Erkek İnfertilitesi eşimin azosperm olduğunu öğrendik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
58.352
155.065
898
eşimle 1 yıldır evliyiz 6 aydır korunmuyoruz ve spermiogram testi yapıldı iki kez sıfır çıktı doktorumuz Euro fertıl tüp bebek merkezini önerdi sizce nasıl yada önerdiğiniz bir yer ve doktor var mı ? yardımcı olursanız sevinirim :14:

Canim ayni haberi dun aldik bizde zeynep kamilde basladik esime azospermi dendi.euro fertile gorusmeye gidicez bu hafta ama zeynep kamilde yaptirmak istiyodum.raporda yazan ameliyatla sperm toplancak dio.orada yapiliomu bilmiyorum

eşimle 1 yıldır evliyiz 6 aydır korunmuyoruz ve spermiogram testi yapıldı iki kez sıfır çıktı doktorumuz Euro fertıl tüp bebek merkezini önerdi sizce nasıl yada önerdiğiniz bir yer ve doktor var mı ? yardımcı olursanız sevinirim :14:

Canim ayni haberi dun aldik bizde zeynep kamilde basladik esime azospermi dendi.euro fertile gorusmeye gidicez bu hafta ama zeynep kamilde yaptirmak istiyodum.raporda yazan ameliyatla sperm toplancak dio.orada yapiliomu bilmiyorum

merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsu..RABBİM DERDİNİZE DERMANI YOLLAR İNŞALLAH..TÜP BEBEK HKINDA PEK BİR BİLGİM YOK..BZDE DE VAİKSOEVARDI 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDU EŞİM..SAYIMIZ 1 MİLYON...TÜP BEBEK İİÇİN NE KDR SAYI GEREKİYOR.. ?

Valla canim inanki anlamiyorum bizde sayi 7 milyon cikti 5 mikyon cikti azospermi dediler hangi sayi neyi gosteriyo cozemedim bizede once varikosel dedi grade 2 tek taraf dedi simdide boyle diolar anlamadim gercekten canim benim.sanada cok gecmis olsun Allah yardimcimiz olsun zor bir yola girdik

benim eşimde dün Zeynep kamile gitti doktor direk mikro tese demiş yarında celalettin hocaya gidecek bakalım ne diyecek :50:

Cantanem gittinizmi eurofertile ben yarin gidicem gorusmeye bakalim ne dicekler.esimin son testinde oligospermi cikti umarim basarili olur hersey

Back
X