Buraya acmam gerekiyor sanırım konuyu..Merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum1 sene 2 aydır evliyim. 4 ay gibi bi zaman önce doktorun bana pko hastasısın neden hala bebek düşünmüyosun demesi üzerine bende düşünmeye başladım. fakat eşime ilk söylediğimde istediğim o tepkiyi alamadım sonra şimdi değil yazdan sora gibi düşünmüştüm diye blöf yaptım od bencede dedi. sonra aradan zaman gecti şuan söylüyorum konuyu açıyorum 1 aydr falan hep duymazlıktan geliyo ne bilim konuyu değiştiriyo niye dinlemiyosun konuşmuyosun dediğimde agresif tavırlar sergiliyo sonra ben istemiyorum demedim diyo isterim neden istemiyim diyo.aradan zaman geciyo yine aynı şeyler.bi türlü anlayamıyorum insan neden çocuk istemezki. evimiz kendimizin çok fazla bi gelirimiz yok ama kiradada değiliz. kaynvalidemle karşılıklı oturuyoruz.bi problemimiz borcumuz harcımızda yok. çok rahat gecinemezekte geciniyoruz bi şekilde öyle çok zorlanmıyoruz. sizce neden böyle tepki veriyor anlamış değilim. her seferinde güzellikle konuşmama rağmen üzerime gelme diyo konuyu kapatıyo. istiyorum ben diyo ama istemiyo gibi.