• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Arkadaşlarının Tatil Planları Gebeyim Yardımmm :(

sorunlu bir hamilelikse bir şey diyemem ama eğer bir sorun yoksa tatil sana da çok iyi gelecektir bebeğine de :)
yürüyüş, temiz hava, eğlence, güneş özellikle de yüzme..
sen doktoruna danış öyle karar ver canım istersen :)

aaaaaah saf saf yardımcı olmaya çalışıyoruz şurda, düşük riski var diye tatile gitmeye korkuyor ama eşiyle ilişkiye girmeye devam ediyor, hatta daha fazlasını istiyor...
dalga geçmeye ne meraklı kimileri..

Yaptığınız kapris yapmak bence. Çalışmıyorsunuz değil mi? Çalışan biri olsaydınız o bir haftanın ne kadar kıymetli olduğunu anlardınız. Ayrıca bikininizi pekala internetten sipariş edebilirsiniz, ağda yerine de jilet filan kullanabilirsiniz ya da uzun tiril tiril tunikler giyer gölgede yata yata dinlenirsiniz istediğiniz gibi. Sadece arabada yol gitmekle düşük olacağını sanmıyorum ben

aaaaaah saf saf yardımcı olmaya çalışıyoruz şurda, düşük riski var diye tatile gitmeye korkuyor ama eşiyle ilişkiye girmeye devam ediyor, hatta daha fazlasını istiyor...
dalga geçmeye ne meraklı kimileri..

scarletmidir her neyse o erkek kızlar ağzımızdan laf alıyor:47::47::47:

scarletmidir her neyse o erkek kızlar ağzımızdan laf alıyor:47::47::47:

Valla ben hiç bu kadar güzel kaprisli hamile taklidi yapan erkek tanımadım, bence scarlet gerçek ama hamilelik falan filan derken, hormonları başına vurmuş, 3günde 1i, 1günde 3 filan hatırlıyor :9::9:

Saç boyama topikleri filan var bu üyenin erkek olamaz kesinlikle, onlar direk fake üyelik açıp koşa koşa bir derdim vara yazıyorlar. Bu üye belliki bakım saç baş derken kayıt olmuş.

Bir tutarsızlık yok bayanlar boşuna celallenmeyin, diğer konuda zaten evlilik dışı ilişkisi olduğunu ve bebek beklediğini yazmış. Burada da "eşim/sevgilim" diye başlamış,belliki sevgilim demesinin kafa karıştıracağını düşünerek eşim demek istemiş. Üstelik hamileliğin belirli dönemler hariç ilişkiye girmenin tehlikesi yok diye biliyorum. Ama burada bayan uzun ve zorlu bir araba yolculuğundan bahsediyor.

Son olarak konunun içinde "fake, fake" diye yorum yazmak yasak, konuyu baltalamak yerine moderatörlere bildirebilirsiniz.:34:

ayyy geçmi kaldım ayoll.....
bu arkadaşımız dün 3ün-5in hesabını yapan değilmii...canım nasıl bu kadar istekli oluyorsun banada söyleyiver,dün ben gelmeden gitmiştin:27::27::27::27::27:

Back
X