• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aşırı yaranma çabası

Konuşsanız ne olacak adam değişmez ki. Eşinizdeki onay alma çabası geçmez. Ailesi size mesafeliyse öyle kalsın daha iyi. Bana kalsa böyle bir adamla ömür geçirmem

Neden hergun gelip konu açıyorsun . Çocuğunu bile opmene izin yok . Burdakilere atarlanacagina kocana atarlan bir işe yarar.
Konu açma da sınırlandırma mı var? Veya sizden izin mi alacağım ? :d
Çocğumu öpmeme kim karışabilir veya izin vermeyebilir şaka mısınız ? Söylerler en fazla karşılığını da alırlar siz de bana atarlanacağınıza,
Bir göz doktoruna gidin okuduğunuzu anlamıyorsunuz, belki işe yarar.

Konu açma da sınırlandırma mı var? Veya sizden izin mi alacağım ? :d
Çocğumu öpmeme kim karışabilir veya izin vermeyebilir şaka mısınız ? Söylerler en fazla karşılığını da alırlar siz de bana atarlanacağınıza,
Bir göz doktoruna gidin okuduğunuzu anlamıyorsunuz, belki işe yarar.
Okuduğunu anlamamanin göz doktoruyla ilgisi ne ?
Konu açmada sınırlandırma yok günlük gibi hergun kotuluyorsunuz. Burada atar gider yapıp orda pisiyorsunuz yoksa sizi sayarlardi. Anlattiklarinizin onda birini yaşasam o evi baslarina yıkarım . Sizin varlığınız yoklugunuz bir. Kukla gibi bir kosedesiniz . Buradakiler soyleyince kiziyorsunuz. Yaşadığınız hayat absürt. Elli yıl önceki insanların sorunu bunlar .

Nasıl gördü gerçekleri ne yaşadınız

Kızımiz kanser oldu. Umurlarında olmadı. Hastanedeyiz dedikçe para dediler. İşleri olmadan aramadılar. Keşke kızım hasta olmasaydı tabiki.

Birde benim ailemi gördü. Anne- babalığın nasıl olması gerektiğini fark etti. Yaşadıkları ona normal gelmemeye başladı. Mesela eşimin ameliyat olma ihtimali var annem KVdeden daha panik halde. KV umrunda değil. Oğlum haber verin bende geleyim diyen yok. Ne KV nede görümce. Doktor sonuçlarını bile sormadılar.

Bu anlattığın şeylerin sonradan bu kadar üst seviyeye çıkması zor, evlenmeden önce de aynıydı demek ki ya sen görmedin ya da sonradan canını sıkmaya başladı. Cevap verenleri azarlıyorsun ama, sen evlenmeden önce o aile apartmanında oturacağını, eşinin ailesinin güdümünde olacağını ve her hareketine karışılacağını, hareketlerinin kısıtlanacağını bilmiyor muydun?

Kızımiz kanser oldu. Umurlarında olmadı. Hastanedeyiz dedikçe para dediler. İşleri olmadan aramadılar. Keşke kızım hasta olmasaydı tabiki.

Birde benim ailemi gördü. Anne- babalığın nasıl olması gerektiğini fark etti. Yaşadıkları ona normal gelmemeye başladı. Mesela eşimin ameliyat olma ihtimali var annem KVdeden daha panik halde. KV umrunda değil. Oğlum haber verin bende geleyim diyen yok. Ne KV nede görümce. Doktor sonuçlarını bile sormadılar.
Allah yardımcınız olsun.

Hanımlar iyi akşamlar
Eşim 6 kardeş annesiyle babası aynı evdeler ama ayrı gibiler 5 senelik evliyim 2 kere karı, koca konuştuklarını gördüm. Hâl böyle olucan eşim ailesinin baba rolünü almış aşşırı bir yaranma çabası, herkesi memnun etmeye çalışmak gibi gibi. Eskiden beni rahatsız etmiyordu ama artık ettiğini farkettim doğum yaptım hiç bir kardeşi ne geldi ne hayırlı olsun dediler aynı apt. Oturduğumuz halde.

Buna rağmen eşimin aşırı onlara düşkün olmasını anlayamıyorum kardeşinin berberinden tuttun kırtasiye ihtiyaçları ya aklınıza ne geliyorsa, ama böyle büyütülmüş farkındayım kv biz aileyiz diğerleri el kızı kardeş gibisi olmaz anne gibisi gelmez diye diye büyütmüş çok net görüyorum bunu.
Babasından aşşırı çekinir mesela babası bize çok gelmez ama geldiği zaman heyecanlanır babası iyi bir şey dediyse o günü aşırı mutlu geçer. evin bahçesini temizler bi nedenle babasını arar duyurur bahçeyi temizlediğini vs
Artık kardeşleri böyleyken onun bu denli yaranmaya çalışması memnun etme isteği aşırı canımı sıkıyor. İnsan bi hayırlı olsun demez mi bu bence saygısızlık ama bunu ona söylesem sen kötü kalplisin kalbin kötü vb konuşuyor
Bu arada memnun etme isteği çok yüksek seviyede memnun edemezse her hangi bi konuda edene kadar uğraşır buna bende dahil olmazsak siz ne anlarsınız vb konuşur sinirlenir.

