Acaba kendini babaliga hazirmi hissetmiyor:26: yada evliligimiz otursun diyede acele etmiyordur..
Allah gönlünüze göre versin inşallah..
aramıza hoşgeldin canım.benim eşimde ilk zamanda öyleydi tatlım ben istedikçe daha zamanı var deyip erteliyodu hep...ama en sonunda ciddi bi knuşma yapıp karar verdik rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah...
Çok saolun ..hoşbulduk canımmm... evet insan yapıcağını şaşırıyo değilmi.. bende işte dün aldım karşıma sonunda ciddi ciddii konuştum ilkten yine kaçmak istedi ama sonunda o döküldü patır oatır bende kaldım öylee.. :).. Allahım seninde kucağına almanı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallahh..
sağol canım benim soracağın bişey olursa çekinme sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bildiğim bişeyse...
Çok tşhk ederim canımmm.. İnşallahh o zamnlar gelsin sorarım o kadar sorulacak şey varki.. şuan daha en başındayım.. :)..
canım ben de 2 yıllık evliyim ve benım de eşim hiç ama hiç istemiyordu bebek
üstelik ben de pko hastassıyım
doktorum bana glukofen ilacını verdi eşime dedim ki düzenli adet olmak için kullanacağım
tabi dedi aşkım sağlık her şeyden önemli
ve ben kulandığım ilk ay hamile kaldım
eşim nasılsa olmuyor yumurta çatlamıyor diye korunmuyordu
ama şimdi yavaş yavaş alışıyor babalık fikrine
sadece biraz zamana ihtıyacı olabilir eşinin
Ne kadar güzel hemen hamile kalmanızz..allah uzun ömür nasip etsin.. acaba benimde kullanmama gerek varmı bilemiyorumki doktor korunma 6 ay sora gel dediği için sadece korunmuyoruz o kadar yani.. bu arada ben pko luyum ama her ay adet görebiliyorum ondan doktor bişey demedi sanırım.. sadece biraz düzensizlik var .. çocukları felaket seviyo anlatamam yanii o yüzden şaşırıyodum aslında ilk ben istediğimi söyleyince havalara falan ucacağını sanmıştım öyle olmayınca çok şaşırdım.. inşallahh olduğunda tepkisi güzel olur.. anne adayı ve anneler için eşleri çok önemli cünkü.. sizin eşiniz gibi yavaş yavaş alışır herhalde oda.. hayırlısı
canım düzenli adet görmek demek düzenli yumurtlamak demek değil
pko da sorun zaten yumurtanın çatlayacak kadar büyüyememesi ki bu da adet görememe
ya da 14 .gün falan değil de 20.günlerde çatlamasına neden ıolup geç adet görmemize neden oluyoır
biz 1 yıl denedik olmadı bu ilacı kullanınca oldu çok şükür
ama doktorun verince kullan derim ağır bir ilaç ç.ünkü
ama pkonun en iyi tedavisi bu ilaç
Ne yapmam gerekiyo peki şuann.. doktor dene olmazsa gelirsin dedi.. başka bi doktoramı gitsemm.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?