Hanımlar iyi akşamlar
Eşim 6 kardeş annesiyle babası aynı evdeler ama ayrı gibiler 5 senelik evliyim 2 kere karı, koca konuştuklarını gördüm. Hâl böyle olucan eşim ailesinin baba rolünü almış aşşırı bir yaranma çabası, herkesi memnun etmeye çalışmak gibi gibi. Eskiden beni rahatsız etmiyordu ama artık ettiğini farkettim doğum yaptım hiç bir kardeşi ne geldi ne hayırlı olsun dediler aynı apt. Oturduğumuz halde.
Buna rağmen eşimin aşırı onlara düşkün olmasını anlayamıyorum kardeşinin berberinden tuttun kırtasiye ihtiyaçları ya aklınıza ne geliyorsa, ama böyle büyütülmüş farkındayım kv biz aileyiz diğerleri el kızı kardeş gibisi olmaz anne gibisi gelmez diye diye büyütmüş çok net görüyorum bunu.
Babasından aşşırı çekinir mesela babası bize çok gelmez ama geldiği zaman heyecanlanır babası iyi bir şey dediyse o günü aşırı mutlu geçer. evin bahçesini temizler bi nedenle babasını arar duyurur bahçeyi temizlediğini vs
Artık kardeşleri böyleyken onun bu denli yaranmaya çalışması memnun etme isteği aşırı canımı sıkıyor. İnsan bi hayırlı olsun demez mi bu bence saygısızlık ama bunu ona söylesem sen kötü kalplisin kalbin kötü vb konuşuyor
Bu arada memnun etme isteği çok yüksek seviyede memnun edemezse her hangi bi konuda edene kadar uğraşır buna bende dahil olmazsak siz ne anlarsınız vb konuşur sinirlenir.
Asla onun verdiği değeri kimse ona vermez bunu net bi şekilde görüyorum. Kendi hayatı deyip görmezden mi gelmeliyim, yoksa açık açıl konuşmalı mıyım ?