Eşimin bebek istememesi

Junemarch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
114
0
46
İstanbul
Buraya acmam gerekiyor sanırım konuyu..Merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum1 sene 2 aydır evliyim. 4 ay gibi bi zaman önce doktorun bana pko hastasısın neden hala bebek düşünmüyosun demesi üzerine bende düşünmeye başladım. fakat eşime ilk söylediğimde istediğim o tepkiyi alamadım sonra şimdi değil yazdan sora gibi düşünmüştüm diye blöf yaptım od bencede dedi. sonra aradan zaman gecti şuan söylüyorum konuyu açıyorum 1 aydr falan hep duymazlıktan geliyo ne bilim konuyu değiştiriyo niye dinlemiyosun konuşmuyosun dediğimde agresif tavırlar sergiliyo sonra ben istemiyorum demedim diyo isterim neden istemiyim diyo.aradan zaman geciyo yine aynı şeyler.bi türlü anlayamıyorum insan neden çocuk istemezki. evimiz kendimizin çok fazla bi gelirimiz yok ama kiradada değiliz. kaynvalidemle karşılıklı oturuyoruz.bi problemimiz borcumuz harcımızda yok. çok rahat gecinemezekte geciniyoruz bi şekilde öyle çok zorlanmıyoruz. sizce neden böyle tepki veriyor anlamış değilim. her seferinde güzellikle konuşmama rağmen üzerime gelme diyo konuyu kapatıyo. istiyorum ben diyo ama istemiyo gibi.

Acaba kendini babaliga hazirmi hissetmiyor:26: yada evliligimiz otursun diyede acele etmiyordur..

Acaba kendini babaliga hazirmi hissetmiyor:26: yada evliligimiz otursun diyede acele etmiyordur..

Canım eşimle bugün konuştum..çok kendimi üzüyomuşum olmaz diye korktuğumdan onsan konuşmak istemiyomuş. hani o çok istersede olmazsa da ben çok üzülürüm diye çok istiyomuş gibi davranmıyomuş üzülmiyim diye.. ondanmış yani.. :)))

aramıza hoşgeldin canım.benim eşimde ilk zamanda öyleydi tatlım ben istedikçe daha zamanı var deyip erteliyodu hep...ama en sonunda ciddi bi knuşma yapıp karar verdik rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah...

Çok saolun ..hoşbulduk canımmm... evet insan yapıcağını şaşırıyo değilmi.. bende işte dün aldım karşıma sonunda ciddi ciddii konuştum ilkten yine kaçmak istedi ama sonunda o döküldü patır oatır bende kaldım öylee.. :).. Allahım seninde kucağına almanı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallahh..

sağol canım benim soracağın bişey olursa çekinme sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bildiğim bişeyse...

canım ben de 2 yıllık evliyim ve benım de eşim hiç ama hiç istemiyordu bebek
üstelik ben de pko hastassıyım
doktorum bana glukofen ilacını verdi eşime dedim ki düzenli adet olmak için kullanacağım
tabi dedi aşkım sağlık her şeyden önemli
ve ben kulandığım ilk ay hamile kaldım
eşim nasılsa olmuyor yumurta çatlamıyor diye korunmuyordu
ama şimdi yavaş yavaş alışıyor babalık fikrine
sadece biraz zamana ihtıyacı olabilir eşinin

Ne kadar güzel hemen hamile kalmanızz..allah uzun ömür nasip etsin.. acaba benimde kullanmama gerek varmı bilemiyorumki doktor korunma 6 ay sora gel dediği için sadece korunmuyoruz o kadar yani.. bu arada ben pko luyum ama her ay adet görebiliyorum ondan doktor bişey demedi sanırım.. sadece biraz düzensizlik var .. çocukları felaket seviyo anlatamam yanii o yüzden şaşırıyodum aslında ilk ben istediğimi söyleyince havalara falan ucacağını sanmıştım öyle olmayınca çok şaşırdım.. inşallahh olduğunda tepkisi güzel olur.. anne adayı ve anneler için eşleri çok önemli cünkü.. sizin eşiniz gibi yavaş yavaş alışır herhalde oda.. hayırlısı

canım düzenli adet görmek demek düzenli yumurtlamak demek değil
pko da sorun zaten yumurtanın çatlayacak kadar büyüyememesi ki bu da adet görememe
ya da 14 .gün falan değil de 20.günlerde çatlamasına neden ıolup geç adet görmemize neden oluyoır
biz 1 yıl denedik olmadı bu ilacı kullanınca oldu çok şükür
ama doktorun verince kullan derim ağır bir ilaç ç.ünkü
ama pkonun en iyi tedavisi bu ilaç

Ne yapmam gerekiyo peki şuann.. doktor dene olmazsa gelirsin dedi.. başka bi doktoramı gitsemm.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…