Evleneli 5 yıl oldu,3yaşında bi kızım var,eşimi seviyorum onundada bana deger verdigini biliyorum ama sevdigine emin degilim.Aramızda çok büyük sorunlar yok evliligim boyunca sesimizi 2kere yülseltmişizdir ama beni mutsuz eden şeyler var,yani evliligimin perde arkası.Genelde mutlu biçift olarak biliniriz ama...Eşim benim ehliyet almamı istemiyor neymiş bulundugumuz şehrde nasıl kullanıcakmışım tırafik çokmuş,usta olmak gerekiyormuş v.s ve asıl beni kıran ehliyeti bi arkardaşı kıskandıgım için istiyomuşum
artık bende hiç lafını dahi etmiyorum etmiycemde.Kilo veremiycemi söylüyor,zayıflamak için çok denemeler yaptım ama motivasyonum düştügü an bende diyet bitiyor ve başaramıyorum
dil kursuna gidiyorum ama boşuna gittigimi söylüyor(lise diploması alıcam arpça dersi var o yüzden gidiyorum)yapamazmışım.Aslında ben okadar mutsuzumki,geçen gün konuştuk bu güvensizligi hariç bana olan ilgisizligi ve tavrı konusunda oda nedenlerini söyledi(kilom ve tüy sorunum var)dikkat etmeye çalışıyorum temizligim konusunda ama işte bu hormonlar,adet düzensizligim var 2.ay oldu ve ben daha regli olmadım.Günlük yaşantımıza bunun yansıdıgını söylüyor yani benden soguyomuş
Bellietmiyorum ama ben çok mutsuzum ve çok üzgünüm,ben degişmek istiyorum eşimden önce kendim için istiyorum açıkcası.İnş. başarıcam ama bu özgüvensizlikle nasıl başarıcam bilemiyorum
Kendimi okadar bıraktımki ne ev toplayasım geliyor nede bişey yapmak,bakalım tekradan diyete giricem inş. başarırım ve tüğ sorunumuda bişekilde halledicem,artık değişim zamanı
böyle miskinlikle olmıycak iyce kilo alıyorum,ögle degişicemki oda şaşıracak