- 5 Aralık 2024
- 430
- 283
- 18
- 25
- Konu Sahibi terazi cicegi
-
Çok salaksınız ama seviyorum ve banlanıyorum arkamdan ayak falan emcükletmeyin bak bensiz döverimDirene direne kazanacağız
Bu konuda ayak diriyoruz ahshfhsÇok salaksınız ama seviyorum ve banlanıyorum arkamdan ayak falan emcükletmeyin bak bensiz döverim
Hep senin yüzünden bazılarını mutlu ettik zaten ne güzel gizli bilgi saklıyordukBu konuda ayak diriyoruz ahshfhs
Bensiz emcükletmeyin derken tövbeler olsun hep beraber mi yapacağız? Bu konu nereye evriliyor, çıkarın beni bu mentiondan
Ben emcükletmem söz, için rahat olsun.Çok salaksınız ama seviyorum ve banlanıyorum arkamdan ayak falan emcükletmeyin bak bensiz döverim
Ben emcükletirimBen emcükletmem söz, için rahat olsun.
Ne senle ne sensiz ayağımı emcüklemeye çalışan adamın ağzını burnunu kırarım, biri yazmış diye özendim kocama ayağımı iki ovalasana dedim jfjfj ayağımın altını elledi valla tepiyodum adamı refleks itibariyle ncncjfÇok salaksınız ama seviyorum ve banlanıyorum arkamdan ayak falan emcükletmeyin bak bensiz döverim
Bişeyi de es geç be jfjfjBen emcükletirimtalep var napim yani
Lan benim suçum mu bu napim sanki ben diyomBişeyi de es geç be jfjfj
Eşinin burcu ne? Bir şey denicem…Lan benim suçum mu bu napim sanki ben diyomoff daha ne maceralar vards bende ayağa bile iğrenen siz
Başak ama o konuda ben gibi değil maalesef keşke akrep olsaydiEşinin burcu ne? Bir şey denicem…
Tamam beklediğim burç değilmiş.Başak ama o konuda ben gibi değil maalesef keşke akrep olsaydiama tabi bu bazı huyları olduğunu değiştirmiyor
Hangisiydi ayrıca her yaptığımı kocamla yaptığımı düşünmeniz beni bir miktar incitirTamam beklediğim burç değilmiş.
Boğa diye yorumladım askjsksHangisiydi ayrıca her yaptığımı kocamla yaptığımı düşünmeniz beni bir miktar incitirondan öncede bir hayatim vardı
Aa bibi banlanmış.Boğa diye yorumladım askjsks
Ayağını denk alsın artık. Yalnız bu muhabbet böyle devam ederse bizim de bir ayağımız çukurda sjsjsjAa bibi banlanmış.
Desenize forumdan ayağı kesildi, bir süre ayak altında olamayacak ahshs
Valla ayaküstü iyi muhabbet çevirdik ama artık ayağa düştü konu. İleride ayağımıza dolanmasa bari. Neyse, karı koca birbirine ayak uydurduğu sürece sorun yok diyerek bu başlıktan ayağımı kesiyorumAyağını denk alsın artık. Yalnız bu muhabbet böyle devam ederse bizim de bir ayağımız çukurda sjsjsj
Biraz daha ayak dersen yangın var diye bağırıcamValla ayaküstü iyi muhabbet çevirdik ama artık ayağa düştü konu. İleride ayağımıza dolanmasa bari. Neyse, karı koca birbirine ayak uydurduğu sürece sorun yok diyerek bu başlıktan ayağımı kesiyorum
benimkide öyle yaa, fazla bayılmasa iyi diyorum bazen, bıktırıyor gibi oluyo. çok üzerine düşünce fenalık geliyoAma o öyle birsey değilki ellerinde değil benimde 40 numara ayaklarım ama kocam bayılıyor anladın sen onu
aşko bende evlenmeden önce ayağımı cinsel obje olarak görmüyordum, benimki saplantılı değil şuan öyle bir profil çizmedi ama duş sonu falan omuzdayken emcüklüyo valla nediyim, ondan kaçamıyom, tiksinmiyorumda ama nötürüm işte öyle zevk veya killer hissetmiyom.Ya ayak fetişisti arkadaşlar kusura bakmasın ama ayağın nesi sevilir ya.
En sevmediğim insan organı gerçekten. Başkasının ayağına dokunmayı da sevmem. Çok çok özel kişiler hariç ayağının temas etmesini de sevmem uyurken falan.
Ya annem kanepede ayaklarını değdirse 5 cm geri çekiliyorum.
Birinin ayaklarımı, ayak parmaklarımı emcüklediğini düşünemiyorum ahshfs bir partnerim vardı, bir kez öyle bir şey yapmaya kalktı, fikfik esnasında "napıyor la bu" diye düşündüm, sonra öpmek istemedim iki dk önce ayağım ağzındaydı bu adamın diye ahshfs
Başka organ mı kalmadı, hayır büyük konuşmak da istemiyorum, kesin beni bulur yoksa. İptal iptal iptal ahshf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?