• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin benden vekâlet talebi

Sey icin mi istiyor acaba evi alirken bosanma durumunda hakkimdan feregat vb bi madde ekleyecekler acaba konu sahibi adina.. mumkun mu boyle birsey.. yoksa dedigin gibi kp ustune yapcak olsa neden vekalet istesin
E vekalet olmazsa konu sahibi kendisi gitmesi gerekir o zaman kp in üzerine nasıl yapacaklar? Konu sahibi yanlarında olmasın diye vekalet istemiş olabilirler.

E vekalet olmazsa konu sahibi kendisi gitmesi gerekir o zaman kp in üzerine nasıl yapacaklar? Konu sahibi yanlarında olmasın diye vekalet istemiş olabilirler.
Ne bileyim ya kp ustube yapilacak olda vekalete gerek yok ki yanlis mi biliyorum.. bilmem artik.. burda bir konu sahibi vardi yurtdisindan kocasi nasil becermisse kadin bosanma durumunda ortak sandigi evlerinden hak alamiyirdu.. oyle bir madde mi okudum ne birseyler demisti.. o aklima geldi de acaba o yuzden mi gelme diyor kocasi diye dusundum..

merhabalr
Kendi altınlarım ile ev almaya karar verdik. ev üzerime olacak. Kayınbabam benim tapu icin ordan oraya gitmeme gerek görmemis ve esime benden vekâlet alip yapmami söylemis. Esim bunu sadece ben gitmiyeyim diye oldugu söyliyo. tapusu yine senin ustine bi farki yok diyo ama ben pek anlamiyorim bu konuslardan. yani sadece notere gidip imza atilmiyo mu. neden ordan oraya gidilsin ki. vede cidden tapuda bi sıkıntı olmaz demi. yani bana sormada. veya ben ona sormadan satamama gibi. yani ben sadece bana ait olsun ve ilerde özgurce istedigimi yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcın olabilir mi
Konu sahibi baska konuyu birakin da biraz kendi konunuza detayli yazin.. insanlar zaman ayirip fikir vermeye calisiyor

Başka şehir olsa anlarım da ha notere ha tapuya gittiniz ne fark eder

Harcı vs eşiniz öder ya da birlikte gidersiniz

Aboneliklerde vs de ayrıca sizin işlem yapmanız gerekir de alım vekaleti ona yetmez

Bebeğiniz vs mi var da aman sen yorulma deniyor

Tapu isi icinde vekalet icinde neredeyse hemen hemen ayni sure oluyor hagirladigim kadari ile yani sonucta vekalet icinde evden cikacaksiniz notere gideceksiniz tapu icinde cikacaksiniz tapuya gideceksiniz noterde evrak hazirlayacaklar tapudada esiniz kendi soylemis olsa neyse derdimde altinim var dediginiz buyuk ihtimalle bir cogu dugunde yapilanlar kayinbabaniz ise karismasaydi insanin aklina suphe dusmezdide esinizede baban dedi ondan istemiyorum falan demeyin ay cok heveslendim ya bende geleyim merak ediyorum deyin

Satma neysede alım için vekalete gerek var mı ki? Farzedelim ki kocam benim üstüme hediye ev yada araba alacak benim vekaletime ihtiyacı var mı ki ?

Back
X