Asla onun verdiği değeri kimse ona vermez bunu net bi şekilde görüyorum. Kendi hayatı deyip görmezden mi gelmeliyim, yoksa açık açıl konuşmalı mıyım ?

Evin tek oğlu mu orayi anlamadım ama buyurken ezilerek buyuyen insanlar surekli ailelerini tatmin etmeye ugrasirlar. Yaptiklari beğenilmeyerek, takdir edilmeden buyuyen kisiler buyuseler dahi yaptiklarini ebeveynlerinin gozune sokup onay alma ihtiyaci duyarlar.

Kocaniz terapi alip ustte saydiklarimi farketmezse duzelmez. Bunu kendisine sizin anlatmaniz sadece aranizi bozar.

Eşim de bunu bir aile yakınına yapıyordu araba veriyordu biz arabasız kaliyorduk falan arabayla kaza yapti alan kisi masrafi da esimin uzerine yıktı kabul etmedi kazık atti o günden beri akli basına geldi.Eşiniz de kazik yiyince aklı basına gelir hic ellemeyin

Hanımlar iyi akşamlar
Eşim 6 kardeş annesiyle babası aynı evdeler ama ayrı gibiler 5 senelik evliyim 2 kere karı, koca konuştuklarını gördüm. Hâl böyle olucan eşim ailesinin baba rolünü almış aşşırı bir yaranma çabası, herkesi memnun etmeye çalışmak gibi gibi. Eskiden beni rahatsız etmiyordu ama artık ettiğini farkettim doğum yaptım hiç bir kardeşi ne geldi ne hayırlı olsun dediler aynı apt. Oturduğumuz halde.

Buna rağmen eşimin aşırı onlara düşkün olmasını anlayamıyorum kardeşinin berberinden tuttun kırtasiye ihtiyaçları ya aklınıza ne geliyorsa, ama böyle büyütülmüş farkındayım kv biz aileyiz diğerleri el kızı kardeş gibisi olmaz anne gibisi gelmez diye diye büyütmüş çok net görüyorum bunu.
Babasından aşşırı çekinir mesela babası bize çok gelmez ama geldiği zaman heyecanlanır babası iyi bir şey dediyse o günü aşırı mutlu geçer. evin bahçesini temizler bi nedenle babasını arar duyurur bahçeyi temizlediğini vs
Artık kardeşleri böyleyken onun bu denli yaranmaya çalışması memnun etme isteği aşırı canımı sıkıyor. İnsan bi hayırlı olsun demez mi bu bence saygısızlık ama bunu ona söylesem sen kötü kalplisin kalbin kötü vb konuşuyor
Bu arada memnun etme isteği çok yüksek seviyede memnun edemezse her hangi bi konuda edene kadar uğraşır buna bende dahil olmazsak siz ne anlarsınız vb konuşur sinirlenir.

Asla onun verdiği değeri kimse ona vermez bunu net bi şekilde görüyorum. Kendi hayatı deyip görmezden mi gelmeliyim, yoksa açık açıl konuşmalı mıyım ?
yaranmaya calismak eziklik göstergesi o yaranmaya calisstikca degersizlesmis sirtina bütün aslinda yapmamasi gerekli seylerde üzerine yapismis yapsada bi degeri yok yapmasada kiyamet koparirlar esin bence yasam kocu vs gitmeli neden ezikligi yasadiginin sebebini bulmali ve tedavisini ögrenmeli

Senin için tek temennim aranızın bozulup o aile apartmanından ayrılmanız olur sanırım,..
Neden olmasınn çok olası hayat bu
Eşine bu kadar anlam yükleme bence sonuçta bir erkek ve artistlik yapıyor sen takarsan daha da şımarır
Bende eskiden bu tip işlerle başımı ağrıtmıştım da yıllar oldu kaynanamın görümcemin suratını unuttum (hatta siluetini bile) görüşmüyorum
Görüşmemek daha iyi ya ama aile apartmanında mümkün değil sanırım
En iyisi sen bebeginle mümkün mertebe çık dolaş gez toz eşinle de resmi ol böylesini bunu anlar benimki dostane bi tavsiye..

Back
X