Eşimin askerliği uzayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nizamiye görevindekiler nasıl yakın temasta yahu?
Bilmesem gerçekten inanacağım da...
Kimsenin gül cemaline bakılıp alınmıyor, kimlik kontrolü denen bir şey var.
Gerçekten duygusal yaklaşıyorsunuz.
Hastane güvenlikler ne yapsın o zaman sizin mantığınızla?
Her gün hemde hasta olan insanlar onların yanından içeri giriyor.
Hastane güvenlikleri çalışıp paralarını alıyorlar ve zorla orada tutulmuyorlar umarım birgün aylık 70 lira aldığınız hayatınızı erteleyip zorla tutulduğunuz yerde daha fazla kalacağınızı öğrenirsiniz :)

Ben yalan söylemiyorum eşim de çocuk değil ki yanlış söyleyip bana anlatsın. Daha dünden önceki gün terhis oldu bir asker. Sadece ev karantinası uygulayacağına dair imza atıp çıkarttılar. Asker sayısı yeterli olmadığı için böyle yapıyorlarmış. Mutlaka iznini gerekli mecrada alıp öyle işlem yapıyorlardır. Ben illegal işler dönüyor demiyorum ki. Niye insanları paniğe sürüklemeye çalışayım. Sadece kendi adıma düşüncemi söylüyorum. Sadece askerlerin terhis ve celpleri bir önlemse bir vatandaş olarak diyorum ki başka şeyler de yapılsın.
Fazlasıyla haklısınız her şey teori ve pratikte çok farklı temiz şartlarda yaşamıyorlar. Daha geçen gün sevgilimi aradım (kendisi askerliği bittiği için
Saka bir yanada geçici sure askerde olanlarin sikayet etmesi komik cunku omur boyu orda olanlar var.
Not. Askerlik belgesi olmayanla evlenmeyin
Hanımefendi askerlikten bihabersiniz ilkokul mezunu rütbelilerin kendisinden yaşça küçük üniversite okumuş işgüç sahibi insanlara bile nasıl olduğunu askerlikteki resmen kast sistemini bilmiyorsunuz ve atıp tutuyorsunuz.

Fazlasıyla haklısınız her şey teori ve pratikte çok farklı temiz şartlarda yaşamıyorlar. Daha geçen gün sevgilimi aradım (kendisi askerliği bittiği için

Hanımefendi askerlikten bihabersiniz ilkokul mezunu rütbelilerin kendisinden yaşça küçük üniversite okumuş işgüç sahibi insanlara bile nasıl olduğunu askerlikteki resmen kast sistemini bilmiyorsunuz ve atıp tutuyorsunuz.
Kimin hangi okul mezunu olduğu önemli ama rütbelilerin bir kısmının alaycı ve aşağılayıcı tavra sahip olduğu maalesef ki doğru. Hele dünden beri he he he sizi burada çok tutacağız daha ne kadar elimizde olacağınız belli değil ( ki daha burada yazmaktan haya edeceğim sözler kullanarak) diyerek askerin psikolojisini gram umursamadan davranıyorlar.

Kimin hangi okul mezunu olduğu önemli ama rütbelilerin bir kısmının alaycı ve aşağılayıcı tavra sahip olduğu maalesef ki doğru. Hele dünden beri he he he sizi burada çok tutacağız daha ne kadar elimizde olacağınız belli değil ( ki daha burada yazmaktan haya edeceğim sözler kullanarak) diyerek askerin psikolojisini gram umursamadan davranıyorlar.
Önemli değil olacaktı. Yanlış yazmışım.

Benim esim rutbeli asker atip tutan kim burda ben olmayan birseyimi soyledim mezuniyet durumlarinin suanki mesele ile ne alakasi var

Haklısınız ayrıca kasım devresi şu an onların eli ayağı konumunda yani yemeklerini bunlar yapıp ayağına götürüyor, temizliği bunlar yapıyor, nöbeti bunlar tutuyor, bir de üstüne aşağılanıyor sinirlendiriliyorlar. İlkokul mezunu deme nedenimi yanlış anlamayın lütfen yaş farkı akıl farkı olarak da kendilerinden yüksek olabiliyor baba ev reisi de olabiliyor o aşağıladıkları erler.

ilk başta mantıklı gelmişti. sonra bugünkü afla 90bin kişi salınınca, madem adam salmak sorun teşkil etmiyor gariban askerin ne günahı vardı demekten kendimi alıkoyamadım.

Corona günlüğünde sağlık bakanına yapılan eleştiriler, alınan tedbirleri beğenmemeler yetmedi sıra TSK'ya geldi demek.
Konu sahibinin eşine özlemini ve duygusallığını anlayabilirim ama onun konusundan hareketle rütbeli askerimizi, TSK'yı, aldığı duyumlarla eleştirmeyi, yermeyi anlayamam.
Her kurumda iyi ve kötü insanlar, görevini, rütbesini kötüye kullananlar var bunların tutumu kuruma mâl edilemez.
Yaş, eğitim düzeyi, rütbe vb ayrıntıların konuyla ne ilgisi var?
Bu konuya yorum yapan herkesi insafa ve sağduyuya davet ediyorum.

İyi de, daha mantıklı.
Askeri birliklerde şuan vaka yok, içeri giren çıkan personel ve çalışanlarla da bir yakın temasları yok.
Onları korumak ve birlikleri vakadan uzak tutmak adına, doğru bir önlem bu.
Yeni, hasta mı olup olmadığı bilinmeyem erleri yeni döneme başlatmak yerine, herkesin mevcut yerini koruması.

Siz 1 ay geç döneceği için endişelisinizdir ama sağlıkları açısından daha iyi, akılcı bakın olaya.
Nerde askeri birliklerde vaka yok benim kardeşim ankarada asker kaç kişide çıkmış benim kardesimide kaç kere teste soktular yeni gene tukuruk testi yapıp kan almislar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X