Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesieşimin azosperm olduğunu öğrendik
eşimle 1 yıldır evliyiz 6 aydır korunmuyoruz ve spermiogram testi yapıldı iki kez sıfır çıktı doktorumuz Euro fertıl tüp bebek merkezini önerdi sizce nasıl yada önerdiğiniz bir yer ve doktor var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
eşimle 1 yıldır evliyiz 6 aydır korunmuyoruz ve spermiogram testi yapıldı iki kez sıfır çıktı doktorumuz Euro fertıl tüp bebek merkezini önerdi sizce nasıl yada önerdiğiniz bir yer ve doktor var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsu..RABBİM DERDİNİZE DERMANI YOLLAR İNŞALLAH..TÜP BEBEK HKINDA PEK BİR BİLGİM YOK..BZDE DE VAİKSOEVARDI 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDU EŞİM..SAYIMIZ 1 MİLYON...TÜP BEBEK İİÇİN NE KDR SAYI GEREKİYOR.. ?
Valla canim inanki anlamiyorum bizde sayi 7 milyon cikti 5 mikyon cikti azospermi dediler hangi sayi neyi gosteriyo cozemedim bizede once varikosel dedi grade 2 tek taraf dedi simdide boyle diolar anlamadim gercekten canim benim.sanada cok gecmis olsun Allah yardimcimiz olsun zor bir yola girdik