sana..

Dualarin icin tesekkur ediyorum canim Benim esimde öyle ona sorsan hep bana vakit ayiriyor ama arkadaşları hergun evimizin içinde ya konuları oluyor yada zirt pirt ariyorlar sanki sevgililer gibi

[QUOTE="homeostas, post: 38181215, member: 52034evlenmeden önce nasıldı arkadaşlarıyla görüşme durumu peki[/QUOTE]

Ayni is yerinde calisiyorduk ve bu arkadaskari cocukluk arkadaşları o dönemler arkadaşlarıyla doğru düzgün bulusmuyordu bile ilgisi hep banaydi

E="Menesa, post: 38181188, member: 536478"]Arkadaslariyla nikah kiysaymis ozaman. [/QUOTE]
Bende sinirlendigimde hep bunu söylüyorum

benimki de buna benzer.insanların anlaştığı yoldan konuşarak anlattım hala dinlememekte ısrarlı.sonra burdan "oo kocanızı boğuyonuz maça gidince" diyen kadınlar umarım bu konuyu okuyup beni anlamışsınızdır.çocuğum olsa heralde böyle bir konu açardım.böyle babalarda hep şikayetçi olur evlatları neden sevmez diye suçu direk bu konudaki bayana atar kocası, çocuk büyüyünce de öyle. ben "evladımın arkasındamıyım? bana ihtiyacı olduğunda yanındamıyın diye düşünmez"işine gelmez çünkü anası doldurdu der çıkar işin içinden bi karikatür vardı.işkolik baba v<ile ilgili
baba.webp

Vazgeçmesi yada düzelmesi biraz zor bence. Benimki de boyleydi ve yıllaaaar sonra hepsinden tek tek kazık yiyince öğrendi yaptığı saçmalığı. Ee eşini üzüp ağlatanın ve güya bunu anlamayanın sonu bu oluyor maalesef...

Tugsem-10 çok güzel bir karikatür..Erkekler hep kendini hakli görmeye bayiliyor.yüzünü asiyorsun olmuyor sürprizler yapiyorsun yine olmuyor..Arkadaşlarına bu kadar düşkün olduğunu bilseydim hayatta evlenmezdim keşke diyorum gamsiz biri olsaydim nereye cikti ne yapti umrumda olmasaydı ama ben en bastan hata yaptim hayatimin merkezi yaptim onu boyle olunca da adam istediği zaman arkadaşlarıyla da buluşur sen evde oturmussun canin sıkılmıs kimin umrunda

Vazgeçmesi yada düzelmesi biraz zor bence. Benimki de boyleydi ve yıllaaaar sonra hepsinden tek tek kazık yiyince öğrendi yaptığı saçmalığı. Ee eşini üzüp ağlatanın ve güya bunu anlamayanın sonu bu oluyor maalesef...
Evet evlilik boyle olunca zindan oluyor malesef insan sevdiğine kiyamaz ama arkadaşları için kaç kez kirdi beni sayisini hatirlamiyorum.Düzeleceğini zannrtmiyorum o yüzden kendimi değiştirmeye calismak isyorum onuda basarrmiyim bilmiyorum

Hep bekar mı bu arkadaşları?
Evli olanların eşleriyle görüşsen sen de.
Toplu planlar yapsanız nasıl olur?

Tabi anlattıkların çok sinir bozucu.
Abartmıyorsun kesinlikle..

Madem esınızı degıstıremıyosunuz sz degısın oturup onu evde bekleyen kadın olmayın madem o arkadasşlrnla bır hayat ıstıyor sızde kendınzı mutlu edıcek odak noktası esınız olmycak bır yol cızın kendınıze bır sure snra sızın yaptgnzdan rahatsız olursa kendını duZeltmeye calısır belkı.

Tugsem-10 çok güzel bir karikatür..Erkekler hep kendini hakli görmeye bayiliyor.yüzünü asiyorsun olmuyor sürprizler yapiyorsun yine olmuyor..Arkadaşlarına bu kadar düşkün olduğunu bilseydim hayatta evlenmezdim keşke diyorum gamsiz biri olsaydim nereye cikti ne yapti umrumda olmasaydı ama ben en bastan hata yaptim hayatimin merkezi yaptim onu boyle olunca da adam istediği zaman arkadaşlarıyla da buluşur sen evde oturmussun canin sıkılmıs kimin umrunda
Valla bu kadar benzemez benim durumuma. Benim de en büyük hatam onu hayatımın merkezine koymak! Her yaptığını, her cümlesini onemsemek, hep onu düşünmek... Çok yanlış oldugunu bilmek ama duzelememek. Öyle pat diye huy değişmiyor ki. Surat astım olmadı, anlayiş gosterdim olmadı. Çok agladım çok dua ettim birbirimize olan hislerimiz yer degistirsin diye. Ben öyle vurdumduymaz olayım o hep beni düşünsün önemsesin diye. Allahım benim sevgimin hepsini al ona ver diye. Yani ne zor ne berbat bir duygudur çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun biran once içini ferahlatsın inşallah.once

Back
X