Eşimin başkalarinin yaninda bana laf vurmasi :/

ruveyda13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
738
1.418
113
Kizlar merhaba gecen gun kvdemlerdeydik.cikarken kapinin orda esim pantolonunu gosterdi, utusuz giyiyorum mu ne dedi tam anlamadim, kayinbabam da sen kendin utuleyeceksin pantolonunu dedi, esim de baba sen hayatinda kac defa utu yaptin dedi, o da annen hic ogrenci oldu mu senin esin ogrenci dedi.. Neyse kizlar arabaya bindik ben aglamaya basladim :KK43: neden boyle yapiyor anlamiyorum

Son düzenleme:
Bana yalnızken söyle ama başkalarının yanında böyle yapma de. Konuş. Yalnızken çözün sorunları. Senden çekindiği için yalnızken söyleyemiyor, başkalarının yanında şaka yollu söyleyip seni uyarıyor sanırım. Bazı insanların tarzı böyledir

Normalde evde söylenmeyip kendi ailesinin başkalarının yanında söylenmesi show gibi gelir bana, öyle konuşmaya eleştirmeye başladığında gülerek showw timeeee!! Derim bozmaya çalışırım onu.

Acikcasi benim esim de bana takılmayı beni sinir etmeyi sever.. Ozellikle damarima basiyor.. :110: Ama annemlerin yaninda yapiyor hatta onlarda gaz veriyo oglum bekarkendr böyleydi filan diye bende gülüp geciyorum ama kayinvalidemlerin yaninda yapsa cok bozulurum.. Allahtan kayinvalideniz oglunun bi sakasiyla sen benim oglumun utusunu nasil yapmazsin diye size cemkirmiyor.. Benimki boyle degil maalesef.. :işsiz:

Bana yalnızken söyle ama başkalarının yanında böyle yapma de. Konuş. Yalnızken çözün sorunları. Senden çekindiği için yalnızken söyleyemiyor, başkalarının yanında şaka yollu söyleyip seni uyarıyor sanırım. Bazı insanların tarzı böyledir

Eşimin benden çekinecegini zannetmiyorum, 5 yildir taniyoruz birbirimizi.. Ama dedigim gibi mesela evde gomlegini utulemeye gidiyorum, dur sen birak canim ben utulerim diyor elimden alip kendi yapiyor.. Aslinda rahatsiz oldugum bi nokta da baskalarinin yaninda beni övmesi.. Mesela corba iciyoruz der ki birgariparaf da gecen gun bu corbadan yapmisti cok guzel olmustu, ya da birgariparaf da şu yemegi cok guzel yapiyor.. Dedigim gibi bunlari cok sık yapmiyor ama ben ne övmesini ne de yermesini istemiyorum.. Kendimi o an rahatsiz hissediyorum.. Ozellikle babamin yaninda beni övunce cok garip hissediyorum, aha şimdi babam sinirlenecek benim kizimi bana övuyor diye dusunucek zannediyorum :)

onu cozersiniz , adam farkında nihayetinde ama kv kp maşallah aman nazar değmesin ve helal olsun diyorum

Umarım sende onlarin hep kıymetini Bilirsin

evet sagolsunlar ikisi de beni cok sever, hic gelin dediklerini duymadim hep kizim derler, genc insanlar zaten eski toprak degiller kafalar uyusuyor o sebeple, ben de severim ikisini de :)

Acikcasi benim esim de bana takılmayı beni sinir etmeyi sever.. Ozellikle damarima basiyor.. :110: Ama annemlerin yaninda yapiyor hatta onlarda gaz veriyo oglum bekarkendr böyleydi filan diye bende gülüp geciyorum ama kayinvalidemlerin yaninda yapsa cok bozulurum.. Allahtan kayinvalideniz oglunun bi sakasiyla sen benim oglumun utusunu nasil yapmazsin diye size cemkirmiyor.. Benimki boyle degil maalesef.. :işsiz:

benim de ablamlar gaz veriyor eşime :)) aynen o da benim damarima basmak icin yapiyor ama kayinvalidemlerden yuz bulamiyor, dun de agladim biraz sesimi yukselttim, o da sesini yukselticeksen bu konuyu kapatalim simdilik dedi, gece de sarildik uyuduk , kin tutamiyorum ama şu huyunun da kokune kibrit suyu dokmek istiyorum :)

kısasa kısas net
sizde ailesinin yanında onla dalga geçin bakalım ne oluyor[/QUOTE
Ben boyle bir sey yapmak istemiyorum acikcasi, iliskimi baska insanlarin yaninda yasamak hosuma gitmiyor, evlenmeden once de boyleydim hic bir sorunumu kimseye anlatmazdim esimle ilgili.. O da aslinda sorunlarimizi anlatmaz ama boyle laf vuruyor, gulerek yapiyor o an uzulecegimi hesaba katamiyor :/

Canım benim biz de öğrencilikten geçtik şuan da da çalışıyorum ve ütüden nefret ederim ama kocamın kazakları evde giydiği penye thisirtleri de dahil her hafta ütülüyorum ki hamileyim artık çok zor geliyo zaten sevmezdim ütü yapmayı. Ki üzerini her gün pantolonlarını iki günde bi kirliye atar. Haftada 1 gün 1 saatte halledersin. Kocam öyle ütülü giyince benim hoşuma gidiyo, markete falan gidiyo ne biliyim gerekli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Canım benim biz de öğrencilikten geçtik şuan da da çalışıyorum ve ütüden nefret ederim ama kocamın kazakları evde giydiği penye thisirtleri de dahil her hafta ütülüyorum ki hamileyim artık çok zor geliyo zaten sevmezdim ütü yapmayı. Haftada 1 gün 1 saatte halledersin. Kocam öyle ütülü giyince benim hoşuma gidiyo, markete falan gidiyo ne biliyim gerekli diye düşünüyorum.

