- 6 Ağustos 2015
- 160
- 61
- 48
- 36
Arkadaslar esimle 1.5 yillik evliyiz esimin benimle evlenmeden once üniversitede bir kiz arkadaşı olmus yaklaşık 4 5 senelik bir birliktelik kizla herseyi yaşamışlar tabiki kizinda gönül rizasiyla kiz kucucuk kavgada üniversite hocalarına mesaj atiomus benimle birlikte oldu die yetmio ailesine mesaj atio anlatio hepsine tek tek tabi bunlar aralıklarla olan şeyler kustukletinde genelde yapiomus esimde bu tavirlarindan dolayi kizdan sogumus ve ayrilio telini degistirio falan sonra biz tanıştık evlendik evlilik arafesinde benim tum sulaleme de ayni mesajlari atti hatta beni gizli numaradan arayip kocami aldin benden uc cocugumla biraktin deyip bir suru yalan yanlis şeyler soyledi bende yüzüne kapattim. Suan bile uc dort arayla Gorumcemlere mesaj atio tehdit edio herseyi ailesine anlatip esimi öldurtecekmis daha bir sürü tehditler esim pek umursamio ama ben başına bisey gelmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim. Polise git diceksiniz bu kiz bizim huzurumuzu bozmak icinde yapio olabilir aklima geldi ama is polise yansirsa ailesi mutlaka duyar ve olacaklari dusunmek bile istemiyorum.