Esimin bana olan sevgisinden eminim ama kiskanmamasi

evlivecesur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
234
0
96
Almanya
onu rahatsiz etmuiyor ama bir keresinde laf atan biriyle dovusmustu bunun normal olmadigini soyleyen arkadasim var oda aklimi bulandirdi onun esi onun balkona bile cikip oturmasina izin vermezmis banada bu fazla geldi sizdede esim gibi esi olan varmi normal gormem tuhaflikmi gerci ozaman bende tuhafim aman anlayan varsa cevaplasin lutfen

Canm ben evli deqlm ama sana laf atan brne tabki tepki gstercek keske sddete basvurmasydı ama tepksz kalmasndan sumak gibi durmasndan iyidr inan böyle tpler de var

Canim biraz karisik yazmissin umarim dogru anlamisimdir esin sanirim durduk yere kiskancliklar yapan biri degil ama sana laf atildiginda tepkisini vermis arkadasinda esinin onu balkona bile cikarmadigini ve bunun normal oldugunumu söyledi valla sanirim burdaki hemen hemen herkez ayni seyi söylicektirki esin gayet normal tabi birini dövmesi falan haric ama durduk yere neyin kiskancligini yapsin ki demekki sana güveniyo bence esini balkona bile salmayan adam hastalikli düsüncelere sahiptir hele bunun normal oldugunu söyleyen arkadasin ondanda beterdir:50:

başlıkla yazdığın şey uymuyor birbirine kısa ve karısık.Sanırım arkadasından etkilenip konu açmaya karar verdin

eşin normal canım çok kıskanç olsa bunalırsın
asıl arkadaşının eşi tuhafmış.o derece kıskançlık olmaz buna ancak hastalık denir.:26:
sen şunu bunu bırak canım eşini en iyi sen bilirsin sevgisinden eminsen bırak yersiz kıskançlık yapmasın daha ne istiyorsun ki sürekli kısıtlama getiren erkek ideal mi sence:31:bence değil:34:

başlıkla yazdığın şey uymuyor birbirine kısa ve karısık.Sanırım arkadasından etkilenip konu açmaya karar verdin

evet sabah sabah kafami karistirdi senin esin cok rahat erkek dedigin kiskanmali felan bende dogru duzgun acamamisim konuyu kusura bakmayin tesekkurler yorumlariniz icin arkadasimin esi yalniz tatile gidiyor ben bunu normal gormedigimi soyluyorum oda benim esimde tuhaflik goruyormus yoksa ben esimi iyi biliyorum hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin

yok canım senin eşin normalde
arkadaşının eşi pek normal değil
nasıl balkona çıkamıyormuş
ne öyle bekar gibi tatile gitmeler falan
o işin içinde çok şey olabilir
sen kafana takma
sizde bi problem yok
normal olanı bu

yersiz kiskanclik yapan erkekte bir sorun var bence:27: biseyleri ortbaz etmeye calisiyor olabilir, yalniz tatile falan gidiyorsa bir is vardir:4: sen takma arkadasini))) benim esimde kiskanc bir erkek degil:31: tamtersi ben kiskancim ama icimde yasiyorum yansitmiyorum:27: cunku esim yersiz kiskancliklardan cok sikiliyor:70: booosverrr arkadasini.

yok canım senin eşin normalde
arkadaşının eşi pek normal değil
nasıl balkona çıkamıyormuş
ne öyle bekar gibi tatile gitmeler falan
o işin içinde çok şey olabilir
sen kafana takma
sizde bi problem yok
normal olanı bu

sagol arkadasim biliyorum esimi seviyorum ben sikayetci degilim boyle olmasindada memnunum biz arkadasla konusurken dediki sor 1000 kisiye benim dedigimi diycektir diye sana deyince actim buraya konuyu aslinda konunun icinde baska seyler varda neyse konu benim begendigim bir elbise ile alakali o bunu nasil giydirir dedi bende allah allah tek basima giymiyorum yanimda o var kimene dedim bana esimle ilgili fikrini soyliyince bende senin esin gibi yalniz tatile gitmiyor kahvesi yok benimle beraber giyimim onu rahatsiz etmiyor hatta seviyor bakanlari sen niye kafana tatktin dedim biraz gerildim iste konunun ozeti bu aman takmiyorum onu herseyi tuhaf zaten sizide mesgul ettim kusura bakmayin

asıl anormal olan arkadaşının eşi ne demek balkona çıkmaması falan nerde yaşıyor fanusdamı sen arkadaşına bakma kıskanılacak yada tavır alınacak bi durumda yapmış eşin yapacagını benim eşimde aynı seninki gibi saçma sapan durumlarda kıskançlık yapmaz ama inan bu güzel bişi yoksa zırt bırt hayatına müdahale eden uyaran bi, adamla hayatın cehennem olurdu
birde negüzel kendi tek başına tatile gidiyormuşşş ben asıl buna tahammül edemem

evet sabah sabah kafami karistirdi senin esin cok rahat erkek dedigin kiskanmali felan bende dogru duzgun acamamisim konuyu kusura bakmayin tesekkurler yorumlariniz icin arkadasimin esi yalniz tatile gidiyor ben bunu normal gormedigimi soyluyorum oda benim esimde tuhaflik goruyormus yoksa ben esimi iyi biliyorum hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin

o kıskançlığından söylemiş onu boşver sen, gayet normal adam sende :9::9:

konu tam tahmin ettigim gibi gelismis arkadasin giydigi elbiseyi cekemeyen yakin arkadasi baska bir yerden saldirmaya calismis:61:ben bu tür kadinlari anlayamiyorum kendi hayatlarinda biryerlerde bi seyler arizaliysa cok yakin arkadasim dedikleri insanlara fesatlik edip en ufak seylerde laf sokmaya calisirlar bence arkadasim sende böyle bi insandan uzak dur birak onun kocasi tatillere gitsin oda evde kapi cam kapali tek basina otursun:63:

konu tam tahmin ettigim gibi gelismis arkadasin giydigi elbiseyi cekemeyen yakin arkadasi baska bir yerden saldirmaya calismis:61:ben bu tür kadinlari anlayamiyorum kendi hayatlarinda biryerlerde bi seyler arizaliysa cok yakin arkadasim dedikleri insanlara fesatlik edip en ufak seylerde laf sokmaya calisirlar bence arkadasim sende böyle bi insandan uzak dur birak onun kocasi tatillere gitsin oda evde kapi cam kapali tek basina otursun:63:

:1::1::1: evet haklisin kedi ciger sorunu dimi malesef

Back
X