Ya utusuz hic bir sey giymiyor ki zaten, ben utuleyemesem bile kendi utuler oyle giyer.o pantolonu da utusuz degildi aslinda, yani ben utulemedim ama baktigimda utusuz degildi.. Bide kumas pantolon da giymez ki, spor kanvas pantolon ne kadar utusuz olabilir ki, o an sadece beni sinir etmek icin yapti yanu, gozumun icine bakiyor bide

Kizlar merhaba, 1 yillik evliyim ve öğrenciyim.. Ne eşimle ne de ailesiyle çok şukur hiç bir problemim yok.. Eşim genel olarak anlayisli ve yumusak huylu bir insandir, bana sesini hic yukselttigini hatirlamiyorum. Benden bir sey de sakinmaz, maasini alir gelir direkt elime verir sende kalsin der.. Tum bunlari anlatiyorum cunku gercekten şu huyu haricinde bir problemimiz yok.. O huyu da şu ; eşim başkalarinin yaninda bana bazen laf vurdurur, evet bunu şaka yollu yapiyor ama tahammul edemiyorum.. Ablamlarin yaninda, enistemlerin yaninda, annesinin babasinin yaninda.. Bi tek benim babamin yaninda yapamaz bunu yemez cunku :)) mesela dun aksam annesine gittik, oturduk gayet guzeldi her sey, bu aralar pek gidemiyoruz ailesine yarim saat mesafede oturuyorlar ama 1 ay olmuştur en sonki ziyaretimizin uzerinden.. Ben son sinifim bu sene yogunlugum biraz fazla, cumartesi gunleri de kursum var.. Bu konudan acildi sohbet, dedim ki iki hafta sonra formasyon derslerim baslayacak zaten, haftasonum tamamiyle dolacak.. E cumartesi kursa nasil gideceksin o zaman dedi eşim.. Ben de cumartesi formasyon derslerine gitmeyi dusunmuyorum pazar gidecegim dedim.. Esim de demek ki o kadar onemli degilmis devam sorunu, sanki annesine gelmemek icin bahane uretiyormus konumuna soktu beni, biseyler dedi de tam hatirlmiyorum, kendini cok yogun gosteriyorsun gibi bir sey dedi.. Kayinvalidem de olsun sen derslerine bak biz hep burdayiz dedi.. Neyse cikarken kapinin orda esim pantolonunu gosterdi, utusuz giyiyorum mu ne dedi tam anlamadim, kayinbabam da sen kendin utuleyeceksin pantolonunu dedi, esim de baba sen hayatinda kac defa utu yaptin dedi, o da annen hic ogrenci oldu mu senin esin ogrenci dedi.. Neyse kizlar arabaya bindik ben aglamaya basladim :KK43: neden boyle yapiyor anlamiyorum, gunluk hayatta hic dert etmedigi seylerden baskalarinin yaninda yakiniyor.. Mesela evde der ben yaparim utuyu der, yapar da.. Ve hakkini yiyemem utu camasir bulasik yemek her seyi ortaklasa yapariz.. Tek benim sorumlulugumda degildir hic bir sey.. Dun de dedi ben eseklik yaptim bosbogazlik yapiyorum sen affet falan dedi, neyse simdi baristik ama bir daha boyle bi sey olursa nasil davranmaliyim? Nasil bi tepki verirsem bir daha asla boyle bir sey yapmaya cesaret edemez? Evet şaka yapiyor ama ona yuz kere diyorum canim beni baskasinin yaninda ne öv ne de yer diyorum ama tutamiyor kendini :/
erkekliğini ispat etmeye calısıyor sanırım
normalde soylemeyıp yardımcı olması ama aılesının yanında soylemesı cok sacma

Ya utusuz hic bir sey giymiyor ki zaten, ben utuleyemesem bile kendi utuler oyle giyer.o pantolonu da utusuz degildi aslinda, yani ben utulemedim ama baktigimda utusuz degildi.. Bide kumas pantolon da giymez ki, spor kanvas pantolon ne kadar utusuz olabilir ki, o an sadece beni sinir etmek icin yapti yanu, gozumun icine bakiyor bide
Valla benim kocam bekarlığında annesi kazaklarını penyelerini falan ütülemiyodu. Ama ben seviyorum temiz temiz giyinsin diyorum ne biliyim o öyle tertemiz giyinince ben gururlanıyorum. Ama kocam ev işlerine yardım eder özellikle hamile kaldığımdan beri yerleri hiç süpürmedim, belim ağrıyo çünkü. Sözüm var işten çıkınca her şeyi ben yapıcam.

kocani salla ikinci anne ve babanada bol bol saril :)
sinir olmazsan belki yapmaz , hani sen sinir olunca seni kizdizrmak hosuna gidiyorsa sen tapkisiz kalirsan belki zmanla vazgeçer
konusmayla çozebielcegini pek sanmiyorum aliskanlik olmus sankim :)

aslinda ben severim oyle tatli tatli atisan çfteleri egnelceli bulurum :)

Back
X