- 5 Aralık 2024
- 430
- 283
- 18
- 25
- Konu Sahibi terazi cicegi
-
Konu gitmiyor, ilerlemiyor. Siz iteliyorsunuz diyorum. Birileri ayak fantezilerini dökülsün diye bir şeyler atıyorsunuz ortaya, ama kimse gelmiyor oltanıza.nasıl yani? tam anlayamadım ne demek istediğinizi. öteliyorum evet ötelemeye çalışıyorum ama sırf bu durumdanda huzursuzluk çıksın istemiyorum, bu sebepten ayak uydurmaya çalışıyorum biyerde.
Kimse ayaklarını atmayacak amca sorryKonu gitmiyor, ilerlemiyor. Siz iteliyorsunuz diyorum. Birileri ayak fantezilerini dökülsün diye bir şeyler atıyorsunuz ortaya, ama kimse gelmiyor oltanıza.
Şimdi konu sahibi detay soracak hazır ol skdkdkkd nasıl libido killer bir tasvir bu ya.Ya ayak fetişisti arkadaşlar kusura bakmasın ama ayağın nesi sevilir ya.
En sevmediğim insan organı gerçekten. Başkasının ayağına dokunmayı da sevmem. Çok çok özel kişiler hariç ayağının temas etmesini de sevmem uyurken falan.
Ya annem kanepede ayaklarını değdirse 5 cm geri çekiliyorum.
Birinin ayaklarımı, ayak parmaklarımı emcüklediğini düşünemiyorum ahshfs bir partnerim vardı, bir kez öyle bir şey yapmaya kalktı, fikfik esnasında "napıyor la bu" diye düşündüm, sonra öpmek istemedim iki dk önce ayağım ağzındaydı bu adamın diye ahshfs
Başka organ mı kalmadı, hayır büyük konuşmak da istemiyorum, kesin beni bulur yoksa. İptal iptal iptal ahshf
Aslında hoştir ama şimdi detaylı anlatip kimseyi mutlu etmek istemiyorum oral yaparken öpüşmeyi düşünmüyon ama ayak olunca ıyyyuYa ayak fetişisti arkadaşlar kusura bakmasın ama ayağın nesi sevilir ya.
En sevmediğim insan organı gerçekten. Başkasının ayağına dokunmayı da sevmem. Çok çok özel kişiler hariç ayağının temas etmesini de sevmem uyurken falan.
Ya annem kanepede ayaklarını değdirse 5 cm geri çekiliyorum.
Birinin ayaklarımı, ayak parmaklarımı emcüklediğini düşünemiyorum ahshfs bir partnerim vardı, bir kez öyle bir şey yapmaya kalktı, fikfik esnasında "napıyor la bu" diye düşündüm, sonra öpmek istemedim iki dk önce ayağım ağzındaydı bu adamın diye ahshfs
Başka organ mı kalmadı, hayır büyük konuşmak da istemiyorum, kesin beni bulur yoksa. İptal iptal iptal ahshf
Ahahah ya isteyen emcüklesin, herkesin hayatına kimse karışamaz da benlik değilŞimdi konu sahibi detay soracak hazır ol skdkdkkd nasıl libido killer bir tasvir bu ya.
Ahhfhs ya işte o da organ sonuçta, niye illa ayakAslında hoştir ama şimdi detaylı anlatip kimseyi mutlu etmek istemiyorum oral yaparken öpüşmeyi düşünmüyon ama ayak olunca ıyyyu
Ya sus yaAhahah ya isteyen emcüklesin, herkesin hayatına kimse karışamaz da benlik değil
Ya hayır sen o anda nasıl benim ayağımı buldun, neden parmak emcüklemek aklına geldi, bütün konsantrasyonum gitti o an
La daha oralara bile gelemediydik. Napayım bağdaş kurup mu sevişeyim. Ayaklarımı rahat bıraksınlar, kendi ayaklarını da uzakta tutsunlarYa sus yabacak omuzaydın kesin
Zaten kendi ayağıyla işi yok olay senin ayağının emcüklenmesiLa daha oralara bile gelemediydik. Napayım bağdaş kurup mu sevişeyim. Ayaklarımı rahat bıraksınlar, kendi ayaklarını da uzakta tutsunlar
Gece gece yapma bunu banaZaten kendi ayağıyla işi yok olay senin ayağının emcüklenmesi
Ama o öyle birsey değilki ellerinde değil benimde 40 numara ayaklarım ama kocam bayılıyor anladın sen onuGece gece yapma bunu bana
Ya benim ayaklarım büyük. Üniversitede bir flörtüm ayak fetişisti çıktı. Adam ne zaman topuklu giysem "büyük ama yakışıyor" modundaydı. Yok ince uzunmuş, yok güzelmiş. Ben kendi ayaklarımı bu kadar incelemedim bu yaşıma kadar. Bırak bu ayakları diyesim geldi.
Hayır abi vücudumda yorum yapabileceğin elli tane yer var, ayağımı rahat bırak yani. Bir de normal flörtken böyleydi, yakınlaşsak herhalde ben Survivor izlerken adam ayaklarımla işini hallederdi.
Herkese dengine göre versin diyeyimAma o öyle birsey değilki ellerinde değil benimde 40 numara ayaklarım ama kocam bayılıyor anladın sen onu
Kızım sırf ayak çekip atıp bir dunya para kazanan kadın var erkoları çok sorguluyorsum be aslan parçasıHerkese dengine göre versin diyeyim
Valla iki saattir uzatıp uzatıp ayaklarıma bakıyorum, kendi ayaklarımın fetişisti olacağım herhalde.
Kardeşim ben seni destekliyorum. Bu Bibi’ye bakarsak ooooooooo…Herkese dengine göre versin diyeyim
Valla iki saattir uzatıp uzatıp ayaklarıma bakıyorum, kendi ayaklarımın fetişisti olacağım herhalde.
Yemediğimiz poh kalmayacakKardeşim ben seni destekliyorum. Bu Bibi’ye bakarsak ooooooooo…
Olmadığın masa yok.Yemediğimiz poh kalmayacakben diyorum bana uymayin sonu iyi değil
Kardeşim ben seni destekliyorum. Bu Bibi’ye bakarsak ooooooooo…
Direne direne kazanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?